The Amazing Race

• 22 316
  • 316
  •   1
Отговори
# 270
bonetti благодаря ти за линка, тотално бях изключила, че започва вторият сезон на Австралия  ooooh!

# 271
Много добре развиват австралийците формата. Това, което се случи в края на първата серия беше силно. Отборите са подбрани добре. И очевидно ще се набляга на отношенията между отборите и вътре в тях. Жалкото е, че спряха продуцирането на азиатския вариант. Там в четвъртия сезон също бяха много добри.

# 272
Да и на мен ми е мъчно за Азия-та, беше много по-добър от оригинала  Mr. Green
За новият сезон на Австралия още нямам мнение, поне втори епизод да мине. Решението на бащата и дъщерята на финала според мен беше единственото правилно. Този един час бонус, който им беше предложен, много лесно можеше да си остане в небитието при едно евентуално изравняване на летище или задача с работно време. А така, в момента имат сигурен съюзник в лицето на сестрите, знаейки, че могат да ги използват дори като маша в ръцете си за U-turn, например ... Но както казах, мнение още нямам, ще видя как се развива 2 епизод и ще го съставям  Laughing Мъжките отбори ми се струват силни, а също и близначките ... ама какво ли пък знам аз  Crazy  hahaha

# 273
Близначките имат много добра линейна скорост, но увиснаха като прани гащи на задачите. На мене обаче ще ми е любопитно да ги следя. Все пак са тоооолкова руси  Laughing

# 274
Хъм, вторият епизод нещо не ме грабна ... Все неща, които сме гледали вече ... Е, остава надеждата, че нещата ще се подобрят от следващият епизод  Mr. Green

# 275
  • София, България
Привет, днес по АХН започна пак 19-ти сезон. От 15.30 събота и неделя. Днес беше първа серия. Аз не съм го гледала, така че ще го гледам с кеф Simple Smile

# 276
Какво ще кажете за етапа в Куба на tAR AU?  Wink

# 277
За етапа в Куба само положителни неща мога да кажа. За пореден път задминават американците. И това, което ми прави впечатление е, че австралийския TAR започва тромаво и скучно, но с течение на сериите се ускорява все повече и на определен етап става по-интересен от оригиналния формат.
И ми е любопитно този намек, който направиха, че още в следващия епизод ще се окажат обратно в Австралия, какво ли означава? Може би нещо невиждано досега в историята на TAR? Или просто ни заблуждават...

# 278
Даааа, и на мен формата ми харесва в пъти повече от оригинала  Wink
Американците трудно бихме ги видели в Куба, поне докато не си решат политическите проблеми там  Mr. Green  Но австралийският етап там според мен беше платен от някоя туристическа фирма, която по този начин си направи страхотна реклама на екскурзиите, които организира Simple Smile А утрешният епизод, според мен е фина закачка и ще бъде поредният етап ... или иначе казано продължението на настоящият  hahaha

Бразилският формат на играта също на моменти беше по-добър от оригинала, но за съжаление имаше само един сезон

# 279
  • София, България
http://ww.vbox7.com/play:126677af58

Сигурно не гледате такива бози, но това е епизода на Дързост и красота, който даваха преди няколко дни по БНТ. Можете ли да познаете кой се появява на 23,45 минута, а също и на 29,45  Wink

# 280
Можете ли да познаете кой се появява   Wink

Joy Joy Joy

Ох, не е истина ... Магистърската степен е паднал до обикновен барман, а сгодената НЕ плаче??? ... хахаха

# 281
http://DMCA-removal-from-Google/torrents/?ihs1=5&iho1=d&iht=3&ihp=1

Ако на някой му е интересно, от тук си дърпам епизодите на Австралия  Simple Smile

# 282
  • София, България
Гледах днес финала на 19-ти сезон по АХН. Ми яко разочарование. Целия сезон вървеше интересно, с напрежение и накрая финалните 3 отбора - един като света нямаше. Маркъс и Амани пълна случайност - никаква игра, 100 пъти щяха да отпаднат и само някакъв луд късмет ги задържаше в играта. Джереми и Санди - абсолютно безлични, ама с нищо не изпъкнаха през цялото състезание, чак в последните етапи, като се поразредиха участниците забелязах че са там. Ърни и Синди - думи нямам просто. Тя освен че приличаше на настъпена жаба, тоя нейния хъс ми идваше в повече. Точно като на човек от гетата, дето драпа ли драпа нагоре. Тя си го каза, че така е възпитавана де. Първо поколение китайка, големи надежди, големи очаквания ... пък тя да се хване с някакъв бял  ooooh! Абе не ми бяха симпатични. През цялото време си бях за сноубордистите, а те отпаднаха в предпоследния кръг по много тъпа причина - защото водеха. Всичките тия надъхани "финалисти" нямаше хич да са там, ако не беше таксиджията на една от двойките да каже на другите таксиджии къде да карат. А момчетата, щото бяха напред и не участваха в номера с такситата  Crossing Arms Направо съм супер разочарована  Naughty

Така, оплаках се  Wink

# 283
Днеска започва новият 21-и сезон на TAR US вариант. Два са основните моменти в него. Първо участието на жена с два ампутирани крака (любопитно ми е как ще се справи). И второ - възможността за удвояване на наградата (т.е. 2 000 000 долара) ако победителите в първия етап са и крайни победители. Шансът за това е 30%, изчислен на базата на досегашните сезони - в 6 от 20 е било точно така. Какво ли не правят продуцентите за повишаване на гледаемостта точно на първия епизод...

# 284
  • София, България
Татата, как върви новия сезон, има ли го някъде за теглене?

Общи условия

Активация на акаунт