Нямам търпение да идва по-бързо другата седмица
Изгледах го преди малко, но брат ми ми виси на главата и ще пиша после
Финала наистина беше уникален, толкова много обрати, десет пъти се смениха шансовете, почти до края не се знаеше кой ще спечели
Айде, до след малко

Защо редът на финалистите да е станал ясен още в осма серия - видя се наистина кои са най-добрите отбори, но нищо повече. С изключение на Марк и Бупър останалите отбори (всички) имаха своите шансове. И наистина много пъти се смениха претендентите за първото място, много грешки се направиха и всяка от тях можеше да обърне нещата в неочаквана посока.
). И Ванеса се контузи в тая серия, което доста преопредели нещата за по-нататък. А и на патрулите малко им се посмачка самочувствието, въпреки че те ми останаха най-симпатични от оставащите участници. А и още нещо - може ли някой да ми даде точен превод на лафа за носа и циците дето го повтарят 100 пъти, че не мога да разбера за какво иде реч 
Като видях, че Ванеса взе блокадата щях да падна. По-глупаво решение от това здраве му кажи. Освен ако не са били задължени по регламент тя да вземе точно тая блокада, но се съмнявам. Ако причината е била да пазят Ралф за финала ... супер тъпо. Като я гледах как подскача по пътечката с тоя подут крак сърцето ми се късаше. Според мен ако Ралф беше взел тая блокада финалната компания можеше да е различна. И как да нямаше обрати - Биг брадърите изпуснаха автобуса, след това пък Пилотите изпуснаха влака, също и ферибота. Представяте ли си какво им е било. Имаше вероятност нощта да спре играта за малко, но имаше вероятност и да не я спре. Наваксаха, но им се спече л...то
И пак си викаш: "Айде, и тия се закопаха!". И след това на втората блокада (защо имаше две блокади в тая серия не разбрах
) много ми дожаля за Арт. Бяха с такава преднина и можеха да спечелят. Нооо ... пилотите се върнаха от финала и ги отнесоха като куцо пиле домат. Доволна съм, динамичен финал, непредсказуем - определено пилотите бяха най-добрия отбор, но всеки от другите два имаше своите шансове.

Въпреки, че както самите те казаха в една от сериите: Състезаваме се всеки път все едно сме последни (което в повечето случаи си беше точно така
)