Боя за коса-blond 15 (Клуб на блондинките)

• 100 381
  • 760
  •   1
Отговори
# 615
Днес отивам на фризьор за подстригване и вечерта, или утре ще се боядисам. )
Да видим какво ще се получи с Кастинга. ) Надявам се само да не стане по-тъмна.

# 616
  • София
Днес отивам на фризьор за подстригване и вечерта, или утре ще се боядисам. )
Да видим какво ще се получи с Кастинга. ) Надявам се само да не стане по-тъмна.
стискам палци да покажеш после какво се е получило  Hug Peace

# 617
  • София
LilMissSunshine, аз се правя с блондора на Евтерпа; ползвала съм още няколко вида, но не ми хващат. Веднъж ползвах и на Вела (имаше ги в Била) и беше силен като Евтерпата, но не ми щипеше по скалпа (но и една кутия едвам ми стигна за корените).

# 618
  • Lost in a fairytale ...
LilMissSunshine, аз се правя с блондора на Евтерпа; ползвала съм още няколко вида, но не ми хващат. Веднъж ползвах и на Вела (имаше ги в Била) и беше силен като Евтерпата, но не ми щипеше по скалпа (но и една кутия едвам ми стигна за корените).

А хваща ли боядисана коса? Защото дължината ми е боядисвана, то почти не остана боя по нея, но много трудно пада и ми се иска да я няма Simple Smile

# 619
Момичета,които ползвате блондори,защо просто не си купите професионална супра от професионалните магазини.

Аз ползвам такава-лилав прах/той е най-щадящ/,една кутия стига за повече от година/да не кажа и две/ при редовно използване.
Струва около 16 лв. + литър оксидант-5 лв.Стават 20-тина лв. Последно си я купих малко преди да родя сина си,а сега той е на 1г.4м. и още имам.

Никога не ми е щипало,изгаряло или каквото е там.Много съм доволна.Фризьорка ми я е препоръчала.В сива картонена опаковка.

Тези единични блондори от магазина излизат доста скъпо и не винаги са качествени  Rolling Eyes

# 620
  • при моите деца .....
И аз днес или утре ще се боядисам с Echo - ще споделя отзиви.
Явно ни е перод за боя на повечето.

# 621
Всеки може да си прави корените с каквото си поиска.
Аз твърдя, че Loreal Casting не може да обезцвети една коса и да я направи руса. Тя променя нюанса, но не и тона.
Който не ми вярва, то може да си я купи и да се увери сам.
Без амонячната боя, която изсветлява косата до 3 тона е Inoa, а не Casting.

Колко само категорично казваш, че не изсветлява косата Кастинга.. Ето това е с 1021 - единствено и само с нея, използвах 3 опаковки за цялата коса, снимките ги показвах в някоя от предните теми.. Разлика никаква нямах между корен и дължина..
http://media.snimka.bg/6596/019448162.jpg
http://media.snimka.bg/6596/019448151.jpg
Не мога да разбера само от къде е тази категоричност, че това или онова със сигурност няма да стане при никой, щото видиш ли при мен не е било станало.. Единственото, което мога да кажа категорично е, че при мен се получи, но не мога и не искам да твърдя и убеждавам, че при всички ще се получи..

# 622
Sivi, страхотен цвят се е получил. ))))

То и аз се чудя как хората се изказват толкова категорично - това не ставало, онова не изсветлявало, третото не знам какво си...
Ами ок, ако вашата коса е черна, или с много силен пигмент, определени бои може и да не действат. При други с естествено светла коса много от "отречените" бои вършат работа и то чудесна.
Така че....хайде няма нужда от такава категоричност за всяко нещо.

# 623
Само да се изкажа за Кастинга.....взех си 700.Мислех, че ще стане тъмно рус, какъвто е моя естествен цвят, но уви. В момента съм с шоколадово кафява косица, и не се отмива лесно това чудо,еййй......Но пък косата е жива и стои добре, не се изтощава. Искам да питам момичетата ползвали Кастинг, дали при следващото боядисване да не взема 1-2 тона по - светъл нюанс и какъв номер да е?

# 624
paraskeva, доколкото знам Кастинг-ите, всички, без последната руса серия са си шоколадови нюанси, а пък последната са все много светли, но в различни нюанси-медни, сребристи и т.н.

Sivi,  Wink

# 625
Какъв е естествения ти цвят? Много хубаво се получава Simple Smile

Много благодаря!  Simple Smile
Не мога да си определя цвета точно. От онези тъмно кестеняви коси е,които лятото поизсветляват малко от слънцето. Но по принцип си е тъмно кестенява. Ако боята е професионална и мога да избирам оксиданта,винаги си взимам 9%. Иначе - каквото са сложили в кутията. Това е!   Flutter

# 626
Момичета , според мен е редно когато споделяме/показваме/ резултатите от една боя да уточняваме и другите подробност /основа ,% оксидант и т.н./В противен случай се получават недоразумения и излишни спорове.Има неща в фризьорството /както във всяка друга професия/,които се знаят – те са основата.Не мисля ,че тепърва трябва да откриваме „топлата вода”.Всичко останало е логика.Когато се знае,че безамонячните бои коригират нюансите на косата максимум 1-2 тона,нормално е дама с тъмни корени да не очаква ,че след като си боядиса косата с такава боя корените й ще станат бяло руси.Нормално е и на Sivi корените й да са такива,след като естествената й основа е руса.
Very nice благодаря, ако реша да сменя боята може и да опитам.
The code, страхотна е коса ти на снимките.А би ли споделила какви подхранващи продукти ползваш?
Elfi4ka,напълно подкрепям твоето мнение за тези, които ползват блондори.А иначе съм чувала хубави отзиви за блондора на Дениз.

# 627
Момичета,разгледах каталога на Лореал Кастинг и много ми хареса този цвят 1021.

Искам да попитам има ли друга боя на Лореал,която да има абсолютно същия цвят,но да е амонячна,защото с тази се съмнявам да ми станат много светли корените  newsm78

# 628
Момичета,които ползвате блондори,защо просто не си купите професионална супра от професионалните магазини.

Аз ползвам такава-лилав прах/той е най-щадящ/,една кутия стига за повече от година/да не кажа и две/ при редовно използване.
Струва около 16 лв. + литър оксидант-5 лв.Стават 20-тина лв. Последно си я купих малко преди да родя сина си,а сега той е на 1г.4м. и още имам.

Никога не ми е щипало,изгаряло или каквото е там.Много съм доволна.Фризьорка ми я е препоръчала.В сива картонена опаковка.

Тези единични блондори от магазина излизат доста скъпо и не винаги са качествени  Rolling Eyes
Аз си взимам от един магазин на пакетчета. Продават прахта на грамаж и няма нужда да купувам цялата кутия. Ползвам на Yunsey. 

# 629
Момичета,разгледах каталога на Лореал Кастинг и много ми хареса този цвят 1021.

Искам да попитам има ли друга боя на Лореал,която да има абсолютно същия цвят,но да е амонячна,защото с тази се съмнявам да ми станат много светли корените  newsm78

Според мен би се получило ,ако след блондора матираш с 1021.
А от професионалните на Лореал ,разгледай Маджиблонд - /но по каталог едва ли би се ориентирала/ http://zlatnaribka.com/index.php?cPath=172_84 . Аз съм използвала 901s и 911.В комбинация се получаваше при мен почти бяло , с леки сиви оттенъци .
La madеmoiselle е споделила тук своя опит с боите Маджиблонд - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=512506.msg16235521#msg16235521
Изхождайки и от номерацията /1-пепелни ,2-виолетови/ .Може би 921  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт