Февруарче малко спирка няма - нека да му мисли мама (18)

• 27 743
  • 750
  •   1
Отговори
# 210
Сианка  Hug дано бързо да се оправи Павли.
Съни много ми хареса вирнатото дупе на Диманка ,браво на нея!
Ние го закъсахме с алергичен обрив  Rolling Eyes .От вчера Явко е целия на пъпки и петна и явно го сърби,което е по лошото.Чух се с доки(за 100-н път се обеждавам,че е страхотен лекар),каза какво да правя и утре сме при нея.А нищо ново не съм въвеждала яде " лека нощ "с шоколад,която е ял 4-5 пъти и не е имало проблем до сега Tired

# 211
star, аз си мислех че съм направила снимките публични, но явно не съм.
Иначе във фейса съм Vesselina Dimitrova, но с това име има доста народ. Написала съм си мейла в профила и по него да се търси ще е най-точно.
Та който иска може да ме добави като приятел. Или пък кажете как аз да ви добавя. Приемам приятели винаги Simple Smile

mii, добре, че нищо му няма на Преслав. Той е здраво момче  Hug

мики, дано Явор бързо да се оправи. А щом и педката ви е добра, всичко ще премине.

Гледах снимките на дечковците от 7ми месец. Всички са страхотни.

А ето сега и две снимки от нас. Малко съм назад с материала и имам само от 5ти месец.
http://fevruari2010.snimka.bg/baby/nashite-deca-na-5-meseca.514588.20468848.big
http://fevruari2010.snimka.bg/baby/nashite-deca-na-5-meseca.514588.20468912.big

И накрая да ви питам нещо. В петък на консултацията педито ме пита дали Дани вече удря по масата и дали хвърля играчки. Пък той още нищо такова не прави. Как е при вашите бебовци? Аз по прицип си знам, че всяко дете е индивидуално и само знае кога да
започне с нещо ново, обаче тоя доФтор все ме хвърля в разни размисли и почвам вече да му се дразня. Току ми зададе някакъв въпрос и после никакъв коментар след моя отговор.

Чао от мен за сега.

# 212
  • София
ДД!  Grinning
Ради, честито ти Християнче! Много е хубава Али, да я нагушкаш!  Hug Дано избие докрай зъба и да спре да я мъчи /за съжаление временно, до другия зъб  Mr. Green/.
Съни, ми някаква сутрешна гимнастика ще да е това!  Laughing Голяма сладурана, да ти е жива и здрава!  Heart Eyes
А Кауфландските бодита си избиват парите отвсякъде, нали бях накупила доста с къс ръкав, ми не са мръднали /ама вече са целите лекьосани и като му омалеят ще вървят в кофите/.
Пухче, да не те заблудя нещо за попарата, ама по спомени се слагаше сирене колкото кибритена кутийка.  Rolling Eyes Малее, всичко се забравя, момичета.  Embarassed А за писването - ако принципно я одобри като вкус тая работа, не мисля, че ще и писне - Борис яде попара може би година и половина всяка божа сутрин, накрая мен ме мързеше и я смених с мляко + бисквити Закуска.  Blush
Мии, радвам се, че нищо му няма на Преслав, а твоите големи мъже направо ги връзвам за бора и окото ми не мигва!  Hug
Мики, дано бързо преборите алергията!  Hug Фенистил ли ви изписаха?
Веси, много ти е сладък Дани!  Hug
За тропането по масата - от месец някъде го забелязах, че тропа и то съвсем случайно - просто преди това не го бях гушкала в мен докато ядем.  Blush Веднъж много квичеше, взех го на масата и това му беше първата работа, както и да дърпа покривката.  Mr. Green
Играчки хвърля на поразия, ама отскоро - значи за тропането е бил на 6 месеца, за хвърлянето на 6,5 месеца.  Hug

Тва моето дете пак е в опити да си промени нещо режима и сега става сутрин към 7-7,30 свеж като репичка и кипящ от енергия.  Tired Взимам го при нас само за да ни рита и тормози до 9, чак тогава заспива, за да се появи Борис на вратата. Спи ми сеееее smile3514

# 213
Ника педи каза Калциев глюконат и витамин Ц,малко ми стана странно ама после говорх със сестра ми и се оказа,че и на нейното детенце са и изписвали същото за алергия,било помагало много Thinking Ще видим
За ставането на Макс те разбирам,само дето Явкото става в 6:30  Shocked
vesi_p Явор тропа по масата и по разни предмети от скоро ,а за хвърляне на играчки по-скоро не.Нито пък се опитва да пълзи,нито да се хваща за нещо и да се изправя сам,ама мен не ме притеснява.Той просто предпочита да скача в бънджито,да се търкаля по леглото и да крещи  Peace
Забравих да се похваля ,купих му една от онези чашки на Нук и сега го мъча да пие от нея.Не му е кеф но има надежда.

# 214
  • София
Мики, и на Борис веднъж му изписаха Калциев глюконат и вит. С като се беше изринал отгоре-до долу целия - пета ли, шеста болест ли беше, нещо от рода на шарките, ама съвсем безобидно. За 2-3 дни всичко отшумя.  Hug
Макси и да има желание милия - направо не го виждам как ще пълзи на този етап, мноо му тежат килцата.  Laughing Mr. Green Придвижва се чрез обръщане, като пумпал е.  Crazy За изправянето - тепърва се научи да се изправя на ръцете си и то не задълго, най- го привлича да гледа ТВ като го оставя на земята, тогава се надига доста.  Laughing На краката си стои много стабилно и обича да подскача, но не се сеща да се държи с ръцете за нещо си, и съответно ако не го държа аз веднага се сгъва.

# 215
Ами дано ,защото за момента не виждам ефект ,гърбчето и слабините са му от горе до долу в петна,на места са едри и релефни.
Тя педи каза да следя ако се влошава веднага да и звънна,ама аз не мога да преценя  Embarassed .Сега ще му дам втората доза и ще видиме.Може утре и до кожната да ида,защото ми хрумна ,че му сменихме душ гела и от както го къпем с него много плаче дали пък не е от него  Thinking
И Явор зяпа телевизия,даже сутрин към 7 умишлено му го пускам за да си доспя Blush

# 216
Привет-мривет!
Честито Съединение на България!  bouquet

Що ли си помислих, че може и ти да си айляк, Коте  Mr. Green? Но добре се посмях  hahaha, ти това ли превеждаш сега, заклети преводачо  Wink?
Неви, не знам какво е айляк, но предполагам. Grinning
Радвам се, че съм допринесла за доброто настроение. Hug
За нещастие, не това превеждам в момента, а някакви анализи за молекулярна биология... ooooh!

Никич, дойде му времето и на твоя Пухчо, а? Laughing
Ради, честито кръщене на дъщеря ти!   bouquet
Адаш, остави сладураната да си прави челни стойки! Гимнастичка ще я правим, виждам го в кристалната си топка... Joy
mii, жилави са децата - не се обвинявай! Hug
Мики,  Hug
Веси, много сладки снимки! Heart Eyes

Забравих да похваля Акулата, че вече се обръща от корем по гръб, а от вчера сяда сам от легнало положение. bowuu
Още нищо не хвърля (за щастие), но пък бамка с кеф. hahaha
А пък Принцесата утре е рожденичка, та голямо нетърпение се носи вкъщи на талази. hahaha

# 217
vesi_p аз мисля че просто имаш кротко детенце. Изобщо не се връзвай на такива неща, всеки бебок си е индивидуален. На мен ми се е паднал бяс и понеже и на него гъзягата му тежи пълзи като ранен рейнджър, само на ръце останалата част от тялото се влачи Joy Joy уникална гледка е, но за сметка на това с проходилката( в която батко му се спъна снощи в опит да я прескочи и за малко не преби брат си bash box) е като изтребител и чисти всичко на земята.
Изобщо не му идва на акъла да се хване да се изправи ами вика докато го вдигне някой, абе тежка артирелия е, а батко му беше
такова кротко бебе...
айде звяра се събуди и аз се изстрелвам навън с голямо и малко бебе  bouquet

# 218
  • София
Мики, дано е от душ-гела.  Hug
Котич, представям си какво и е на утрешната рожденничка!  Laughing Браво на Акулата, че сяда сам!  Crazy Crazy Айляк е свободен човек, без работа.
Мии, представям си рейнджъра как се напъва!  Joy

# 219
Здравейте момичета! Намам много време да ви четадано всички сте здрави Hug Може ли някои да ми прати паролата на лични за албумчето да качим наши снимки и да ви видяи вас и бебоците ви Party

# 220
Vela, готова си. Wink

# 221
Мерси  Xcat  Hug
Качих 3 снимки в албума "нашите деца на 7 месеца" последните 3 са нашите но забравих да ги надпиша ooooh! Отивам при малкото че гладноооо Whistling

# 222
Надписах ти ги, както и на Веси. Wink

# 223
  • София
ДД

И аз нямам много време да ви следя.
mii, да нагушкаш Преслав и батко му.  Hug
miki_4akarova, дано премине бързо при вас
Ясен тропа, блъска и хвърля от около 2 месеца. Осъзнатото хвърляне за му вдигна играчката и пак да я хвърли е хит от седмица. Тук малко му се наруши режима. Много се радва на кучетата, иска да ги скубе, удря да им бърка в очите. Доста му е груба любовта, но те търпят милите.
Да се поФалА, днес цял ден казва "мама"  Heart Eyes

След като със свеки се скарах и тя ми е обидена, за  2 дни в Благоевград и с майка ми се изпокарахме. Май аз нещо не съм свет ама ще отричам до край!

# 224
Влизам само да дам отчет,обрива се влоши и ни приех в Токуда за системи  Cry .Доста порева малкия ама вече се освести,ще трябва да останем поне 3 дни. Sad

Общи условия

Активация на акаунт