The Amazing Race

• 22 317
  • 316
  •   1
Отговори
# 255
Дааааа, напълно съгласна съм с tatatata! Този финал, ще е пръв по рода си, а може би ще остане и единствен ....  Joy Joy Joy
Нямам търпение да идва по-бързо другата седмица  Mr. Green

# 256
Здравейте! Доколкото разбирам от торентите, вече е минал финалът на Amazing race. Пуснали са S20E11E12 заедно. Но, аз пак с моя проблем, не мога да го открия на нормалните размери, ами са от тези новите.. надявам се ме разбирате. Да помоля някой да ми пусне от къде да изтегля финала, но с нормалните си размери. Благодаря!

# 257
Май за съжаление последния епизод още го няма в читав вид. Както и 8 епизод. Или поне аз не намирам.

# 258
  • София, България
Аз си го дръпнах от ЕЗТВ и ми беше чудесен, видях, че има нови отговори в темата, но не влизах, за да не си разваля финала, а вие нищо не сте писали  Wink Изгледах го преди малко, но брат ми ми виси на главата и ще пиша после  Peace Финала наистина беше уникален, толкова много обрати, десет пъти се смениха шансовете, почти до края не се знаеше кой ще спечели  Hug Айде, до след малко  Hug

# 259
  • в морето до колене
Ъхъм, аз пак съм гледала някое друго шоу, явно.  ooooh!
Ни обрати видях, ни смяна на шансовете... нито пък уникален финал....

Ако трябва да сме точни - съгласна съм с tatatata, че 10-та серия можеха да я пропуснат, защото редът на финалистите стана ясен още в 9-та... (да не кажа в 8-ма) и написаното назад в темата също го потвърждава.
А финалното позициониране на Рейчъл (ББ) спрямо Ванеса сигурно още от еп. 3 е ясно.  Mr. Green

Нооо, да не ви развалям удоволствието.
Вие сте фенове, пък аз така само... "прелитащ наблюдател". Не ми обръщайте внимание.

# 260
  • София, България
Айде, хванах ред на компа Simple Smile

Майчик, защо така бре Simple Smile Защо редът на финалистите да е станал ясен още в осма серия - видя се наистина кои са най-добрите отбори, но нищо повече. С изключение на Марк и Бупър останалите отбори (всички) имаха своите шансове. И наистина много пъти се смениха претендентите за първото място, много грешки се направиха и всяка от тях можеше да обърне нещата в неочаквана посока.

За 10-та серия
Ми аз не съм съгласна, че можеха да я пропуснат. Според мен дори Марк и Бупър биха имали шанс, ако индийците не бяха се изгаврили с тях и не бяха им изгубили толкова време. И как можехме да пропуснем гледката, как се разменят екстеншъни за 500 долара срещу 20 000 долара награда за първото място. В следващите серии стана ясно, че този ход нямаше да им спечели играта, но 20 хилки да не са малко пари (или тая мърла си е богата от Биг брадър - колко ли е спечелила там  newsm78). И Ванеса се контузи в тая серия, което доста преопредели нещата за по-нататък. А и на патрулите малко им се посмачка самочувствието, въпреки че те ми останаха най-симпатични от оставащите участници. А и още нещо - може ли някой да ми даде точен превод на лафа за носа и циците дето го повтарят 100 пъти, че не мога да разбера за какво иде реч  newsm78

За 11-та серия
Знаете ли защо пуснаха двете серии заедно? Поизмориха ме. Не че някой ми беше опрял пистолет в челото да ги гледам на куп, но ...  Blush Като видях, че Ванеса взе блокадата щях да падна. По-глупаво решение от това здраве му кажи. Освен ако не са били задължени по регламент тя да вземе точно тая блокада, но се съмнявам. Ако причината е била да пазят Ралф за финала ... супер тъпо. Като я гледах как подскача по пътечката с тоя подут крак сърцето ми се късаше. Според мен ако Ралф беше взел тая блокада финалната компания можеше да е различна. И как да нямаше обрати - Биг брадърите изпуснаха автобуса, след това пък Пилотите изпуснаха влака, също и ферибота. Представяте ли си какво им е било. Имаше вероятност нощта да спре играта за малко, но имаше вероятност и да не я спре. Наваксаха, но им се спече л...то

За финала
Обратите продължиха - първо патрулите дето не можаха да намерят кулите ми щукнаха по плажовете да гонят сърфистите. И си викаш: "Айде, отидЕ!". После пък Биг брадърите вместо пеша, тръгнаха с таксито. И пак си викаш: "Разгеле, толко беше с тия!". После Пилотите изтърваха кралската коралова врата и прескочиха едната задача. Толкова ми стана смешно като ги върнаха от финала (май таково нещо до сега не беше се случвало) - връщали са ги от финал на етап, но от финалния финал  #Crazy И пак си викаш: "Айде, и тия се закопаха!". И след това на втората блокада (защо имаше две блокади в тая серия не разбрах  newsm78) много ми дожаля за Арт. Бяха с такава преднина и можеха да спечелят. Нооо ... пилотите се върнаха от финала и ги отнесоха като куцо пиле домат. Доволна съм, динамичен финал, непредсказуем - определено пилотите бяха най-добрия отбор, но всеки от другите два имаше своите шансове.

И сега ви пускам малко цитати от началото на сезона:

АЗ
Вярно са големи симпатяги, искате ли да направим предварително залагане за победители и първите отпаднали така само по снимки. Като ги гледам залагам на Брендън и Рейчъл за финал и на Марк и Бупър или Кери и Стейси за първите отпаднали  newsm78

Имам 2 от 3 (Кери и Стейси не бяха първите отпаднали, но отпаднаха доста рано). Само Марк и Бупър ме изненадаха Simple Smile

Литъл Уингълс
Окей.
Аз залагам на добрата физическа подготовка и спортните фигури (явно професионални) на Джоуи и Дани, вярвам, че ще стигнат далеч напред в състезанието.
За първите отпаднали си харесах Марк и Бупър (ега ти името! Laughing) и Дейв и Чери - имат вид на клоуни  Smile

Ти имаш 1 от 3 Simple Smile

ВайлетБлу
По стара традиция представителите на правораздавателни/защитни органи обикновенно се дънят с гръм и трясък. В тоя ред на мисли федералните агентки Нари и Джейми и граничните ченгета Арт и Джей Джей (колкото и да ми станаха симпатични след като им изгледах промото) ми се струва, че няма да изневерят на закономерностите. В първият епизод може и да тръгнат добре, но втори, трети, максимум четвърти ще сътворят супер глупава грешка, която ще ги доведе до елиминация.
Когато четох американския форум, царуваше мнението, че Ралф и Ванеса ще бъдат типичната крещяща си и вечно обвиняваща се двойка, но аз (разбира се) съм на друго мнение. Според мен те ще бъдат много силен отбор, а мрънкащата дама ще е Рейчъл (на Дейв)  hahaha
На мен за първи отпаднали точно Рейчъл и Дейв или Марк и Бупър ми се чини че ще бъдат   Laughing

Вайлет позна за мрънкащата Рейчъл и за Ралф и Ванеса  Wink Въпреки, че както самите те казаха в една от сериите: Състезаваме се всеки път все едно сме последни (което в повечето случаи си беше точно така  Joy)

Кога да чакаме следващия сезон, снимат ли го вече?

# 261
  • в морето до колене
Защо така ли?
Ами защото ... ето как стояха нещата от моята гледна точка на зрител, изкушен от реалити формати, но не чак пък amazed от този конкретно формат:
- драмата с индийските танци беше tribute за Марк и Бупър и стана ясно, че си отиват безславно в следващия етап, щом толкова прочувствено ни показа загубата им в този non-elimination leg;
- защото всички разправии м/у Рейчъл (ББ) и Ванеса отрано сочеха, че втората ще е губещата в този "двубой" - ерго, след Марк и Бупър идваше ред на Ванеса и Ралф;
- докато противопоставянето на ББ-отбора и граничните патрули беше представяно по-скоро като "стратегия", а не като cat fight - ерго, поставяше Арт и Джей Джей в по-добра позиция;
- това си е мое лично мнение, но мисля, че в историята с онзи прословут double U-turn, екипът се постара да покаже Арт и Джей Джей в не много добра светлина или поне максимално да запази "доброто име" на другия отбор (което за мен си беше явен признак, че "пазят" бъдещите победители);
- победите на пилотите започнаха толкова натрапчиво да ги "броят" някъде от петата нататък, та заигравката с евентуален рекорд беше явна.

Всичко останало, което ти си изброила, е immediate drama - късане на нервите на зрителите.
Но са добри, не споря. И на мен ми стана смешно като върнаха победителите "на бис"  Mr. Green

ЕТА: За да не останете с впечатление, че отбелязвам само негативи - ето и позитив: в този сезон ми хареса, че не бяха изцяло game-oriented, а се върнаха малко към корените и ни показаха малко повече характери и взаимоотношения м/у участниците.

Последна редакция: чт, 17 май 2012, 08:44 от mia4ik

# 262
Когато епизодът е в тоя гаден формат, аз си ги конвертирам в avi, отнема около 45 мин. и така нямам проблем, иначе картината ми е размазана или засича.
На мен Брендън и Рейчъл много ми напомнят на ако си спомняте победителите в трети сезон, там девойката пак беше някаква лабилна истеричка и не спря да мрънка, че даже в предпоследния епизод искаше да се отказва, а приятеля ѝ кръстиха най-търпеливия мъж на планетата.

На който не му се чака до есента на 30 май започва втори сезон на австралийския amazing race:
http://au.tv.yahoo.com/the-amazing-race-australia/
http://www.throng.com.au/2012/04/the-amazing-race-australia-teams/
Ще има отбор аборигени, участник без една ръка, а интересното ще е, че в началото на всеки етап отборите ще гласуват кой да получи u-turn.

# 263
  • София, България
Бонети, двойката за която говориш май бяха приятели, не гаджета - Флорънс и ... не знам, кой си. А въпросната се сваляше с един близнак от другите отбори. Нали така беше newsm78

А иначе аз бих изгледала австралийското издание, азиатското много ми допадна. Има ли някъде линкове за първи сезон

# 264
Говорите за приятелите от колежа Фло и Зак (Закъри). Аз много ги харесвах, или по-точно харесвах Зак. В действителност по-търпелив мъж от него не бях виждала, а и се съмнявам, че отново ще видя нейде  Laughing Мммдааа, а той беше влюбен в нея, но тя нещо не му се кефеше достатъчно, че да му даде шанс. В следващият сезон след техният помня, че всяка една като почнеше да хленчи и да мрънка, съотборникът започваше "Стига Фло, успокой се!"  Joy

Супер новина за 2я сезон на Австралия  Mr. Green  Тъкмо ще има с какво да си запълвам малките часове на нощта  ooooh!

# 265
  • София, България
Вайлет, направи и ти разборка на финала  Wink

# 266
Бонети, двойката за която говориш май бяха приятели, не гаджета - Флорънс и ... не знам, кой си. А въпросната се сваляше с един близнак от другите отбори. Нали така беше newsm78

А иначе аз бих изгледала австралийското издание, азиатското много ми допадна. Има ли някъде линкове за първи сезон
http://DMCA-removal-from-Google/the-amazing-race-australia-seaso … -0-q28086171.html

# 267
Гледам няма сийдъри на този линк, аз го бях гледал ето тук:
http://www.youtube.com/playlist?list=PL40977DA7ED42038C&feature=plcp

# 268
# 269
  • София, България
а, Бонети, точно си мислех, че вчера е бил първият епизод и дали някой ще пусне линк  Hug Аз не успях да гледам първия сезон, но може да почна направо с втория  Wink

Общи условия

Активация на акаунт