Февруарче малко спирка няма - нека да му мисли мама (18)

• 27 744
  • 750
  •   1
Отговори
# 225
Мики, ужасно! Горкото ти детенце!
Какво стана...от обрив, та на системи в болница...? Hug

# 226
Мики дано Явор оздравее бързо! Praynig Да го нагушкаш много от мен!
Ел честито ти "мамо" Simple Smile
Сияна и хвърля играчки и тропа по масата,най-обича да дърпа покривката :crazy
Но смятам,че тези неща са индивидуални.Не иска да пие от чаша,не е започнала да прави дори опити да пълзи,нито дава прословутото боц(и тем подобни),единствено подава ръчички да я вземем.А днес как плака от един познат,в истерия изпадна,уж е контактна,но май колкото повече пораства по зле ще става,както по цял ден е с мен и две три приятелки ooooh!

Колко пъти се хранят вашите дечковци,Сияна продължава да яде на 3 часа,за обяд си хапва 190гр(че и 200гр) пюре и едвам изкарва три часа до следващото хранене,че и плаче като свърши?Аз се радвам де,пу-пу да си хапва детето,но другия месец ще трябва пюре и половина да и давам щом сега едно и едвам и стига Laughing

# 227
Минавам на бързо...
Мики-бързо да се оправя рожбата,като чуя системи и настръхвам...  Hug
Коте,ето обещаното макар и покъсно
http://fevruari2010.snimka.bg/children/nashite-deca-na-7-meseca.527612.20480205
Тия дни пак проблеми,работа...писна ми вече,а и нямам много време и настроение да ви чета и пиша.Дано черната серия ме подмине и ще пиша..
За протокола -КРИС е заковал точно 10 кг. и му избива 3 зъб(отгоре,но ми се струва че не е от централно разположените,малко по-встрани  newsm78 )
цЕЛУВАМ ВИ МОМИЧЕТА  Hug

# 228
  • София
Здравейте момичета, отдавна не съм писала, първо време не ми остава, а и Ния като види лаптопа и откача, нищо не мога да напиша от нея. Надявам се че всички сте добре, бебчовците са здрави и растат. Ния вече 9 кг и 72 см, сяда сама, до вчера лазеше като войник, по корем, но от днес гордостта на мама лази като голямо бебе, няма си нито едно зъбче, но мисля, че скоро ще излезе, защото от 1 седмица нощно време плаче на сън. Все още си изпива по едно шише от 160мл по среднощ до капка, сутрин го намирам празно, имам чувството че скоро няма да се откаже от това хранене.
Супер че всяка тема си има анкета, много си падам по такива неща, Ния заспива към 20.30-21.00 и сутрин до 7.00 - 7.30 спи.
Искам да ви питам какво мислите за проходилките, аз преди да я заведа на ортопед бях твърдо ЗА, после този доктор толкова сладкодумно ме омая, как детето, щяло да пролази, само да се изправи и после да проходи, че ме отказа от идеята, да ама сега, единствения вариант да свърша някаква работа е да я оставя в кошарата, ама сме на вълна "искам мама да е до мен" ( е размазах се от кеф, като почна да протяга ръчички към мен, като някои друг я държи и иска да си я гушна аз Grinning , на мама душицата) и се почва един рев ако не съм в стаята, че от зор чак почна да вика МАМ-МАМ, иначе като съм там няма проблем, играе си, смее се и за това сега мисля да купя 1 проходилка и да я слагам в нея, като имам работа в кухнята и ли нещо друго трябва да свърша.
Е похвалих се от детенцето, ще гледам да съм по редовна с писането  Wink
Лека вечер на всички Hug

# 229
Пух, Алекс се храни 5-6 пъти дневно +/- 1-2-3 кратки кърмения (понякога се буди през нощта, понякога не). Wink
Вики, синчето ти е голям бонбон! Heart Eyes
Все още си изпива по едно шише от 160мл по среднощ до капка, сутрин го намирам празно
Съни, сама ли я оставяш да яде през нощта? Shocked
За проходилка още се двуомя.
Не съм се засилила да купувам, но сигурно ще вземем (не за прохождане, а за да стои около мен след някой месец). baby_neutral

# 230
  • София

Все още си изпива по едно шише от 160мл по среднощ до капка, сутрин го намирам празно
Съни, сама ли я оставяш да яде през нощта? Shocked
За проходилка още се двуомя.

Ами сама, тя от 4 месечна сама си държи шишето и не го пуска докато не чуе въздуха, нощно време съм като програмиран робот, правя мляко, давам го и продължавам да спя, реве, ставам, давам вода, биба и пак в леглото, толкова ми се е натрупала умората, сън не ми стига, само вие можете да ме разберете.  Освен детето, с една приятелка отворихме и магазин за цветя, че и сега и до там търча като се налага, къде с детето, къде не, дано поне да потръгне, че за сега е много зле, ама  Август го отворихме, в този куц за бизнеса месец, но така изпадна помещението, така че ако имате нужда от цветя свиркайте.   bouquet

Последна редакция: пн, 06 сеп 2010, 22:59 от Sunny9

# 231
Браво на нея!  bouquet
Аз не бих оставяла Алекс сам с шише - той се дави и докато суче и всеки път изпадам в ужас...  ooooh!
Пожелавам ти успех в бизнес начинанието, дано да тръгне, да върви и цяла верига да отворите!  Peace

Последна редакция: вт, 07 сеп 2010, 00:36 от Xcat

# 232
  • София
Браво на нея!  bouquet
Аз не бих оставяла Алекс сам с шише - той се дави и докато суче и всеки път изпадам в ужас...  ooooh!

Да чукам на дърво добре се храни, даже почвам да и давам много,много малки парченца от това което ям аз, тогава все ме е страх да не се задави, ама тя дъвче с тази беззъба уста и преглъща. Много обича и да смуче препечена коричка хляб, умира си от кеф и като и я взема е много недоволна.  Laughing

# 233
Коте ми той обрива рязко прогресира,пъпките се свързах помежду си в гигантски петна,започна по трудно да диша и ей ни в болница с урбазон  Cry Чакам сега 3-та система да изтече,че тез модерни апарти на Токуда пищят, едвам го приспах Явкото,та да съм в готовност да го приспя пак  Tired Абе ще мине и това ама дано да е по бързо  Praynig
Sunny9 и Явор яде нощем и не мисли да спира,ама благородно ти завидях за самостоятелното хранене.
victorita голям мъж отглеждаш,браво за хубавите мерки  Peace
Пухич Явко яде 5 пъти,не си е променял режима откакто е на 4 м.
Благодаря за милите думи момичета Hug

# 234
  • София
Мики, прегръщам те, настръхнах!  Hug Бързо оздравяване на Явко!  Praynig

# 235
МикиHug Hug Hug Бързо да се оправя Явор и да се прибирате вкъщи. Дано да разберат от какво е и да не ви повтаря.

# 236
Мики, дано бързо се оправя детенце  Sad
Аз днес ходих до Пловдив, че Миото иска да си продава колата Rolling Eyes И пиФ кафе в Ескапе-то  bowuu Та Дзверовете се Дзвериха 6 часа на СвекитУ  Twisted Evil
За "попаката"  Crazy Ника сувсем точно си спомняш, сиренце - колкото кибритена кутия, или 50 -70 гр. Масло, на върха на чаена лъжичка, колкото грахово зърно  newsm78 Аз маслото и до днес го спестявам Sunglasses
Аз мисля да започна от утре да давам жълтък, че ми паднаха домашни яйчица  Rolling Eyes
Бела, Далче, дано и при вас всичко е ОК  Wink
Лека нощ от нас  Hug

# 237
Добро Утро !

Мики , прегръщам ви  Hug , бързо да се оправя малкия !

Xcat , честита ти рожденичка ! Да е жива и здрава Моника , много да ви радва   bouquet  !

Ел, съвсем добре си си, не бери грижа за бабите !

Sunny9 , успех в начинанието ! Дано добре да върви магазинчето  Grinning .

Вики, страхотен е Крис  Heart Eyes !

Мии ,  сигурно много сте се стреснали всички ! При нас беше почти аналогична ситуацията  Rolling Eyes, ще ми остане ярък спомен  Tired.

vesi_p, скрита ти е пощата в профила  Wink ! По име ми излизат четири девойки, колебая се между 2, другите е абсурд да си ти  Joy, но все пак няма да рискувам ! Аз съм Стела Пенчева , ако имаш желание добави ме , после ще ти пратя другите моми  Flutter !

Последна редакция: вт, 07 сеп 2010, 07:26 от star

# 238
ДУ!

Тези 3 дни се скъсахме да обикаляме по молове и т.н., но ни беше чудно на тримата  Heart Eyes.

Коте, да ти е жива и здрава рожденичката!   bouquet

Мики, бързо да се оправя миличкият! Голяма прегръдка и кураж!   Hug

Съни, браво на Ния! И Йони отдавна си държи сам шишето, но не го оставям без надзор. Нощем обаче никога не се е хранил, просто случих с дете  Heart Eyes.

Ел, добре си  Hug! И на мен ми се случва да се поскарам с майка ми като ме поизнерви, но нали ми е майка и всичко е за 10 мин и се забравя. Със свеки контакт нямам  Crazy иначе би било по-сложно, ако се счепкаме...

Съни9, желая ти от сърце да потръгне бизнеса, а то вярвам ще е така!  Hug Късметът да е с теб!

Йони хвърля играчки на поразия и ги гледа очаквателно, удря от месец по масата, по себе си, и по всичко останало...Най-обича да хване играчка или друго и да я размахва нагоре надолу  Grinning. Крещи много, за да привлича внимание, а и му е кеф. Най-интересното е, че когато сме навън е по-тих и от водата и в парка е известен като "най-доброто и кротко бебе"  Mr. Green.

Последна редакция: вт, 07 сеп 2010, 08:50 от Ralipo

# 239
  • София
ДУ!
Хайде да сложа едно кафенце за разсънване, пък закуските от някой друг Simple Smile

Мики, бързо оздравяване на Явко! Hug

Коте, да ти е жива и здрава рожденичката! Много да ви слуша и радва!  newsm59

Sunny9, успех в новия бизнес! Бъди сигурна, че другата седмица, покрай учениците ще потръгне, а и тепърва предстоят месеците с много имени дни  Wink   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт