The Amazing Race

• 22 568
  • 316
  •   1
Отговори
# 75
Азиатският сезон е невероятно труден. Но Мишел и Клер са във финалната тройка. Ура  newsm44

Линка към 10 серия - http://DMCA-removal-from-Google/torrent_details/254835401/the+am … +asia?tab=summary

# 76
Изгледах последните 2 епизода и съм готова за финалната фаза.  Simple Smile

Най-накрая една хубава серия на американския Amazing Race. Всичко си дойде по местата. Джил и Томас просто ги изкъртиха в този етап. Не знам защо, но останах с чувството, че в миналата серия победата беше подарена на Чад и Стефани по случай събитието им.

Съгласна съм, наистина 9-ти епизод беше хубава серия и показа онова лице на шоуто, което ни се иска да гледаме всеки епизод. Беше динамично, вълнуващо и почти инфарктно накрая, когато Нат, Брук и Стефани сглобяваха рикшите рамо до рамо и беше въпрос на минути кой остава в състезанието и кой ще отпадне...
Не мисля обаче, че Джил и Томас в предишния 8-ми епизод реално заслужаваха победата, защото пристигнаха при Фил само с 13 минути преди Чад и Стефани, и то заради нарушение на правилата. Много ясно, че като си платиш на местно такси да те води, на състезание на непознато място, взимаш автоматично предимство пред останалите.
Но пък в следващия етап си взеха победата съвсем заслужено. Чад и Стефани бяха разконцентрирани след годежа и след успиването.  Simple Smile

За мен обаче най-голямата изненада е представянето на Ник и Вики предвид интелектуалния им потенциал.  Simple Smile Но играят честно и коректно, много се радвам за тях.
За женските отбори - определено им симпатизирам и ми се иска някой от тях да е крайния победител. Заслужават го предвид стабилната им игра до сега. Което не може да се каже за двата смесени отбора, които се класираха в четворката, до тук играха колебливо и с променлив резултат.     
С нетърпение очаквам финала.

Следващият етап трябва да е non elimination, нали?

# 77
  • Банкя
И аз изгледах наведнъж последните 2 серии. Споделям мнението на Little wingels. Peace
Жалко за Чад и Стефани, но не бяха достатъчно концентрирани и отпаднаха.

Следващият етап трябва да е non elimination, нали?
И според мен трябва да е такъв, но истински - със Speed Bump. Онзи на Ник и Вики не би следвало да се брои. Обаче няма да се вмъкнат в броя кръгове. Thinking

Симпатизирам на Брук и Клер. Искам те да спечелят. Party

Не мога да се пречупя и да харесам Джил и Томас или пък докторките. Обаче ще е много забавно, ако вземат да спечелят Ник и Вики, Laughing имайки предвид, че на финала винаги има игра за памет и свързана с изминалите етапи. Grinning

# 78
И според мен трябва да е такъв, но истински - със Speed Bump. Онзи на Ник и Вики не би следвало да се брои. Обаче няма да се вмъкнат в броя кръгове. Thinking

Не мога да се пречупя и да харесам Джил и Томас или пък докторките. Обаче ще е много забавно, ако вземат да спечелят Ник и Вики, Laughing имайки предвид, че на финала винаги има игра за памет и свързана с изминалите етапи. Grinning

Има 3 етапа до края и 4 отбора в състезанието. Следващия етап трябва да е неелиминационен. А ако Ник и Вики вземат, че победят ще е най-голямата шега в цялата история на Amazing Race. Но все още съм убеден, че няма да стане. Отборите, които най-заслужават да се борят на финала са Джил и Томас срещу докторките. Искам само да отбележа, че Джил и Томас са най-синхронния отбор от смесените. Не съм забелязал до сега да имат някакви съществени караници. Което не може да се каже за Чад и Стефани и Ник и Вики. Последните май пак ги даваха да се карат в анонса за следващия етап. Или по-точно Ник да вика по Вики. Което няма да им е за първи път...

# 79
  • Банкя
Според мен кавгата от анонса е заради изпуснат полет/свършили свободни места за по-ранен.
Ник и Вики сигурно ще изостанат, защото на сцената, където девойките танцуваха (даваха основно Брук), то там Вики я нямаше - бяха още Джил и едната от докторките. Simple Smile

Тоест смятам, че Ник и Вики ще са последни, но няма да отпаднат поради описаните в предните постове причини. Peace

# 80
Предвидима серия с много повръщане. Но имаше и купон. Нещата вече са поставени по местата - време е да видим финала - докторките срещу Джил и Томас - малко повече мозък или малко повече бързина. Колкото и да е странно за мене аз съм заложил на бързината. Но до тогава ще трябва да изкараме още една серия в Корея. Където обаче ще има рафтинг  newsm10
И Вики е по-качественият човек в двойката. Но можеше и още.

Линка към 10 серия - http://eztv.it/ep/24272/the-amazing-race-s17e10-pdtv-xvid-2hd/

# 81
Приятна серия, без изненади. По-скоро подготовка за финала. Единственото хубаво нещо е, че най-накрая доживях Ник и Вики да отпаднат  Wink Това го чаках с такова нетърпение и надежда, както чакам сега финала на азиатския TAR и да видя дали Мишел и Клер ще успеят да го спечелят.

Линка към 11 серия на TAR - http://eztv.it/ep/24416/the-amazing-race-s17e11-pdtv-xvid-2hd/

# 82
Единственото хубаво нещо е, че най-накрая доживях Ник и Вики да отпаднат  Wink

Извинявай, без да го приемаш като заяждане, но според теб, какъв ми е кефа на мен да гледам епизода, като единственото, което си успял да кажеш е кой отпада???

# 83
Извинявай, без да го приемаш като заяждане, но според теб, какъв ми е кефа на мен да гледам епизода, като единственото, което си успял да кажеш е кой отпада???

Това не е новина - беше ясно още от миналия епизод.

# 84
Това не е новина - беше ясно още от миналия епизод.

Знаеш ли, нещата не винаги се развиват така както зрителя очаква, че ще станат колкото и ясно да е. Най-любимият ми пример е с ония скарани с координацията "фрат"-дружки дето започнаха един от етапите по хотелски чехли, щото в предишният решиха че е удачно да си оставят маратонките и раниците на една от задачите и ще имат възможност да се върнат, за да си ги вземат ... Та тях целият сезон им беше ясно отпадането следващият епизод, но незнайно защо не чуха "елиминирани сте от състезанието", а стъпиха на финиш килимчето ...

# 85

Знаеш ли, нещата не винаги се развиват така както зрителя очаква, че ще станат колкото и ясно да е. Най-любимият ми пример е с ония скарани с координацията "фрат"-дружки дето започнаха един от етапите по хотелски чехли, щото в предишният решиха че е удачно да си оставят маратонките и раниците на една от задачите и ще имат възможност да се върнат, за да си ги вземат ... Та тях целият сезон им беше ясно отпадането следващият епизод, но незнайно защо не чуха "елиминирани сте от състезанието", а стъпиха на финиш килимчето ...

Гледай серията и пак ще си говорим  Wink

# 86
tatatata ето виждаш ли? Сам ми казваш гледай серията и пак ще си говорим, обаче аз вече предварително съм запозната, че Ник и Вики отпадат. Къде ще ми е съмнението, че ще ги пратят някъде, за където ще е възможно да се изравнят на летището дори със 6 часовото наказание?
А между другото, само на мен ли ми се стори или в предишната серия те подминаха лодката с техният адрес заради напълно отрицателното отношение на Ник, който беше решил вече че са отпаднали?

# 87
А между другото, само на мен ли ми се стори или в предишната серия те подминаха лодката с техният адрес заради напълно отрицателното отношение на Ник, който беше решил вече че са отпаднали?[/color]

Не са минавали покрай лодка с техния адрес.

# 88
Ето ме  Mr. Green
На първо място докторките Нат и Кат, като за краен победител залагм на тях двете. Финала ще протече в една надпревара с телешопките ..... Радвам се, че поне третият отбор във финалната тройка не ми е симпатичен, щото щях да се разкъсам за кого точно да викам. А Джил и Томас точно на финала ще се издънят много здраво.

Не съм ли пророк???  Но защо тогава не ходих да пусна и едно тото да ме пита човек ...  newsm78

# 89
Честита Коледа мили момичета ... и момче  Wink
Бъдете здрави и щастливи!

Общи условия

Активация на акаунт