The Amazing Race

• 22 567
  • 316
  •   1
Отговори
# 240
  • София, България
Вайлет, бигбрадърката си е грозна и като не реве, и как се кичи ... като ... абе не мога да намеря сравнение, ... ааа като некоя циганка кючекчиийка, все с нещо лъскавко трябва да е hahaha Аз мисля, че разбрах обяснението ти за блокадите. Знаех, че трябва да са с равен брой, но си мислех, че се гледа общо, до финала, например първите 5 да ги направи единия, а следващите 5 - другия. Но явно не е така. И защо ще има почивка тая седмица, много тъпо  Tired

Славейче, и аз не съжалявам за Фитнеса и Дани, но както и Вайлет пише, по ще ми липсват от агентките ... те с нищо, ама с нищо не изпъкват, като някакъв пълнеж са там. И според мен ако са в някое заведение/ресторант не плащат нищо, защото му правят реклама, но в случая с дините и ябълките ... кой да рекламират, платили са си ги 100% ... но пак не се оправдава похабяването на толкова материал  Tired

Татата, ти като голям разбирач винаги даваш интересни резюмета Simple Smile така че се включвай Simple Smile Има ли тоя сезон Елиминейшън стейшън, дай линкове ако има

Моите любимци са Ванеса и Ралф (въпреки, че не разбрах за какво толкова се скараха в предния епизод), но засега се представят слабо и според мен няма да ги гледаме още дълго (освен ако не извадят някакъв луд късмет да завършат последни в Нон елиминейшън лег Simple Smile Арт и Джей Джей са на финал (освен ако не направят някоя мнооого груба грешка, но едва ли). Дейв и Рейчъл също са там. За третата двойка се колебая между Марк и Бупър и Биг брадърите, но по-скоро клоня към първите, тая психопатка Рейчъл ще провали отбора, така ми се струва ...

# 241
Няма elimination station, но в техния сайт има невключени в епизодите кадри, които могат да ви разяснят много неща. За съжаление от там не са достъпни за България, но ги има също така и в Youtube.
Ето един линк от моя любим отбор (крайно омразен за вас) - http://www.youtube.com/watch?v=GZ05AmLzJxE&feature=relmfu

# 242
Здравейте, да ви попитам от къде изтеглихте 6 епизод, защото каквото открих из пиратите и eztv е с някакво много странно качество, разминаване на говор с картина...

# 243
DMCA-removal-from-Google
Но трябва да си намериш файл със следното име - the.amazing.race.s20e06.hdtv.xvid-2hd
И да не е .zip

# 244
Много ти благодаря, tatatata!!! От понеделник се опитвам да го открия!

# 245
  • София, България
Здравейте, да ви попитам от къде изтеглихте 6 епизод, защото каквото открих из пиратите и eztv е с някакво много странно качество, разминаване на говор с картина...

аз го изтеглих от ЕЗТВ, и когато се получеше разминаване в говора, просто натисках стрелката назад, за да върне 8 секунди и нещата се оправяха  newsm78

# 246
Ако има желаещи за сезон 17 с български субтитри(запис от AXN)
http://www.DMCA-removal-from-Google/index.php?page=torrent-detai … d7fabb7937b09d87c

# 247
  • София, България
не мога да се сетя кой беше 17-ти сезон  newsm78

Никой ли не е гледал новите серии, така се ядосвахме, че пропуснаха една седмица, а сега се скътаваме Simple Smile Но аз честно си признавам, че нямах време  Blush

# 248
Ох, и аз не съм  Embarassed Загледах се в The Apprentice и така се увлякох, че изгледах един сезон за няколко дни  Crazy Тия дни ще наваксвам с надпреварата  Sunglasses

# 249
  • София, България
Ей, къде изчезнахте всички, 3 серии стана дет не сме ги обсъждали вече  Wink

За мацките дето щяхте да превеждате - що не почнете с текущия сезон, старите ще ги оправим после. Много се измъчих в 7-ма серия, ама айде по-надолу ще го напиша като спойлер  Wink

Спойлер 7-ма серия

Много красива серия, и тази и следващата. Такава природа ... Много ми хареса социалния конфликт, който се разигра в 7-ма серия. Вече съм гледала и следващата, та спомените малко се размиват, но общото ми впечатление беше, че имаше само едно по-серизоно изпитание, останалото бяха скандали. Направо се издразних в един момент, защото не ги разбирам като си говорят така. Така се бях ядосала, че нищо не разбрах, че чак не ми се пускаше 8-ма серия (но там пък вече всичко се разбираше, по-динамична беше). Хареса ми, как Арт и Джей Джей казаха на МиБ на коя задача да отидат (пък те накрая взеха, че ги изпревариха  Joy ). Задачата с палатките ми се стори ужасно трудно, все едно да сглобяваш пъзел без указания. Особено ми стана жал за агентките, въпреки, че не са ми любимки. И те в край на сметка, не си признаха, че не са учителки, нали  newsm78

Спойлер 8-ма серия

Това ми е от днес и ми е по-прясно. Много хубави и спокойни кадри от сафарито, някак дори се почувствах, че съм там. Браво. Иначе супер, ама супер гнусна постъпка на Дейв и Рейчъл, които не изпълниха думата си към Арт и Джей Джей. Май се уплашиха от "проклятието" на забавянето, а после се извиваха като прани гащи пред момчетата. Направо ултра гнусни ми станаха: Ма те, учителките нали са много назад, нямаше смисъл  #Crazy Какво нямаше смисъл, нали идеята беше да се разкара противната Рейчъл и малоумния и партньор (хубаво момче, но много малодушен ми е вече). А отделно тоя двоен Ю-търн ми е супер безсмислен (освен ако първия върнат отбор, не е последен в моментното класиране). Иначе какво - връщаме еди кои си, те идват, а върнали са ни, айде да върнем тия след нас. И какво се получава ... нещо като нищо, наистина не виждам смисъл. Много се смях като разляха водата  smile3532 А учителките как наваксаха 2-та часа не разбрах ... май им претупаха сафарито, за да стигнат по-бързо  newsm78

Ами в общи линии това е, кажете и вие нещо ако ви е направило впечатление да го разнищим  Wink

# 250
  • София, България
Айде бе хора, сама ли ще си пиша  Rolling Eyes

Спойлер 9-та серия

Много тъжно ми стана как Марк се измъчи на блокадата. Според мен след 6-тия, 7-мия опит трябваше да го пуснат да мине. И последния път не изпълни идеално танца, но го пуснаха, може би защото заяви, че се отказва, а етапа беше без елиминации. Ако беше изиграл представлението по-рано, можеше да спести време. И понеже пак не разбрах много от диалога - първоначално Бупър го убеждаваше да се откаже, пък накрая смени песента, и го убеждаваше да се върне за последен опит. Нали така беше? Но въпреки всичко много изостанаха, и едва ли ще успеят да наваксат в следващия етап. А относно драмата на пилота и патрулите - според вас пресилено ли реагираха Арт и Джей Джей на това, че Дейв и Рейчъл не си изпълниха обещанието? Според мен не, точно така щях и аз да постъпя, надявам се ДиР да се прецакат нещо в последния етап и да не спечелят. И още нещо - нали няма конфликт между патрулите и Марк и Бупър, бяха приятели, но след оная серия със скандалите вече не знам кой с кого е приятел и кой не  Wink
Колко серии останаха още? По мои изчисления 3 - да отпаднат два отбора и финала. На тоя етап би ми се искало финал от патрулите, Ванеса и Ралф и Марк и Бупър, но сигурно няма да стане така. Но определено не щъ пилота на финала, мнооого им върви да му се невиди  Crossing Arms

# 251
Аз не понасям Арт и Джей Джей. То не е сърдене, то не е цупене.  Все едно не са големи хора. Иначе и мен пилота ме дразни....все уж всичко може, уж е най-добрият... лошото е, че май никой не ми харесва от останалите отбори. В отбора на Ванеса, нея не я харесвам, Рейчъл от Биг брадър също. Най-много ми допадаха агентките, ама...

# 252
  • София, България
Габриелла, мен пък Ванеса много ми е симпатична. Много е нежна, и много добре стои до тоя здравеняк, въобще много хубва двойка. Страшно чаровна усмивка има. За разлика от другите жени, които останаха (и двете Рейчъл  Sick). Биг брадърката е много груба, пък пилотката ... като една лисиччка такава (но много добре изпълни танца, не може да и се отрече  Wink )

# 253
Следя си редовно играта до колкото мога, но както ми се очертава до края на юни ще бъда доста натоварена  Sad
Аз виждам на финала ДжейДжей и Арт, Рейчъл и Дейв и БигБрадърите ... Хич не искам да виждам тая ревла на финала, и не мога да разбера как успяха да се промъкнат толкова напред  newsm78
И аз много се радвам на Ралф и Ванеса, но за съжаление играта им е много непостоянна, с големи спадове. Днешният епизод, който ще гледаме утре  hahaha ще бъде последен за Марк и Бупър. Така го виждам аз, той с това коляно, дето не може и да подтичква ... Дори да ги изравнят на летището, после отново ще има foot-race, а те вече не го владеят надбягването, а и при допълнителната задача ... Индийците ги прецакаха много стабилно тях. Още на 6тият опит трябваше да му признаят танца, размина се на финала за част от секундата, после и на 11тият опит можеха да го признаят. Брадърката беше по-зле когато я пуснаха  Whistling  Но пък на Рейчъл army-wife трябва да й го призная от първият път го закова, при това беше перфектно, но и тя си каза, че не е спирала да танцува от детската градина  Mr. Green Конфликтът между патрулите и военният е по-скоро базиран на това, че едните се придържат към кода на честта и са мъже, които държат на думата си въпреки, че се състезават за 1 млн., докато другият яко го кове жена му. Както радос казва - една лисичка такава ми се струва и на мен  Wink  Ако питаш мен, те не го използваха, за да могат при евентуален нов "завой" да могат да го приложат не на кой да е друг, а именно на ДжейДжей и Арт, защото те определено са по-силен отбор от Брадърите, но ако това се случи, второто обръщане ще се използва от Ралф и Ванеса, за да върнат Брадърите, та АКО има отново Double U-turn ще стане едно интересно  Joy

А относно 8-ма серия и тогавашният двоен ю-търн - ако Дейв и Рейчъл бяха върнали Брадърите, то тогава ДжейДжей и Арт щяха да върнат "учителките", защото в техните разбирания беше много ниско това да са ги разкрили, а ония да продължават да се правят на ощипани девойчета и те съответно един вид като наказание (или поне аз така ги виждам нещата де). Агентките пак щяха да си отпаднат, защото бяха доста назад така или иначе, но Брадърчетата щяха да стартират последни в следващият етап, и въпреки изравняването, психологическият момент щеше да бъде налице. Ама можело, щешело, всичко е бешело  Joy Joy Joy
Сега съм нещастна, щото ми липсваше спойлера за днешната серия в миналият епизод дето си дръпнах и не съм подготвена ...

Айде написах се   Joy Joy Joy

# 254
Финалът на TAR20 ще бъде брутален и вероятно уникален.
А десетата серия можеха да я пропуснат. Нищо интересно не се случи. С изключение може би на финала между втория и третия отбор. Дали това ще има някакво отношение и към големия финал?
Следващата седмица ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт