.
На мен ми е интересно,къдравите хора от бебешка възраст ли са къдрави ?Или първата косица/пухчето/ е винаги права?
.

. Иначе е руса на 100 % 

,ако не изцедя остават буци и боли...Преди да се разболея тъкмо беше тръгнала да се регулира,а сега дали да си пълня пак чашките или да се мъча да намалям като почне да суче?То май няма за кога да замразявам с тази Хиперпролактенемия май и до годинката все ще ми е в повече кърмата!
.

)))
Катоп се задави пак с цяла длан потупвам гръбчето в областта на раменцата за да се изкашля вдишаното повърнато 
Хич не ми се иска да го учим да спи при нас, ама иначе и той не може да спинка горкичкия.
На главичката шапка. Бебо плътно загърнат в пелената като пашкул, а тя си беше метнала якето на отвора на количката да не му духало
Направо като видях щях да припадна. Веднага й казах да махне якето, че трябва и да диша това дете. То бива престараване и страх да не го простуди, ама беше надминала себе си
Ние го изкарваме навън иначе с боди с късо ръкавче, отгоре някаква блузка, ританки и добре завит в дебелата памучна пеленка. Шапчица на главичката и покривалото на количката. Той спинка спокойно така и не изглежда да му е студено. Вечер в стаята ни е 23-24 градуса и спим малко по-облечени ,защото доста често духа откъм морето, като добавката е само едно спално чувалче, което е памучно и не е много дебело.

Определено пътуванията го разстройват за ден. Бяхме на планина през уикенда и днес се върнахме, съответно му разбутахме режима и си беше киселяк. 
. Свекърва ми се шегува, че светлите коси потъмнявали преди да побелеят 
), много се надявам малката да е лепнала някой ген за къдрава коса, или поне чуплива.