Февруарче малко спирка няма - нека да му мисли мама (18)

• 27 746
  • 750
  •   1
Отговори
# 195
# 196
Цитат
просто не може без щипка нещо си Simple Smile
Joy hahaha Joy
Много сладко си го разказала и оформила, Иве! Heart Eyes
Чак готовия продукт (в бебешката му версия) ми заприлича на панирани кълки от KFC... Embarassed
Сайта твой ли е?

# 197
Благодаря Котенце  Grinning Блога е мой, да. Надявам се скоро да е пълен с по-полезни неща  Peace

# 198
  • някъде тук
 Добър вечер и от мен Hug Е сега и аз сколасах да седна  Whistling Да кажа за сАполите днес Жорко е по добре според мен ,така и не успях да капна  капките в носа Rolling Eyes Реве та се къса това ми ти дете само като ме види с капкомера #Crazy Ама и без тях  днес имаше по малко  течове от носа,дано да се размине само с това Praynig
За сметка на това моята хрема е страшна , имам чувството че и ушите са ми заглъхнали и главата ми е надута Tired
За капак трябваше да посетим свекървата по настояване на мъжО  #2gunfire  Направо не ми се говори Жорката киселяк ,аз болна  а те искат да им се смее и да им прави представление точно когато му е време за къпане и спане,направо не ми се говори Tired Айде стига съм ви занимавала с моите главоболия Simple Smile

Сиянче миличка дано бързо му мине на Павли Praynig
Шаманче чак на мен ми се прияде бисквитки Laughing Hug
Неви дано Дейка хареса  и летния кош и да продължите  успешно с разходките Hug

# 199
Добър вечер.

И аз да се похваля с моя глезанчо - http://www.facebook.com/#!/photo.php?pid=5081691&fbid=425224717739&id=729842739
Не знам дали ще ви се отвори.

Искам да помоля, ако може някой да ми даде парола за общото албумче, за да кача и там някоя снимчица.

Исках да пиша и разни неща по повод обсебващите бебета, но моето така ме е обсебило, че няма да стане сега (пиша тея няколко реда вече 4 часа)

Лека нощ от мен

# 200
Що ли си помислих, че може и ти да си айляк, Коте  Mr. Green? Но добре се посмях  hahaha, ти това ли превеждаш сега, заклети преводачо  Wink?

Шаманчеее, аз като си поисках рецепта, не съм и очаквала толкова старателно и интересно разказче с картинки  Peace...Страхотно е   chef! А Теа е толкова сладка, целувки  Heart Eyes!
Единствено си мисля, че мойто диване още не е дорасло да грице таквиз вкуснотийки... Тя на всяко парченце попаднало в устата й, едвам не повръща, а колко лесно се дави, не е истина просто...
Та другото, за което ме подсещат тез прекрасни бисквитки за гризане, че скоро не съм правила любимия кекс на семейството с овесени трици и ябълки, та може би, утре ще се заема да го направя... newsm78 (ама дали?)

Моите деца от няколко дни плачат денонощно, хремави са, мъчат  ги зъбки, а аз ще полудея всеки момент ... Направо ми се къса сърцето , като им видя нервозните мутрички ми иде да се гръмна, обесА, заколА, абе да си "видя сметката" генерално и доживотно Sad
Оффф, оф, оф... Моля те, най-любезно, да пропуснеш последните 4 действия  Hug Ся шЪ тЪ мислА, а пък се надявах да са по-добре дЯцата вече...
Мисля, че на Тин спокойно може да му даваш от таз царевица, съкрушираната (каквото и да значи това  Mr. Green)
.

Бела, аз на твое място нямаше да отида ни у свеки, ни у майка, никъде... Да оздравяваш и ти, и малкия  Hug...

Моето дЯти категорично отказва да пие мляко  Misc Baby Bottle... Как шЪ сЪ спра'ям, идея си нямам  newsm78? Само вечерното мляко изпива, щото вече е примряла от глад, заспала и явно се предава да смуче празна залъгалка...От две нощи, пие много малко мляко, колкото да не умре от жажда...а интересното е, че и вода кой знае колко не пие - около 40-50 мл за денонощие...В чуденка съм...
Някой правил ли е попара с кърма, а не с чай или вода?

Големия отида да спи при приятелки, да го видим как ще се представи, преди час се обади да каже, че си изкарва страОтно... Ей, порастна ми момчето, вече е висок почти колкото мен, а аз още си го имам за малкото момченце на мама... Слава богу, още си е любвеобвилен и не отказва милувки и цЯлуФки (вкъщи), та не ми е толкоз мъчно...

Ей, момичета, лека ви нощ  Hug

P.S. Веси, писах ти на лични!

# 201
Неви, съкрушак значи леко незаконно набрана  Mr. Green Баба ми казваше набрано от "лелиното Лютцкино" Crazy Но в случая е царевица отгледана от мои роднини за кокошки, но тъй като не е торена ... Притесненията ми са, че е фуражна може би (щом я гледат за животните си)Thinking Ако ги питаш тях - ста'а, чудна била. Май ще се въздържа за сега  Sunglasses
Бела, бързо оздравявайте  Hug

# 202
  • София
Мноо ми се спи, май потеглям в небитието.
Неви, Борко никога не е ял попарата с чай или вода, все с АМ, та по тая логика и с кърма трябва да е екстра.  Hug А да, не съм слагала масло, че много мазно май би станало, ти с кърмата си прецени.
И Макс не възприема добре парченцата храна на този етап. Плюс това е в много лют период на изхвърляне, та не вярвам да държи нещо в ръце и да го ядее повече от секунда.
Започна да се задържа по няколко секунди седнал стабилно, след което се търкулва, много е смешен.  Laughing
Бела, бързо ви оздравяване, не се ядосвай!  Hug

# 203
ДУ,
За съжаление кафенце и закусчица така и не се научих да сервирам Simple Smile
Давам малко отчет от нашия отбор...Вчера Алина освен че стана на 7 месеца прие и Хритиянската Вяра а за капак проби едно ръбче на 3-то зъбче...
Явно то доста я тормози защото тази нощ беше тежка  Tired
Иначе самото кръщене мина много добре,дребка хич не рева,рамрънка се само като тръгнахме да я обличаме и това беше  Heart Eyes
Ще кача няколко снимки в 7-месечните и изчезвам че дългът ме зове..
Приятна седмица Ви желая  Hug

# 204
s.newa , мерси за паролата. Ще кача снимки малко по-късно днес.

Шаманче, и аз благодаря за рецептата. Ще се пробвам да ги направя тея бисквити.

Лек ден

# 205
  • Бургас
Добро утро !
Радвам се,че вчерашния господин ви е харесал,да видим днешния....

А ,да кажа,че на Кауфланд има промоция, 3 бодита с дълъг ръкав за 9,99лв. Аз взех на Димана,хубави са.

Ради,честит ви троен повод. Честито християнче !  Hug

Ника,намерих такава чашка дето беше показала и идеално пасва на Чиполиното.Много благодаря за идеята !  Hug

Шаманче,рецептата изглежда интересно ,а за малкия модел нямам думи.  Hug А на баткото хареса ли му варианта с
шоколад?

Адаш Mr. Green

И аз качих няколко снимки на Димана,като държа да покажа тази поза, и някой да ме светне ,какво аджеба се опитва да направи това моето дете ?  Rolling Eyes Mr. Green

Далчето не е писала как са,дано всичко да е о.к.

Хубав ден !  Hug

# 206
Добро утро !

Съни, бива го и тоя  Laughing ! Според мен, Димана се подготвя за челна стойка  Heart Eyes !

Шамане, чуден опис на рецептата си турнала  Simple Smile ! Добре изглеждат бисквитките, а Матеа, ах тази Матея, тя е разкош !

Ради, честити ви поводи !

vesi_p , не ми се отваря линка във ФБ, пише, че нямам достъп, явно не си ми в листата с приятели !

Ааа, хайде много моля, всички болни вече да се оправят  Hug ! То не бяха деца , не бяха майки ! Направо страх ме хваща какво ще е в зимният период !

# 207
Аууу, изчервих се рано сутрин. Цензура за вас няма ли бе!  Поне престилка си е сложил, че да не сготви яйца на очи по грешка  Mr. Green

Теа и тя се дави от време на време, даже току що успя да повърне защото си набута голямо парче бисквита в устата. Но гледам да внимавам, в повечето случаи е успешно гризането. Може да се подобли рецептата, особено си мисля, че ако се сложи масло (когато вече детето приема) ще станат по трошливи.
Благодаря от нейно име за комплиментите  Flutter

# 208
ДУ!
Съни не бих отказала на господина да ми сервира закуската Grinning
Днес и аз мисля да взема на Сияна от бодита, тези които предлагаха лятото с къс ръкав бяха хубави,още си ги носим.
А Диманка-сигурно си прави гимнастика детето GrinningГоляма е сладурана!
Шаманче страхотна рецепта,поднесена по страхотен начин.А Теа е просто очарователна!
Ради и тук да ти честитя християнчето,месечинката на Али и третото и зъбче! Heart Eyes
А като подхванахте темата за попарата,я кажете колко сиренце се слага и какви видове чай мога да слагам,че мисля другата седмица да я започваме.И с какво мога да я редувам,че всеки ден попара ще и писне бързо сигурно.
Ники честито заседяване на Макси!
Леле то било чудно детето ти да седи,постлала съм и на земята,изсипах коша с играчките и кой като нея Grinning Към края на месеца кумовете ще ни докарат тяхната кошара и тогава ще съм още по-спокойна пу-пу,дано не и омръзне само дотогава Laughing

# 209
Привет и от мен...
 Да си изплача и аз мъката. Вчера вечерта Преслав направи полет към земята, оказа се че има здрава глава #Cussing out Батко му го носел към хола да вечеряме аз съответно приготвях вечерята, а баща му блаженно си гледал новините. Чух познатото на повечето от вас "туп" и рев който продължи доста след това. Никой обаче не разбра какво точно се е случило защото се оказах с две ревящи деца- едното от болка и уплаха а другото от мъка че е изпуснало брат си и недоумяващ баща-как се е случило всичко това .... #2gunfire в крайна сметка се разминахме с малка подутина на главата но сега като хвърли нещо на земята и изпада в плач и истерия. От тук нататък им заявих че и да умират от глад ще се оправят сами щом едно бебе не могат да опазят Sad

Общи условия

Активация на акаунт