ЮЛЧЕ папка, спинка, слушка, в мама много то се гушка

• 26 036
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
  Меганчо,продължавам да стискам палци!  Praynig

За нощните хранения..... Нашият батко не се отказа от тях,докато не се отби напълно.
  Обаче гледам бебката през нощта суче много по-малко от него (като количество),а като честота засега е същата.
  Определено всяко дете е различно и няма общовалидни правила в това отношение.  Peace

# 586
Сега ще кажа нещо което като споделя отчайвам доста майки Simple Smile. Моят син изпиваше по 1 шише мляко до 3 години и се будеше по няколко пъти, като навърши 3 години първата нощ, която спа без събуждания го проверявах дали диша. За това нашият педиатър така и не разбра.  Simple Smile

# 587
Моята кака отказа нощното хранене на 6 м,обаче храненето с АМ и кърменето нощем са много различни неща.Кърменето в по-голямата си част е психология и много от хапванията не са с цел утоляване на глада.Тя беше на АМ,цокаше биба и никога не съм имала проблеми.КАкто казва Селма-до дете си е.С нея махнах пампера за една седмица-и дневния и нощния,сама си махна бибата,сама си махаше храненията.....
С Алекс обаче,нещата ще са други.Дори и сега да махне едно нощно хранене,не мисля,че ще е за дълго,максимум до периода на зъбите.По-скоро си мисля,че дори тогава ще се увеличат Laughing
Май след 6 м е по-вероятно да махнем някое дневно хранене Peace

Маритка,къде се загуби бре жена newsm78

# 588
Абе Маритка нали е на фризьор, чакаме я красива  Hug
Благодарим за комплиментите  Embarassed

# 589
Е,тоз фризьор и нощна смяна ли кара. LaughingЦял ден се фризира...

# 590
   Момичета,падат ли косичките на ваште деца?
   При нас вече започнаха.  Rolling Eyes

# 591
А хич не ни се дава косата, ама каквото дойде. Нашата изсветля и от 2 дни се сдобихме с кел  Sad

# 592
  • IT
При нас не пада, тази която има си расте.

# 593
Здравейте!И тук е дъждовно и подтискащо,а аз за 1 седмица успях да се разболея от Ангина и да събера гной в раната от секциото ooooh!Вече изтече и се затвори раната,а утре ми свършва антибиотика за Ангината.Според вас колко дни след като го спра ще спре да се отделя с кърмата или поне ще е в по-малки количества.Лекарите,при които ходих общо 4,3 бяха на мнение изобщо да не спирам кърменето и да слагам само маска,но малката още първия ден направи СТРАШНО повръщане/а тя по принцип не повръща или малко може само да и се стече по устичката/ и ние решихме да и даваме от замразената кърма.Въпроса е още колко да продължим с нея утре в 6 ми е последния прием от антибиотика?
Към a.l.e.n.a -сега само изтисквам и много ми се увеличи ластацията,стигам до над 200 мл на 1 цедене #Crazy,ако не изцедя остават буци и боли...Преди да се разболея тъкмо беше тръгнала да се регулира,а сега дали да си пълня пак чашките или да се мъча да намалям като почне да суче?То май няма за кога да замразявам с тази Хиперпролактенемия май и до годинката все ще ми е в повече кърмата!
Меганчо,стискам палци да се оправите бързо и да не се повтаря,няма по лошо от хронични заболявания!Мен като бебе са ме тъпкали с лекарства и антибиотици и сега имам списък със заболявания и никакъв имунитет,става затворен кръг и няма излизане от него!Ето сега бебка е здрава аз 5-6 дни не можех да я виждам,че едвам ставах от леглото и да не я заразя CryСърцето ми се късаше,така ми се искаше да я нагушкам...
За КОСИЧКАТА на нас ни опада съвсем малко,а иначе си имаме гъста и дълга всички първо косата и забелязват Grinning и продължава да ръсте,скоро май ще сме за фризьор.

# 594
Косичката оредява определено. И като че ли изсветлява  Thinking - но моята страшно потъмня по време на бременността, та е ясно къде е отишла светлата боя  Wink. Ама оставете бебешките косички и кажете вашите падат ли  Tired.

Ади, Лилия отказа яденето към 23-24 часа около първата месечинка. Аз изцеждах по няколко капки колкото да облекча напрежението и количеството се регулира за няколко нощи.

За спането - заспива 20:30 - 21, буди се за ядене в 2 и в 5 и става 7:30-8. След 5 му удря страшно неспокоен сън, плаче, свива се, мятка се и връща страшно много кърма. Преди мислех, че я притеснява коремчето, но след дискусия в чужбинската ми се струва, че просто сънят й е лек по това време.

Подозирам, че буденето в 2 е повече навик отколкото нужда за ядене. Макар че гледам да ляга по едно и също време, се е случвало да ляга и в 19:30, и в 22 и все се буди като по часовник в 2. Но на мама въшката  Heart Eyes е 4500 г в момента, така че не смятам зорлем да я отказвам от ядене.

Последна редакция: нд, 12 сеп 2010, 20:43 от Juturna

# 595
  • IT
И на Мики сънят му между 5 и 7 е неспокоен, понякога даже и не спи. Сега между 19 и 23 часа е много активен, не знам как да го науча да заспива ои-рано. Няма значение дали е спал целия ден или само 2 часа. И докато не е заспал, ако изгася нощната лампа реве. Сега съм го оставила сам в креватчето му, да видим до кога

# 596
И на Мики сънят му между 5 и 7 е неспокоен,

Явно е някаква епидемия по бебетата  Laughing , само че при нас периодът е от 3 до 5, до 7 рядко спи  Tired . Обикновено спи без да се буди от 2 до 6, ако имаме късмет от 12-1 до 5. Тази нощ ни сюрпризира и спа от 12 до 7  Shocked . Но после по цял ден няма заспиване. Спи един 3 часов сън през деня и това е  Crossing Arms .

Косата не му пада, расте му нова. Мисля, че когато им опадва косата после им пораства съвсем различен вид и цвят  Thinking .

# 597
И нашата погача мина днес. Wink Беше много приятно, но после се чувствах ужасно изморена, а бебчо се кокореше и усмихваше на всички, въпреки че го премятаха от ръце на ръце.

Само моето бебе ли спи по цял ден? newsm78 Буди си се на 3 ч, хапва и пак заспива, а през нощта също между 5 и 7 е по-неспокоен и помрънква.

# 598
Явно е някаква епидемия по бебетата  Laughing , само че при нас периодът е от 3 до 5, до 7 рядко спи  Tired .

И аз да не остана назад да се обадя  Mr. Green
По същия начин след нощното събуждане (независимо в 3 или 5 ч.) сънят вече не е дълбок ако изобщо го има.
Явно се наспиват бързо душичките.

Косата на бебо пада, моята засега мнооого малко. Очаквах да съм по-зле.

АндиБи, честита ви погача!

Сесилия, дано бързо да се възстановиш и да се справите с кърменето  Hug

# 599
И на мой Борис косичката почна да пада. На Никола сякаш по-късно му падаше косата...? Rolling Eyes Вече всичко съм забравила от тези периоди на Никола, хем си водех бебешки дневник тогава чак докато навърши почти годинка. А сега за Борис не само, че нямам дневник, а и снимки почти не правим на детето. Абсолютна дискриминация  Laughing

Меганчо, супер неприятна ситуация, дано бързо излиза от болницата малчо!

Ние бяхме в Пловдив, както писах, сватбата беше много приятна, но нещо свекърва ми направила скандал на мъжа ми заради мен (разбирай, оплюла ме бая) и сега не знам дали и кога ще отидем пак.. Rolling Eyes Доста тъпо, но ще се наредят нещата, аз обикновено не си ги слагам на сърце тези конфликти.

Общи условия

Активация на акаунт