Спа хотелите в България.Впечатления и разочарования

• 103 356
  • 748
  •   1
Отговори
# 420
Мацки,
кой хотел да избера за романтичен спа уикенд с милото:
Пирин Сандански
Макси Велинград
Свети Спас Велинград?
Бюджетът ми е 500-600лв. без пътя.

Пирин. Гледай пакетите. Това е изгодно защото е с вечеря: http://www.visit.bg/oferti/index.php?oferta=11597

Не ви включва термален басейн, който е 20 лв. на ден. Но има масажи.

# 421
# 422
Мацки,
кой хотел да избера за романтичен спа уикенд с милото:
Пирин Сандански
Макси Велинград
Свети Спас Велинград?
Бюджетът ми е 500-600лв. без пътя.

Макси Велинград - хиляди класи над останалите!!!

# 423
Макси и Пирин ги слагам на едно ниво .
Най-добрите за мен спа хотели в БГ.
Въпрос на лично предпочитание вече към местоположението -Сандански или Велинград, климата и минералната вода е избора между двата.
Иначе и двата хотела са супер, приятна почивка  Simple Smile

# 424
  • в 1001-та нощ
за мен ще е интересно - като поставяте Макси на върха, кои класирате след него - за да преценя, ако съм била там ...

# 425
След Макси и Пирин Сандански, от спа хотелите, в които аз съм почивала бих класирала Калиста, Рич, Двореца, Гранд хотел Велинград, Олимп, Интерхотела... и на последно място, много след всички Селект.
С уговорката, че под спа хотели аз разбирам с минерална вода.
Иначе, като хотел и Кемпински Банско харесвам.

# 426
  • в 1001-та нощ
да, минералната вода и за мен е важна  Peace

пробвала ли си нещо от Вършец и Хисаря? newsm78

от изброение съм била в Калиста и Двоерца - щом Макси се класира над тях - ще ми е любопитно да видя  Peace

за Пирин в Сандански също съм слушала суперлативи  Peace

# 427
Искам да отидем във Вършец, но все отлагаме.
В Хисар не ни понесе нито водата, нито климатът. Детето хвана някаква стомашно чревна история там. Бяхме в Аугуста (подведени от добри отзиви от приятели...), който хотел меко казано не препоръчвам.

# 428
  • в 1001-та нощ
там съм била 2003г и не ми хареа също, но виждам доста интересни за мен хотели и ще опитаме

за вършец - гледах 2 хотела, но мястото никак не ми хареса (един ден ходихме само на "разходка" ) ... как да се изолираме в хотела, аз обичам и да излизаме, да се разхождаме ..... но ще ги видим, въпреки това

# 429
От Севтополис - Павел баня има ли някой скорошни впечетления/разочарования?

# 430
Минерална вода има в Стримон спа клуб гр. Кюстендил.
Спа хотел Калиста не заслужава нито звездите, нито цените си. Там минерална вода няма.
Не одобрявам хотели, в които басейнът е обществен - като в хотел Хисар, например.
За хотел Ата в гр. Вършец не си струва да блъска човек колата си в дупките на пътя до там.
Павел баня е село и обслужването в хотел Севтополис е такова.
Хареса ми Гранд хотел Поморие. Ще повторя заради балнеолечение, иначе цените там са жестоки.
Макси и Пирин са с високи цени и се опасявам какво ще е обслужването.
Повече не ми се търси добро място и то пак за сметка на джоба ми. Все пак сме в България. Такива цени, че и повече бих дала без угризения само в чужбина.

# 431
wilian за Калиста съм съгласна с всичко, но не и с това че не е минерална водата.
За  Хисар съм чувала добри думи за Сана и за големия хотел Хисар.
Севтополис не е лош хотел, ама не и на тези цени. Доста са се надценили. Храната не е оцобено добра за тези цени, сървиса също. Същото е мнението ми и за Калиста.

# 432
По отношение на минералната вода - мислите ли, че като сложат в нея всички препарати за дезинфекция, избистряне и т.н. тя продължава да има лечебни свойства?
Напълно сериозно питам, не с ирония или сарказъм  Peace

# 433
По отношение на минералната вода - мислите ли, че като сложат в нея всички препарати за дезинфекция, избистряне и т.н. тя продължава да има лечебни свойства?
Напълно сериозно питам, не с ирония или сарказъм  Peace
В Пирин в термалния басейн не слагат. В джакузито на Велина също. За други не знам.

Мъжът ми е с АД и когато ползва двата големи басейна на Велина (съшо и в Севтополис и Спас) получава моментален ефект на облекчение. Т.е. дори и да има примеси все пак ефект за него има. Водата в Калиста не му понесе.... или имаше много добавки или самата мин. вода не е подходяща. По скоро е второто, защото е със сяра.

# 434
  • Стара Загора
На Калиста само в детския басейн водата е минерална.

Общи условия

Активация на акаунт