Отговори
# 360
Здравейте! Присъединявам се към вас  Simple Smile. От Бургас съм на 25 години, 1-во дете. Термин неизвестен.
Кръвната ми група е  0-  . правих БХС и антитела(всичко е наред засега) Simple Smile. Утре съм на ФМ  и нямам търпение вече.
 Лек ден на всички.

# 361
  • Mostly in my mind
здравей примавера и добре дошла. ако съдя по лентичката ти, която е като моята в седмици, терминът ти е 06.02. иначе доки ми каза 09.02.

# 362
Беба благодаря  Hug, но тогава защо са пелените, добре че сте Вие, всичко знаете. Сговорна дружина планина повдига Hug Съмнявам се чу някой ще ни посети. На 20ти съм на преглед и ако тогава д-ра не ми назначи изследвания за кръв и урина най-малкото го сменям, съответно и  болницата-той е шеф на отделението, но все пак си плащам. Днес отидох да си нося болничния, вижда ме една колежка и ооо да не ти е лошо, втора след това болна ли си-много си бледа. Накрая директора -бледа си Rolling Eyesнезная добре се чувствам, само не ям месо-повръща ми се от него. Съпругът ме взе и ми купи огромен сандвич с месо. Най-много се притеснявам за краката си, ваште как са? Докато спах си сложих огромна възглавница от дивана под тях, но днес са пак поддути.

Еlena-бързо да оздравяваш   bouquet

# 363
Моите крака предишният път се подуваха ужасно много - бях като Голямата стъпка. Майка ми каза, че и тя била така и с мен и с брат ми. Доколкото знам трябва по - честичко да си следиш урината, иначе трябвало да лежиш с крака върху възглавница примерно. Аз засега нямам наблюдения да ми се надуват, но ако стане като миналия път, значи че не трябва да излизам докато родя, иначе не мога да си представя какви обувки трябва да обувам.

# 364
  • Mostly in my mind
момичета да ви питам вие боядисвате ли си косата и с каква боя?
последния път пробвах с безамонячна, но тъй като съм светло руса и не хвана. с амонячна боядисвате ли се?

# 365
последния път пробвах с безамонячна, но тъй като съм светло руса и не хвана. с амонячна боядисвате ли се?

Аз мисля че няма проблем да се боядисваш. Аз се боядисах с безамонячна, но така или иначе ползвам такава. Няма как да стане русо с безамонячна, така че споко. Като сме бременни не значи че трябва да се изоставяме, нали трябва да сме хубави. Това си е мое мнение, за по сигурно трябва да питаш лекар или някой по-компетентен Hug

# 366
Е и аз гледам вече снимки, много сте хубави всички и аз пуснах веднага моя снимка и с милото. Лолита, когато забременях бях на кичури, но се отказах от тях. Сега съм кафяво-червеникава и се боядсвам с палете. Всъщност от както съм бременна съм се боядисвала веднъж, купила съм си боя, но все чакам още малко за да се боядисам. Тя има амоняк, но нямам друг избор все пак леко прозират русите кичурите вече. Изобщо откакто съм бременна ми се случват какви ли не гадни неща. Първо бях с дископатия и пих фелоран,без да зная, че съм бременна. После ходих на някво изложение по задължение на животни. И тъкмо отидох да видя едни сладички телета и ме хвана ток, ама ток-подскочих. Та искам да кажа, че боята за коса ми е последната грижа, но е факт от 9 дни е в къщи и не смея да се боядисам.

# 367
Беба благодаря  Hug, но тогава защо са пелените, добре че сте Вие, всичко знаете. Сговорна дружина планина повдига Hug Съмнявам се чу някой ще ни посети. На 20ти съм на преглед и ако тогава д-ра не ми назначи изследвания за кръв и урина най-малкото го сменям, съответно и  болницата-той е шеф на отделението, но все пак си плащам. Днес отидох да си нося болничния, вижда ме една колежка и ооо да не ти е лошо, втора след това болна ли си-много си бледа. Накрая директора -бледа си Rolling Eyesнезная добре се чувствам, само не ям месо-повръща ми се от него. Съпругът ме взе и ми купи огромен сандвич с месо. Най-много се притеснявам за краката си, ваште как са? Докато спах си сложих огромна възглавница от дивана под тях, но днес са пак поддути.

Еlena-бързо да оздравяваш   bouquet

твоят лекар да не е от МД д-р Дяволов, той не пуска изследвания, трябва другаде да ти ги пускат, например по здравна каса някое аг и да му носиш, има лекари с такава практика. За пелените аз ги използвах за след баня, вместо хавлия, защото ми се виждат по-нежни като материя от хавлиите, за слагане сгънати под главичката на бебето, защото връщат доста мляко докато пораснат (до към 6ти месец го дават физиологичния рефлукс) и като повърне сменях пелената, а не целия чаршаф, лятото за завивка намятах отгоре, колкото да не е без нищо в жегите. Другите мами може и по друг начин да са ги ползвали.
За бледоста, обикновенно хемоглобина е по-нисък или е до тип кожа, аз съм си по-бледа по принцип, но сега като ми е 120 хемоглобина съм 1 идея по-розова хахахахха, това с изследване ще се види.
за краката, аз и 1 път гледах да ги държа когато мога леко нагоре, не съм имала проблеми, на мен ми се подуваха пръстите и не ми ставаха пръстените, толкова отвикнах да нося, че и след това не се сещах, но поне при нем не е било проблем. Ако те притеснява подуване се обърни към лекар, знам, че на лицето е много опасно и веднага трявба консултация.

за боята - мисля, че колкото по-малко химикали през този период, толкова по-добре, то някои са си неизбежни - с храната, гадния въздух, но поне което мога да си спестя гледам да избягвам. Аз забременях с цистит 1 път и пих и антибиотик, който иначе не е ок, но слава бого без отражения, но си беше и в етап на 1 делене на клетки, то бебе нямаше още и  лекарката каза може и да има отражение, може и да няма, аз рискувах, но си беше късмет.  Гледаха ме като треснати как с тове възпаление съм забременяла, ама случи се. Сега ми е криво с толкова лекарства, които пия, но пък иначе може да стане много лошо и нямам избор.

Последна редакция: вт, 07 сеп 2010, 15:57 от беба

# 368

Аз се боядисах миналата седмица с амонячна боя на Палете, черна със син отенък  Flutter

# 369
  • област Варна
Бенджолина и аз се боядисвам в тоя цвят два пъти в годината, ама мисля след като родя да си направя кичури или червени или ръждиви някакви - може и смесено.
На Вас радват ли Ви се като разберат, че сте бременни? Имам чувството, че колежките ми са по щастливи от мен самата като научат. Особено днес каква еуфория беше по коридорите  hahaha , защото вече доста ми личи.

# 370
и на мен ми е щръкнал корема, а не очаквах толкова рано, на кг съм 50, не съм качила повече от миналото мерене преди около месец, а корема ми е доста по-голям  newsm78 И около мен се радват, защото после ще се радват на бебочето, но нали не минават през целия екшън, та не се сещат за него, само хубавото виждат, но то си е нормално и аз се радвам като чуя за новоочаквано бебе,  даже имам роднина също очакваща, с малка разлика сме, та много ме зарадва и тя Simple Smile))

# 371
Бенджолина и аз се боядисвам в тоя цвят два пъти в годината, ама мисля след като родя да си направя кичури или червени или ръждиви някакви - може и смесено.
На Вас радват ли Ви се като разберат, че сте бременни? Имам чувството, че колежките ми са по щастливи от мен самата като научат. Особено днес каква еуфория беше по коридорите  hahaha , защото вече доста ми личи.
Аз съм си правила червени кичури, в началото е много ефектно и красиво, но след като падне червената боя ще бъдеш на оранжеви кучури.  Sick Mr. Green
Иначе първо ме обезцветяваха, че червеното няма как да хване върху черно та затова този ефект.

Да радват се като разберат. Вчера минахме и през 1-2 втори употреби да си потърся някакви дрехи, та в едната реших да питам, защото беше много задушно, а и нали би трябвало да си знаят стоката, надали имат толкова много дрехи за бременни. Та едната продавачка, като се захили като наръпана краставица, скочи и почна да ми гали корема, който все още не си личи особено. И ми вика "Аз много се радвам на бременни, ама на теб не ти личи"    Joy

П.П. Странно е непознат да ти гали корема   Rolling Eyes

# 372
е тази е била пълна откачалка, аз не бих дала, бих се дръпнала, между другото много се дразня и непознати като започнат да ми закачат детето супер настойчиво, сега едно здрасти, как се казваш става, ама има толкова нахални и бузи да щипят и какво ли не  Stop и дават и храна на децата, без да питат родителите, ами ако има алергия или друг режим на хранене, най-малкото от непознат взима, ааааа не ги харесвам хич такива отношения, Стефан също се дърпа, което за мен е знак..

да сте виждали някъде да продават накълцан дунапрен или силиконов пух или дреб или нещо за пълнеж на барбарон? взела съм един ушит, готов, само трябва да се напълни и не мога да си намеря с какво, преди в бриколаж продаваха, но били инцидентно и вече няма и по борсите с вата няма, където наметих дунапрен е цял на листове, а не ми се реже, няма чистене после..

Последна редакция: вт, 07 сеп 2010, 16:40 от беба

# 373
  • София
Аз се чудя дали да не си ушия възглавница за кърмене - най-евтината и хубава на форма, която намерих беше 21 лв. Мога да взема и от втора употреба голяма кръгла възглавница с диаметър към 50 см за 10 лв, да я отрежа в подходяща форма и пак да я зашия като направя и калъфки нови естествено

# 374
Беба Hug Всъщност живея в момента в Стара Загора ходя в Ния мед и наистина мислех, че там ще ми пуснат изследванията. Все питам доктора, а той ми казва по нататък засега няма смисъл. Той наистина е много мил, отзивчив-обясни ми подробно за плацентата, като я показваше на ехографа. Просто, като чета какви изследвания си правите и обсъждате се чувствам малко назад.
 Grinning Елате да видите колежките. Толкова се радват все едно те са бременни, та и колегите  Grinning Корема още не съм се престрашила да ви го пусна на снимка  Embarassed Но честно да ви кажа не ми е много хубаво да съм бременна, корема от сега ми тежи, имам огромни гърди и вече съм център на внимание, но по друг начин, нямам търпение малкото пате да се пръква и да го гъчкаме. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт