ЮЛЧЕ папка, спинка, слушка, в мама много то се гушка

• 25 965
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
***Ади***,да ти е жив и здрав любимия именник!  Hug

cvetulka ,да не се разболяваш,ей!  Naughty  Hug

# 661
  • Stavanger, Norway
Вчера си направих малко снимки и ето ме как изглеждам  в момента и една малка заигравка пак от вчера

# 662
Здравейте мами Simple Smile Искам да попитам вие получихте ли си майчинските за м.септември? Моите нещо се бавят, а не мога да се ориентирам в страницата на НОИ къде да отида за да проверя по ПИК ? Там където натискам не работят линковете  newsm78   Мога ли да помоля някой да ми даде линк Simple Smile Мерси предварително

# 663
Здравейте и от мен

Намерих един сайт от който могат да се поръчат много и различни билки : http://www.bilki.bg

Не съм поръчвала още нищо, но мисля да пробвам - имат сминдух на семе, лактогонен чай два вида, малинови листа, някакъв заместител кафе с хмел и ечемик (които също помагат лактацията) - http://www.bilki.bg/index.php?m=320&lang=1&cat_bilki=174 … 577&bilki_o=1

Аз от два дни съм доста по-добре с кърмата, може би е наистина от сминдуха. Дано се регулира напълно.

# 664
  • в 1001-та нощ
Здравейте мами Simple Smile Искам да попитам вие получихте ли си майчинските за м.септември? Моите нещо се бавят, а не мога да се ориентирам в страницата на НОИ къде да отида за да проверя по ПИК ? Там където натискам не работят линковете  newsm78   Мога ли да помоля някой да ми даде линк Simple Smile Мерси предварително

от главното меню в ляво-избираш"Справки" и после второто "Справка за изплатени парични обезщетения и помощи от ДОО чрез НОИ по ЕГН"

можеш да си запишеш известяване с СМС или по мейл, като има плащане  Peace

# 665
Благодаря Алена, но винаги когато се пробвам е неактивен този линк  newsm78 Затова си мислех че явно не натискам където трябва..  Вие как си правите справките? Той не работи линка!

# 666
  • София по рождение
Отваря се с друг браузер, ако не се отваря с Мозила, опитай с интеренет експлорер. Мисля, че от това е проблема.

Сега разбрах проблема ти. С експлорер се отваря страницата, после ти излиза прозорец и ти натискаш Continue to this website (not recommended). Готово.

Последна редакция: вт, 14 сеп 2010, 13:26 от helli_sun

# 667
  • в 1001-та нощ
Благодаря Алена, но винаги когато се пробвам е неактивен този линк  newsm78 Затова си мислех че явно не натискам където трябва..  Вие как си правите справките? Той не работи линка!

скица Wink - от това, което ти се отваря и изглежда като неактивен лн - избираш вторто с червена инконка и текст "Continue to this website (not recommended). " - това е един ви предупреждение на уиндоус и се страрира като има "сертификат" за достъп- нали после влизаш с ЕГН и парола

# 668
ОГОРМНО БЛАГОДАРЯ  Hug

# 669
скарли,ти как пиеш сминдуха? в какъв вид?

клер,аз неразбирам баш английския,ама схванах,че явно са със сминдух.ще го пия тогава някакси тоя буламач хахахах

# 670
Момичета, кажете как ще процедирате с 2те ваксини във 2,3 и 4 месец? Ние днес бяхме на консултация и ни сложиха само пентаксим.  Peace Видях, че според имунизационния календар освен пентаксим и синфлорикс, до края на 1та година имаме ваксина само в 6 месец - трети прием, хепатит Б.  Thinking

# 671
Аз още немога да смогна да изчета всичко и затова малко със закъснение ама и аз да се запиша за Фейсбука - Елена Йонева. Искам да питам някоя мама дали знае от Банишора как да стигна до срещата в Борисовата нали към 10 часа беше.
Айде аз пак се връщам да чета, та да наваксам  Grinning

# 672
Момичета влизам с въпрос малко извън темата : Имате ли идея за допълнителна работа за моята половинка. Става въпрос за след 18 ч. и за събота и неделя. Ако някой търси човек да свирка  Whistling
Аз също писах на шефката ми, че имам "време" и желание да работя от дома - да ме има предвид. По цял ден съм в джобс-а  - обаче е трагедия направо  ooooh!
Че голям глад настана  Mr. Green
Много ясно, че нямам време, но ще се справя някак си ...........

За ваксините - ние утре сме на ваксина и ще ни слагат двечки. Много се притеснявам и ще питам док. дали не може на два пъти.
Очаквам с нетърпение да минем и през кантара, да видим колко е пораснал юнака  Party
Тея, дръж се, да не надминем Денис  Joy

# 673
  • IT
Qkova(Elena)  ако е с градския транспорт с 5-ца тролей.
enna и в трети и четвърти месец има втори и трети прием на пентаксим и синфлорикс.-http://www.pramed.com/imuniz_kalendar.htm
марита аз лук от вчера проядох /а суров не ям по принцип, че ми  тръгват киселини/, и в рецептата видях и в нета четох за бирена мая-освен след 1 седмица като свърша тази добавка да почна бирена мая да пия. Баси такова желания да имам да кърмя и такава борба Simple Smile То жито ли не ядох, орехи, чай, не знам още какво. Сега е по-добре, обаче още трябва.

# 674
да ви питам как се казваше нашия-бг известен цигулар? васко чий?? забравих му фамилията.

данито,аз съм точно със същите неволи,но търся за себе си някаква работа (за по няколко часа седмично само!) моя мъж вече работи на две,ама с финансите пак не е така,както искаме Crazy тамън го обсъждах този проблем в чужбинската Crazy

алекса,и аз имам желание да кърмя,ама като че ли нищо не помага баш драстично (аз и семената не ги пия правилно де).лук си ям и не съм го спирала,сякакви 1айове и добавки...абе и аз,каквото чух провах.даже бира пих,ама пак нищо особено.бирена мая неискам.да ме прощава моя син,ама съм чула,че това е много яка калорийна бомба.я ми тръгнала кърма,я не,ама току-виж стана 200 кила.пиенето на много вода,но наиситна адски много ми помага като чели най-много.ама трябва д апия поне 4 литра на ден,за да ме пълни Confused

Последна редакция: вт, 14 сеп 2010, 14:56 от Гаца Баца (марита)

Общи условия

Активация на акаунт