ЮЛЧЕ папка, спинка, слушка, в мама много то се гушка

• 25 993
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте от мен

Някоя мама беше споделила, че ползва хомеопатичните Дормикинд таблетки? Имат ли ефект?

Бебка изобщо не може да спи денем, много се мъчим и тормозим взаимно, спи само върху мен - по-скоро дреме неспокойно, само да мръдна и се събужда и надава рев. И спи максимум 2-3 пъти по 20-25 мин денем, а много й се спи, постоянно се прозява и се нерви, че не може да спи.
АЗ казах, че нашите адашки са едно към едно. От 8 сутринта с придремвания се събира около час. Заспива върху мен , на ръце и след малко се ококорва. Иначе едни лъвски прозявки.

# 91
  • IT
Представям си какво е кисело дете...от два дена големи глезотии, голямо чудо.
Спи ми по ръцете, реве че е гладен давам му яде 5 мин. спира после след 20 скъсва се да реве яде и дохранвам с АМ и решавам че се е наял и след още 10 мин пак реве и му давам да суче-суче 2-3 мин.-мрънка още толкова и заспива на ръцете ми.
Брат ми ми е на гости вместо да ми помогне и след него ходя.
Станала съм много здрава в ръцете вече днес как качих по стъпалата количката с детето и около 3-4 кг покупки Simple Smile
Селма а каква ти е диетата? Ти може да си писала-аз да съм прочела съответно, но така или иначе съм много разсеяна...

# 92
Мами с по-големи дечица, ще ги пускате ли на градина?
Как ще процедирате? Ади, Селма, Евридика? Вие сте с дечица колкото моята кака. Аз съм я записала, но не искам да я пускам още. А искам да й се пази мястото, да не го загубим пък, ако не ходи...  Tired Вече трета нощ сънувам простотии в тази връзка. Не знам какво да правя...

Относно кърменето на 2 часа - бебо е като часовник, точно на 2 часа суче. Дъщеря ми също към втория месец започна да иска на 2 часа да се храни. По-късно(към 3-4 месец) започна на 3 часа. Тогава вече се наяждаше точно за 4 минути.  Shocked Засичах с часовник, защото ми се струваше прекалено бързо. Така се усъвършенстват, че успяват за отрицателно време да опразнят гърдата.  Party И това беше най-хубавото време. Цял ден разходки, на всеки 3 часа отделяхме 4-5 минутки за кърмене и продължавахме.  Party

# 93
Здравейте и от нас!
Мойта мома взе да става по-непослушна и ей я на-сега пак мрънкоти Heart Eyes
За сокчетата -смятам като стане на два месеца да и предложа и ако не и хареса няма да я насилвам!
За каките и  батковците-нашата кака от вчера е на градина Party,голяма радост е и за двете-много по-лесно е да се гледа само едно дете  Flutter.И наистина-колкото е по-голямо детето,толкоз и бяса му е повече-да са ни живи и здрави Crazy

# 94
Моето дете вчера и днес е киселица безподобна. Иска ако може все на гърда да виси, лигави се жестоко и настойчиво си хапе юмрука с едната страна на устата. Моля някой да ми каже, че си въобразявам и й е рано за зъби  Praynig  Tired.

Juturna, не че ще те успокоя, но на нас док ни каза, че хремата ни е от никнене на зъбки (което не означава, че ще й избият следващия месец)... просто фаза на растеж. малко се съмнявах, но той ми изброи и още няк др симптома, които не бях споделяла, защото си мислех, че нямат връзка (като отделянето на слуз с акито, което води до подсичане на дупенцето, приплакване на сън и много плюнчене, което е ясно, че признак за зъбки, но все си мислех, че е рано) ... кофтито е, че ни зарадва с инфото, че хремата пак ще се появи докато не избият зъбенцата... Tired Tired

Памперси ползваме на Пуфис и сме най-доволни от тях. Сега взехме Памперс 3, че бяха на промоция да видим как ще са... А за захранването и аз мисля да изчакам до 4 месец и тогава да пробвам с нови вкусове ...

Последна редакция: чт, 02 сеп 2010, 18:47 от Анонимен

# 95
Здрасти на всички Hug

Имам питанка-само ние ли акаме 1 път за 24 часа newsm78Хапва когато му е кеф,около 10 пъти на денонощие,спокоен е,пишка редовно.Акаме веднъж,но като за 4 пъти Thinking

Пампи ползваме на Памперс зеленият и белият пакет.Не са ми изпускали до сега.

Селме,ама колко си права мо.Ивон е във фаза да пищи с пълно гърло,точно когато Алекс заспива.Той пък се изнервя,превъзбужда и така.....омагьосан кръг ooooh!

На ДГ ще я пусна,от Ноември.Педи препоръча Алекс да навърши поне 3 м и тогава.Аз не мога да и осигуря нито контактите,нито заниманията които ще има там Peace

Момичета,ядете ли риба?Може ли да се яде?

# 96
  • IT
Ади моето дете от 3 седмици си ака по един път на ден като за 4 Simple Smile  и ако е на кеф по още един по-късно.
Аз ядох 2 пъти хек. Четох че не било полезно скумрия(но не мога да се сетя къде)и черупчести морски неща, но пък в един италиански сайт за кърмене четох че препоръчват яденето на риба заради омега-3.

# 97
Станала съм много здрава в ръцете вече днес как качих по стъпалата количката с детето и около 3-4 кг покупки Simple Smile
   Ха-ха!  hahaha Аз откакто станах майка,не мога да си позная ръцете.Винаги са ми били  фини и слаби,а сега....какви мускули вадя ,не е истина!  Joy

Диетата....Най-общо: безкофеинова и безмлечна....Но сега с второто съм много по-несериозна.  Embarassed

# 98
  Ади,и на нас ни се случва да има само едно,но  обилно, изхождане на денонощие.Даже и вчера беше така.  Rolling Eyes

Дунайка.Да,смятам да пусна баткото на градина.
  Ти ,ако искаш да изчакаш малко,ще ти кажа на лични,как да запазиш мястото.
   Всъщност,защо искаш да позакъснеете?

За рибата...Не ям много такава,за да се ограничавам,макар и я обичам много.Що не ям?Защото няма хубав рибен нагазин наблизо.... Crossing Arms
    Иначе,съм чувала,че по-миризливите риби (като скумврия,например) променяли вкуса на кърмата и бебето се нервирало....Дали е истина,не знам.... newsm78

# 99
Много обичам рибка и хапвам винаги когато имам възможност.
Основно пъстърва, но миналата седмица ядох и хек и сьомга - няма проблем. Цаца също, както и дребна речна риба - карас  Heart Eyes
Оххх размечтах се.......
Не съм забелязала на бебчо да му се отразява.

Голям апетит ме е подгонил - вие така ли сте? Като бях бременна нищо не ми се прияждаше а сега все за нещо си мечтая и търча да купувам  Twisted Evil

Селме, пред Кауфланд има нелош рибен магазин  Peace

# 100
Лили се изхожда през ден, но за сметка на това снася такова количество, че няма памперс, който да не протече  Laughing. Иначе сме на Хъгис 1.
-
Риба ям, също и скариди  Peace
-
Във фрешовете има само плодови киселини и фруктоза. Аз и мъжа ми не ги пием, та какво остава на бебето да дам  Tired

# 101
Ние също бяхме на Хъджис,но на всяко акане ни пропущаше и ги смених с Пуфис.Като ги сравних забелязах,че Хъджис са доста теснички,най-вероятно от това са пропущали.И Силвия ака по веднъж на ден,рядко се случва по-два или повече пъти.

# 102
Голям апетит ме е подгонил - вие така ли сте? Като бях бременна нищо не ми се прияждаше а сега все за нещо си мечтая и търча да купувам  Twisted Evil

Селме, пред Кауфланд има нелош рибен магазин  Peace
    На мен пък ми се гади от всичко мазно.Даже тази сутрин ми прилоша от миризмата на млякото в кафето на мъжа ми.  Sick

Този магазин го знам,Дани,благодаря.Но засега ми е малко далечко....
    Гледам ти наистина обичаш рибка.  Flutter

Juturna,сега ми напомни и за скариди.Ммм!Не бих отказала една голяма порция с хубаво сосче!  newsm22

# 103
За апетит,не ми говорете-ям като разпрана Crazy

# 104
Еййй сега пък скариди, къде да ги търся в 9 вечерта  ooooh!

Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт