Отговори
Моята най-добра приятелка е в интересна ситуация. От почти месец се вижда с мъж, познава го от доста по-дълго време, излизат често, гостувала му е, била са интимни, но не съвсем. Т.е. не са стигналаи до края, а именно секс. Той й е заявил, че не иска да бърза  Shocked Тя в момента е доста притеснена, защото подозира, че той крие нещо или има някакъв проблем. Кажете, каква би била причината да й откаже секс, при положение, че той твърди, че е луд по нея (тя наистина изглежда великолепно)?

# 1
  • София
Брях, мъж, който не иска да избързва със секса! и се познават от дълго време? Абе, нещо не му е читава работата!

# 2
На колко години са приятелката ти и гаджето й? След една определена възраст, "неизбързването" по желание на мъжа ми става подозрително. Не казвам, че е задължително хората да се юрват към леглото от първата среща, но месец ми се вижда достатъчно време.

# 3
  • София
Ха! И аз имам такава приятелка! Ще чета с интерес, аз също се чудя каква може да е причината за такова поведение.

# 4
Или му е малък, или има проблеми с вдигането... какво друго може да е?  newsm78

# 5
Що пък трябва задължително да му има нещо на човека?
То вярно, че такова животно като мъж, дето да не иска да избързва със секса трудно се среща, но....не е невъзможно.

Приятелката ти просто да му постави въпроса и да му заяви, че иска да прави секс. Или директно да го вкара в леглото.
Друг начин няма...)

# 6
  • София
Да е потиснат от властна майка, която му е внушила, че сексът е мръсно нещо!  Wink

# 7
  • Плевен
Добре де, когато са били интимни тя не е ли забелязала дали при  него се случва нещо? Странно е наистина такова положение.

# 8
  • някъде по морето
Да, съгласна съм ...проблем има и той е сексуален, или има проблеми с ерекцията или...

# 9
Или се лекува от нещо.

# 10
Преждевременна еякулация, например. Поне такъв се оказа проблема с едно мое бивше гадже. Той беше много горд и готин и явно проблема го притесняваше сериозно; затова избягваше секса дълго време. Оказа се, че за мен това изобщо не е проблем, не ми пукаше. Можеше да свърши и 6 пъти за една вечер и да прекарваме цели нощи заедно. Освен това го обичах, другото бяха подробности.

# 11
Нещо намирисва тази работа.Може да се лекува в момента и да печели време. Mr. Green

# 12
И аз съм за това че му е малък. Peace

# 13
Опа.... и това е вариант !!!  Thinking

# 14
Опа.... и това е вариант !!!  Thinking
Е нали има презервативи, дори и да е в процес на лекуване Confused.

Общи условия

Активация на акаунт