Чета ви всеки ден по мноооооого
Не пропускам пост, ама като всичко вече е казано не ми се повтаря 
На работа ли си вече толкова рано? Звънни да се видим
Много поздрави и целувки имате с Андреа от Маринчето 
; правим си бебешките номера (въртим се, седим, даваме прословутото "боц"
); имаме проблем само с храненето
: не ще да пие мляко от шишето и това е --> сутрин и вечер едва ги докарваме до 100-тина мил. , а иначе останалите ни хранения са: плодово пюре (с 3-4 лъж. АМ), зеленчуково/месно пюре (пак пъхам АМ нищо, че обикновено има мляко), каша - е, те тях си ги изяжда по 200 гр., ама само мляко ... не иска
Пробвах с бисквитки Плазмон - пак същата работа - щом е шише, а не лъжичка плюе
Вече почвам да се замислям за кисело мляко (въпреки, че хич не ми се ще; иска ми се да навърши поне 8 месеца, ама още два месеца без да пие мляко ми се виждат много ...).
Да обсъдим "киселото мляко" ...
!
. Честит 7ми месец на Лекси !
.
!

За това се допитвам до вас
Говорили ли сте с вашите лекари за киселото мляко? Вашето мнение и "настроение" за него? То вярно, че всеки решава за детето си, ама е друго "да си свериш часовника"
А на вас имам доверие
Много съм раздвоена ... на каката давах кис. мляко от 6-тия месец: плодово, за вечеря
(ама тя си пиеше и АМ, а е и захранена със сокчета от 2-рия месец и пюрета от 3-тия по старата схема), а и за 12-години са се променили и млеката и схемите на хранене
Та не знам ... много съм объркана ... хем искам да пие повече мляко, а Ирина не иска ..., хем искам киселото мляко да го дам възможно най-късно, ама ако Ирина го хареса
и го хапва по-добре от АМ? Уфффф ..., sorry, че ви занимавам с моите главоблъсканици 

и аз си бях поканила три семейства с по едно ремарке... стана мазало 
Не че съм от сектата, просто наистина не го бива млякото
Когато докопам краве мляко от нейде квася,като понякога взимам "бито" (хората са избили каймака за масло и би трябвало да е обезмаслено до голяма степен), е не е същото. И прокисва след 1 седмица, тези купешките могат с месеци да седят в хладилника, е нищо им няма 
е хранила детето си само с кисело мляко от 3-ти до 6-ти месец, но това се е случило преди 15 години, а тогава все още имаше повече от пет крави в България
Пък и попара вече трябвало да яде,закъснявала съм. Ама нали знаете,че захранвам с бавни темпове ,заради дерматита,та хич не я слушам. Тя сама си предлага съветите,аз не съм я питала.

Не свиквам, ама се правя в момента че работя и отбивам времето
Е, поработвам по-малко де, да не си помислите, че пък съвсем нищо не правя, дори за добре дошла ми натресоха една ревизия по ДОО от 1997 г. до сега, ама 

Ма много боклуци имали хората по разните там шкафове и секции...
Ето какъв бил зора последните 2 седмици...Ма това е само първото,а до 20 ? 
Ма тя го намаза само по лицето...А й казах да не го прави!
Педи каза,че не било от лигите,ами от храна.Е,да ама като й казах,че му давам само картоф и морков и не можело да е от тях.Каза да мажа с Линола фет . Нз дали наистина не е от храната и дали спра с пюретата ,докато му мине окончателно.
Слагам го и в проходилка,но не му харесва много засега.

,няма зъби на фронта,не знам какъв и е зора,ама,айде,няма да й се сърдя много.Хахха.Видях тук ,че сте коментирали Нахткерцен балсам за пъпчиците от лигите около устата,тък като,за да не се цепим от бебе-колектива и ние сме горди техни притежатели,ще ходя да купя и аз.
?Че не съм в час с това чудо на природата.....