Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са изискванията за изучаване на френски и фламандски в Брюксел?
Какви са изискванията за записване в училище в Белгия?
Как да се справя с изравняването на сметките за електричество и газ в Белгия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са изискванията за изучаване на френски и фламандски в Брюксел?
-
Какви са изискванията за записване в училище в Белгия?
В Белгия изучаването на френски и фламандски е задължително в Брюксел, докато в останалите региони е по избор. Различните училища имат различни изисквания, като например изучаване на допълнителни езици и предмети. За да се запише дете в училище в Белгия, то трябва да бъде регистрирано в училището, разположено на територията, където живее. Предучилищната група (kleuterschool) започва при навършване на 2,5 години с няколко приема през годината. Основното училище започва след 6-годишна възраст и учениците могат да прекарат една допълнителна година с по-малките деца, за да научат езика.
-
Как да се справя с изравняването на сметките за електричество и газ в Белгия?
-
Къде мога да намеря чанта за спортния екип на детето в Антверпен?
-
Какви са изискванията за снимки за български документи в посолството?
Аз не искам Криско да учи фламандски, абсолютно безполезен език на световно ниво
Френски и английски са му предостатъчни, а искам да го уча да чете и пише на български, как ще стане - не знам.
.И да кажете кога и къде,аз съм през цялото време свободна.Наистина ако някой има нещо против
защо не ми се отчитат публикациите ми?Все си седят на 0. 
.И аз съм за стига до тогава да не сме с нов член на семейството,че от петък вечер ми прокърви чиста кръв,от вчера пак вечерта пък минах на кафеникаво,а и утре съм на лекър,дали ще издържа до термин?Но ако издържа и аз съм на линия