Някой гледа ли FLN?

• 26 447
  • 225
  •   1
Отговори
# 195
Много е замряла темичката. Това е любимият ми канал. Само че много ми липсват предаванията "Красива за грош", "Да се подмладиш с 10 години" и други подобни, вече не им помня имената. Защо ли ги спряха, поне да бяха пуснали други с подобна тематика. Много харесвам такива предавания с обличане, фризиране и преобразяване Simple Smile

# 196
  • София
И на мен ми липсва, но Булсатком, незнайно защо, го нямат, поне в пакета от 14,80 лв.

# 197
Забелязала съм, че този канал при всички оператори е в по-скъпите пакети. И за да го имаш все трябва да доплатиш повече, не е при базовите канали.

# 198
  • Вече в моята си приказка...
Жалко, вече го няма - на негово място се появи 24 kitchen. Ние сме с Виваком

# 199
  • София и там където не се пуши
Редовно ве следя за тази програма, не съм попадала на нея до сега, с по-икономичен пакет съм, но ми се яви една Fine living  - тя ми е приятна.

# 200
  • Вече в моята си приказка...
Аз напоследък гледам ТLC - отново приятен канал...

# 201
Редовно ве следя за тази програма, не съм попадала на нея до сега, с по-икономичен пакет съм, но ми се яви една Fine living  - тя ми е приятна.

Това е точно този канал, който коментираме. Преди беше FLN (Fine Living Network). После го прекръстиха на Fine Living. А TLC не го гледам, защото е дублиран, а мразя дублажи.

# 202
  • Berlin
Ние пък нямаме в пакета TLC,а си имаме FLN и 24kitchen също, Мегалан.
Не съм го гледала скоро, последно гледах как преобразяват един двор, някакво градинарско беше.

# 203
  • София и там където не се пуши

Това е точно този канал, който коментираме. Преди беше FLN (Fine Living Network). После го прекръстиха на Fine Living. А TLC не го гледам, защото е дублиран, а мразя дублажи.

Благодаря, имах лекичко съмнение, че е същото.

# 204
  • Mediterraneo
И на мен ми липсва, но Булсатком, незнайно защо, го нямат, поне в пакета от 14,80 лв.

Е, как ще го няма? Аз го гледам Fine living с пакета от 14.80 лв.

# 205
"Вижда" се само, ако приемникът ти е HD

# 206
  • София
хоп и аз тук...бяхме на булсатком и го имаше няколко години, но от 2г. насам го махнаха. Миналата седмица сменихме доставчика на мегала и хоп FLN  Hug
Умирам за този канал и го гледам нон стоп (докато съм безработна).
Харесвам Кендис Олсън -предаването и сега се казва Candice tell's all.
Харесвам и евтини ремонти и Джейми Оливър:)

Понякога дизайните на Кендис не ме впечатляват защото се улива в прекалено много различни цветове и различни мебели.
Общо взето успява да направи уют, но не по моят вкус. Друг е въпроса, че искам да дойде и у нас  Joy

# 207
  • София
Аз го нямам отдавна,на Близу съм, но пакет с малко програми.Дори не пускам цифровата,не могат да се подреждат каналите, гледам си аналоговата.

# 208
Тайна на Близу ама в Шумен го има на обикновената кабелна ( без цифров приемник). Това го разбрах преди няколко дни като пуснах програмите да се търсят на ново.Та пусни и ти, може и при Вас да го има Simple Smile

# 209
  • София
Тайна на Близу ама в Шумен го има на обикновената кабелна ( без цифров приемник). Това го разбрах преди няколко дни като пуснах програмите да се търсят на ново.Та пусни и ти, може и при Вас да го има Simple Smile
Ще потърся тогава.Ама трябва да търся едно по едно,че иначе подредените ще ми отидат на кино.Благодаря! Hug

Общи условия

Активация на акаунт