Февруарче малко спирка няма - нека да му мисли мама (18)

• 27 740
  • 750
  •   1
Отговори
# 180
Добър вечер!
Сузи и аз щях да ти давам същата идея ако се кърмите да пробваш на гърдата да го сложиш.Сияна също не спи през деня-2 пъти по 20-30 мин и това е,но ако е много кисела и неспала докато я сложа на гърда е заспала.
Далче да се оправя бързо Бо Praynig
Слънчи със здраве да си носи дрешките Софи!
Рали честити ви покупки!
Ла вида лока много приятна за окото снимка!

Качих снимки на малката в албумчетоhttp://fevruari2010.snimka.bg/baby/nashite-deca-na-6-meseca.518393.20444751
и във фейсаhttp://www.facebook.com/photo.php?pid=492237&id=100000186075594

# 181
Много сладки снимки на 6-месечковците! Heart Eyes
ПухHug

# 182
Привет!
БЕЛА, ДАЛЧЕ, оправяйте се бързо, съалявам  Sad
Ника, много ми хареса как насочваш Котето като к'во е туй забелен пишок   Crazy hahaha
И аз тЪЙ си мислех,че съм забелила, но се оказа че имало още  Mr. Green Съвсем малко остава, ма аз не мога да дръпна, страх /жал ми е  Sad А при нас става безкръвно за сега ... на консулта ще помоля док. да дръпне още  Sick
Слънчи, като решиш пак да стреляш в Сердика мога да те ескортирам  Mr. Green ТУЙ е моя/Мол-Я  Crazy
Уф, и на двата звяра им работят зъбките . Като знам, че ме чакат още 19 с Тин, хич не мога да се зарадвам,че това е последното зъбче за Ради...
Ради, моята Гадинка едно време доста сука от разранените ми гърди , остана кръвопиец и до днес  Mr. Green На мама вампирчето  Crazy  Само да добавя,че слщнката има заздравителен ефект върху раничките  Blush
Лека нощ!

# 183
  • Бургас
Добро утро !  Hug

Кафето ,закуската и готин сладур, протягащ ръка за добро утро са от мен...

Далче,бързо да оздравява Бо !  Hug
Сузи, а аз си мислех,че Димана постави рекорд с 2 заспивания,едното 30мин. и другото 1ч. и 1/2. Дано днес да й е по-лек деня и да е по-спокойна.  Hug
Бобиш,браво на Коки. Моето пък бебе казва "бабу" и "тат" , но не й "мм,мама " или нещо подобно.  Crossing Arms

Бръмби,лек път.  Hug

Отивам да меся питка,че ще имаме гости.

Хубав ден !  Hug

# 184
Аууу, Съни, сега като го показа той, искам да го материализираш в май бед  Mr. Green Хъ- хъ ! Сладур !

Аз, както е видно, оцелях  Grinning ! Към 1 все още не бяха заспали, та се наложиха крути мерки, но всичко е под контрол. Вече станаха дори, така че отивам да правя мекички !

# 185
Star, браво на теб  smile3501
Танче, мерси за отговора за спанака. Кофтито е, че сега не му е сезон, освен замразен да купя  newsm78

Да споделя и аз смехории от живота на Лора  Party Седи си момата в креватчето, играе си с играчките, само главичката й се подава над леглото, нещо надвесена към играчките. ПО едно време й казвам "Лора, какво правиш?" Пуска играчката, вдига главата и вади най-гузния поглед на света в стил "Не бях аз"  smile3532
Супер е смешна  Joy

# 186
Добро утрооооо!
Ауууууу,тоз момък много арен беееееее! newsm10
Зарязах съществото да си пищи само.Не мога да свърша абсолютно нищо иначе.Нещо не мога да му хвана яденето откакто беше болен.Яде по-често,по-малко,на някакви негови си интервали и ще се мъчим да се вкарваме в правия път,че така сме за никъде.
Стар,желЕзна си! smile3501

# 187
Добро утро лейдис  Sunglasses
Тоя убавец от снимката, важи, ама да не се окаже, че зад таз ръчица протегнала либезно се крие репликата "Женааа, тури ли кафето, уа?"  Mr. Green

Направих домашни бебешки овесени бисквитки ... ай ем соу прауд, дет се вика  newsm68 Теа удобри  Peace Ще пусна рецепта в картинки по-късно.

Слънче, много се радвам, че проработи при вас този метод. Дано не повтаря с опитите да изяде майка си  Wink

# 188
# 189
Лелееееиииии, тоз левент даже си го свалих на тапютъра да си го гледам като се присетя, много секси, направо ми иде да го схрускам! Crazy Съни, и друг път да качваш такива, *бем ти и закуска и всичко!  Mr. Green

# 190
  • Варна
Отново в отбора на болните. Павли почва АБ 3 дена, събуди се с 38 Т и страхотно разстройство.

# 191
  • София
ДД!  Grinning
Сиянче, пак ли, миличка, дано му премине бързо на Павли!  Hug
Аууу, Съни, тоз ерген мен ме вика, чух го!  Mr. Green На la vida loca също е сносен ергенина, ама с още две ремаркета - не, мерси!  Laughing
Стар, браво на теб, щом ти е останали сила за мекици, значи положението е под контрол!  Crazy
П.П. Как се правят мекици, простички някакви? Embarassed
Шаманич, давай рецептата и снЕмките!  Laughing
Плам, тепърва кви циркове има да гледаме, да имаш деца е прекрасно понякога. Спанак май не съм давала, освен ако е присъствал в някое пюре, но нямам спомени. Rolling Eyes
Пух, Сияна е разкошна!  Heart Eyes
Любезна, мноо ми беше срамно да го напиша тва за пишока, ама от опит установих, че така най-добре се ориентирам в материята.  Embarassed При големия и аз си мислех, че върша нещата като хората, ама после си отворих очите, дет се вика.  Joy

Аз току що слагам децата да спят, докато се наскитаме, докато се наядат и то се свечери, ама за всеки случай да си поспят, че да рахатясам малко и аз.

# 192
Привет, мацки!

Съниииии, страОтно начало на деня, мерсаж! (да не си помислите, че ей сЯ ми започва деня, просто сЯ сколасах да драсна малко  Twisted Evil)

Коте, много лаконично, да не ти дОйде муза за бачкане...

Шаманче, ама ти освен картинки на Фкусните биск'итки, пУсни и рецепта, за такива кат' мен, дет' трябва да им е черно на бЕло  hahaha!

Бела, все забравям, ама мерси за линка за чувалчето на Хаук, най-вероятно ще се възползвам, ако количката остане здрава до месец-два  Mr. Green, че тук са такива камънаци и баири, чеееее не се знае, знае ли се  ooooh!.

Сватя,  Hug, пропуснах те миналия път, ама оздравяха ли децата, последно за мъчителите-зъби пожелавам по-скоро да приключи драмата, че зора май ти е голям. Да ги нацелуваш и прегръдки от нас  Hug!
На баткото всичките му зъби изникнаха като птиченца, без да ги усетя, а туй зверче се зъби вече два месеца и нищо...

Пеперудке, добре си се завърнала у форумските редици, благодаря, че питаш за Змейкините разходки  Mr. Green... Ами вече се разхождаме сносно (а и не смея и да се поФаля fingerscrossed), все още с кошницата, но не се решавам да се пробвам с открития кош. Може би, като се приберем от село, щЪ не щЪ, ще сменям кошницата, че отеснява. Радвам се, че поприключвате (замразили де) ремонта, поне ще ти е спокойно сега...Пусни някоя снимчица да видим  Wink.
Като заговорихме за ремонт, мойто мъж трябва да направи най-сетне детската на баткото (това се прави вече за трета година  Twisted Evil), че дЯтито спи в хола, няма си собствено шкафче дори и т.н.... Не, че се оплаква детето, ама все пак, на 10 години е вече... Та исках да кажа, че ако сега не го направи, ще яде бой моя мъж  box!

Сиянче,  Hug, просто вече незнам какво да ти кажа... Дано премине тази серия и всичко се оправи в най-скоро време ...Целувки за децата  Heart Eyes.

Бобиш, съчувствам ти и те разбирам, щото и с Дейка беше така с яденето, зор, ама с времето се оправи  Peace.

Плами, добре си се завърнала и ти от бургас, Лорка май добре се чувства и в самолет, а?

Пухче, да нацелуваш Сисето, много е порастнала и е много красива! А и как добре си седи само...

Ох, трябва да приключвам, а имах още к'во да кажа, ама после, ако имам възможност, пак ще пиша...

Сетих се, Бела, Далче, дано бързичко и леко да преминат неразположенията на Жорко и Бо...  Това нещо, сАполите, могат да са много упоритии и гадни... Аз първите три-четири дни нищо не ги правих, ама стана по зле, та си изкара Деа две седмици с хрема...

И по повод кашите, смятам следващия път да взимам направо с мляко, че ми омръзна да бъркам, ту с кърма, ту с АМ...само играчка и време..

На всичкото отгоре, май и Деа ще е като Никиния Бо, отказва ми шишето и това е, само вече и нощем поцоква... Та и аз ще слагам мляко във всичко що става за ядене с лъжица... Лошото, обаче е, че дори и домашно приготвено пюре с кърма ми се втечнява... Или аз някъде бъркам  newsm78... Днес правих тиква с ориз, сложих кърма да разредя, а то накрая стана редичко почти като айрян...

Последна редакция: нд, 05 сеп 2010, 16:15 от s.newa

# 193
Ех, Сияна, дано се оправя бързо детето  Sad
Звездичке, браво на теб!
Съни Скай, имай малко милост дееее  Stop
Моите деца от няколко дни плачат денонощно, хремави са, мъчат  ги зъбки, а аз ще полудея всеки момент ... Направо ми се къса сърцето , като им видя нервозните мутрички ми иде да се гръмна, обесА, заколА, абе да си "видя сметката" генерално и доживотно Sad
Никич, мен мЪЙ срам, 'ма Ш'си кажа, аз си мислех,че ръбчето Ш'сА появи  Rolling Eyes
Уф, донесоха ми една торба царевица и от днес ще угоявам прасенце, че Гадинка много я обича, отивам да варя, чудя се дали мога да слагам и в пюрето на Тиното  newsm78 Не е от тази сладката, която продават Thinking а от онази която едно време се съкрушираше край пътя  Whistling
Шамане, дай рецептата и кажи с какъв уред мелиш ориза за оризовото брашно  Sunglasses

# 194
Работя, Неви... ooooh!
Но, за да не съм съвсем капо днес, ето порция смях:

Кой какъв е?
- Мениджър Управление на проекти (Project Manager): човек, който си мисли, че девет жени могат да родят едно бебе за един месец.
- Разработчик (Developer): човек, който си мисли, че за раждането на едно бебе са необходими 18 месеца.
- Координатор на сайт (Onsite Coordinator): човек, който си мисли че една жена може да роди девет бебета за един месец.
- Клиент (Client) - човек, който не знае защо иска бебето.
- Маркетинг Менджър (Marketing Manager): човек, който си мисли, че може да осигури бебе, даже без да включва мъж и жена в процеса.
- Екип по Оптимизация на Ресурсите (Resource Optimization Team): хора, които мислят, че изобщо няма нужда от мъж и жена и, че са в състояние да осигурят бебето, използвайки нула човешки ресурси.
- Екип по Документацията (Documentation Team): хора, които не се интересуват кога в действителност ще бъде осигурено бебето, те просто ще документират девет месеца.
- Качествен контрол (Quality Auditor): човекът, който никога не е доволен от осигуреното бебе.
- Тестер (Tester): човекът, който винаги казва, че това не е Правилното бебе.
- Мениджър Човешки ресурси (HR Manager): човек, който си мисли, че дори едно магаре може да роди човешко бебе, просто ако му се дадат девет месеца на разположение!

И още малко:

Grinning

Общи условия

Активация на акаунт