The Amazing Race

• 22 307
  • 316
  •   1
Отговори
# 285
здравейте надявам се някои да може да ми помогне.искам да си изтегля епизодите,които са в България.някой може ли да ми каже от кой сезон са? кои точно са? и къде да ги намеря?Благодаря ви предварително мили дами.

# 286
 От 15 сезон нагоре съм гледала и в България-няма!
Някаква идея-кога започва 3 сезон в Австралия???

# 287
Състезанието никога не е идвало в България, освен в два сезона, когато използваха София като точка за прекачване към Русия (ако не ме лъже паметта), но дори кадри от нашето летище нямаше  Wink

За момента 3-ти сезон на Австралия не е обявен да е започнато да се снима, въпреки наскоро спечелените ТВ награди от състезанието. Аз лично предполагам, че това е свързано с някакви права, които трябва да се заплащат на CBS, но интернет мълчи геройски по тези подробности  Mr. Green

# 288
Състезанието никога не е идвало в България, освен в два сезона, когато използваха София като точка за прекачване към Русия (ако не ме лъже паметта), но дори кадри от нашето летище нямаше  Wink

За момента 3-ти сезон на Австралия не е обявен да е започнато да се снима, въпреки наскоро спечелените ТВ награди от състезанието. Аз лично предполагам, че това е свързано с някакви права, които трябва да се заплащат на CBS, но интернет мълчи геройски по тези подробности  Mr. Green

Мерси... Hug Ще чакам търпеливо!

# 289
Състезанието никога не е идвало в България, освен в два сезона, когато използваха София като точка за прекачване към Русия (ако не ме лъже паметта), но дори кадри от нашето летище нямаше  Wink

За момента 3-ти сезон на Австралия не е обявен да е започнато да се снима, въпреки наскоро спечелените ТВ награди от състезанието. Аз лично предполагам, че това е свързано с някакви права, които трябва да се заплащат на CBS, но интернет мълчи геройски по тези подробности  Mr. Green

мерси много за отговора.мен явно са ме излагали казаха ми,че е идвало в българия.било е в софия и бургас .било някъде от 1 до 4 сезон.

# 290
  • в морето до колене
Единствената връзка между "надпреварата" и България, която открих в нета, е ето тук - http://aussieraf.wikia.com/wiki/The_Amazing_Race_1?oldid=6626.
Наистина става дума за София и Бургас...
Но според мен това е фан-фик  newsm78

# 291
  • София, България
какво е фан фик  newsm78

# 292
  • срещу двата комина :)))
приемате ли нов фен  Crazy за един месец изгледах последните 5 сезона и луднах  Joy мног ми харесва състезанието, сега ще започна и първите сезони  Peace

# 293
  • София, България
а, приемаме, разбира се, тук се обсъждат повече новите сезони, ама аз като не съм ги гледала ... ако ти се коментира нещо от старите, пиши

# 294
е то няма какво толкова да коментирам, моите любимци спечелиха  Joy

# 295
  • в морето до колене
Мдааа, темата е "дълбоко консервирана"  Simple Smile
Но реших да я възродя, за да питам, как се отнасяте към подбора на участниците в новия All Stars сезон.
Аз хем не съм голям фен на формата, хем гледам с половин око, обаче само една от двойките не можах да си спомня.

Явно доста знакови тандеми са подбрали.
Или просто аз помня като слон.  Mr. Green

# 296
не си само ти, и аз си ги спомням всичките и съм доволна от избора  Mr. Green както и съм доволна от спечелилите този сезон  Party Мари ме дразнеше през цялото време , ужасна жена ...

# 297
  • София, България
дайте линк да ги видим, къде ги гледате

# 298
  • в морето до колене
Ето ги на сайта на CBS - http://www.cbs.com/shows/amazing_race/season/24/cast/

# 299
  • София, България
Леле, аз явно доста съм изпуснала, само 4 отбора са ми познати - първите 3 и Марги и Люк  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт