Боя за коса-blond 15 (Клуб на блондинките)

• 100 253
  • 760
  •   1
Отговори
# 705
  • София
също е от значение дали си в цикъл, аз така веднъж не се съобразих и още в първия ден се намазах, следвах инструкциите до последно и познайте Crazy като се измих все едно не си бях слагала боя ooooh! нищо боята просто се изми като шампоан, е изчаках две седмици и се боядисах пак, но от тогава внимавам  Peace

# 706
също е от значение дали си в цикъл, аз така веднъж не се съобразих и още в първия ден се намазах, следвах инструкциите до последно и познайте Crazy като се измих все едно не си бях слагала боя ooooh! нищо боята просто се изми като шампоан, е изчаках две седмици и се боядисах пак, но от тогава внимавам  Peace

Аз съм се боядисвала и боята си хвана съвсем нормално. Не е имало никаква разлика.  smile3506

Аня, Честит Рожден ден на Дани! Щастливо детство!  newsm67

Последна редакция: пт, 24 сеп 2010, 18:39 от The Code

# 707

Момичета,събирам мнения и впечатления за Крамер Колор. От кой нюанс сте най-доволни, как се отразява на косата? Чух,че падала бързо,има ли нещо вярно(може и снимки да приложите)?  newsm78

# 708
Аз при положение, че знам от какви клетки се състои косата, не виждам абсолютно никаква връзка между менструацията, моментният хормонален баланс на тялото ми и процеса на боядисване, но нали все пак не съм фризьорка, то нямам право да се изказвам толкова категорично и поради тази причина ще ми е интересно да разбера, какво мислят останалите по този въпрос.
И мола ви, ако ще доказвате някаква теория, то използвайте научни доказателства, а не съмнителни твърдения и слухове!

Не съм запозната с месечния цикъл на Mirama, но дори и да е била неразположена, то причината не е в цикъла ѝ, а в без амонячната боя, която е използвала и ще е много жестоко, ако я баламосвате с подобни твърдения и тя се подлъже и се боядиса отново с тази боя.

# 709
B & C, спокойно, на това за цикъла вяра му нямам. ) Пък и не съм в такъв. ))))
Проблема явно си е в боята. )

# 710

Момичета,събирам мнения и впечатления за Крамер Колор. От кой нюанс сте най-доволни, как се отразява на косата? Чух,че падала бързо,има ли нещо вярно(може и снимки да приложите)?  newsm78

Аз лично не съм оставала доволна от Крамер. Поне на мен ми изсушаваше косата, а и наистина цветът ми падна бързо.
Но пък за сметка на това всички познати, които ползват тази боя, са доволни.  newsm78

# 711

Аз се боядисвах с нея. Ето тук има каталог: http://-spam233-/KOSA-cramer-color-p-31.html
Правих се със 121, два пъти се боядисвах с една боя. Честно казано - доволна съм, защото ми махна рижавите оттенъци, които ми се бяха получили от предишното боядисване с INOA. Моя основен цвят е 6, корените добре ми ги изсветлява - е леко оранжевеят, но не е чааак толкова фрапираща разликата, с матиране стават. В магазина ми казаха, че тя е по-силно изсветляваща от Чифели и Маяндра. Косата ми се беше изсушила и изгорила от кичурите преди това, така че не мога да кажа, дали боята изсушава, но не мисля да ми е станала по-суха... И понеже това е от супер изсветляващата серия, не мога да кажа и дали пада цвета бързо, просто цвят няма  Laughing . А и ако искаш по-пепелен оттенък, то е ясно, че без матиране няма да стане.

Другата седмица ще си взема 8.1 или 9.1 на Крамер, или пък една розовееща на Маяндра, пък да видим...

# 712
Ама ние като обясняваме спокойно, че Кастинг не може да изсветли с този си нисък окислител и че русите цветове са предназначени за тониране на руси коси, тук някой спори, че щипе и че изрусява.

# 713
.

Последна редакция: пт, 24 сеп 2010, 21:23 от asja

# 714
asja, моля те, не слагай повече такава огромна снимка на косата на Mirama  Praynig
Това, че не си съгласна с мен и ти не виждаш разлика в цвета, не променя истината и реалността.

# 715
Преди доста страници имаше снимки на коса с Гарниер Нутрис ли, нещо такова, 101 ли, 111 ли,много добре беше, момичето само тази боя ползваше,наизуст пиша малко,но ако някой се сеща, нека сподели,че рових, но не намерих постовете, а пък искам да пробвам.

# 716
asja, моля те, не слагай повече такава огромна снимка на косата на Mirama  Praynig
Това, че не си съгласна с мен и ти не виждаш разлика в цвета, не променя истината и реалността.

Веднага поправих размера на снимката, отне ми около 5 минути, но междувременно ти не си пропуснала да командваш парада в темата!
Айде, изтрит е постингът, доволна ли си?
И на моменти е много смешна убедеността ти, че ти и само ти си права и виждаш реално нещата! Другите, които сме били блондинки по 9-10 години, нищо не разбираме, добре, че си ти, да ни отвориш очите! В този ред на мисли, би ли пуснала снимки на предполагаемо разкошната ти, поддържана и дълга коса с перфектен цвят на корени и дължини!
Много време ти отделих, приятна вечер!

nakita, аз се боядисвах преди с Гарние Нутрис, но явно нямаш предвид мен, защото аз се правех със 100. Обаче, така или иначе, няма смисъл да питаш останалите момичета в темата, тук компетентна е само B&C.

The Code, Крамер на мен много ми изсуши косата и постигна по-лош резултат от Garnier Color Naturals и Aroma Intense. Но пък всичко си е до коса.

Последна редакция: пт, 24 сеп 2010, 23:54 от asja

# 717
О, не  Naughty, никога не съм твърдяла, че само аз съм компетентна. Няма да изброявам имената на хората, които са компетентни, според моите разбирания и виждания за компетентност, за да не изпусна и обидя някой, но ги има и това не са един или двама.
За мен твърдение, че боята Casting изсветлява косата над 3 тона, не може да бъде мнение на компетентен човек....съжалявам, но аз така мисля!
А по въпроса за снимките, отговорът ми е - не. Снимки ще показвам само на хора, които аз преценя и ти asja не си сред тях. Можеш да мислиш каквото си поискаш за косата ми и външния ми вид, но моля те не занимай целия форум с това.

# 718
# 719
О, не  Naughty, никога не съм твърдяла, че само аз съм компетентна. Няма да изброявам имената на хората, които са компетентни, според моите разбирания и виждания за компетентност, за да не изпусна и обидя някой, но ги има и това не са един или двама.
За мен твърдение, че боята Casting изсветлява косата над 3 тона, не може да бъде мнение на компетентен човек....съжалявам, но аз така мисля!
А по въпроса за снимките, отговорът ми е - не. Снимки ще показвам само на хора, които аз преценя и ти asja не си сред тях. Можеш да мислиш каквото си поискаш за косата ми и външния ми вид, но моля те не занимай целия форум с това.

Да,де,но отстрани изглежда неетично.

Всички показват косите си,споделят начините по които са постигнали цвета си/приемливи или не за някого/ и вече всеки си вади някакви изводи какво би станало с неговата коса и съответната боя примерно.Нали затова е форум,да се дават съвети,предположения ,примери и всеки да си решава вече.И изведнъж се оказва,че има един единствен човек,който не си е показал косата,не е дал нагледен пример,но много умело и компетентно дава акъл и съди останалите и то на неприемлив тон понякога.

Изключително полезно е да се направи сравнение на една марка боя и номер върху различни коси,като предварително е обяснено каква е основата и накрая да се види какво е станало и каква е разликата.

Глупаво е да се осъждат хората за състоянието на косите им,защото колкото и щадяща да е една руса боя,все пак е руса боя.Не може една изрусена коса да изглежда толкова безупречно жизнена ,лъскава,съвършена ,колкото една тъмна коса примерно.
Може,ако е изсветлена само 2-3 тона и то с най-щадящата боя с нисък процент окислител и пак се води изрусяване, а не просто наслагване на боя.

А блондираните коси,естествено,че не може да се коментират.Може и да са си здрави и всичко да им е наред,но си личи,че не са като тъмните коси .По-сухи са,колкото и щадящи да са били блондорите  Laughing

И в този ред на мисли,не мисля,че някой трябва да стои отстрани само да приказва,без да даде за пример своята коса.То на теория всички знаем какво се прави и как се прави,важна е практиката и резултата.
И когато един човек толкова много апелира ,съветва,дава за пример косата  си,с която никога не се е гаврил и щадял и пазил и т.н. ..... е някакси логично да вземе да я покаже,да я даде за пример,да каже правих това и това...и вижте какво постигнах.
Така може и да се убедят пишещите и да му повярват.
Принципно при човека важи с пълна сила поговорката: "Око да види,ръка да пипне"  /е второто няма как да стане ,но поне първата част...  Laughing /

Общи условия

Активация на акаунт