Отговори
# 285
Danielkka, честито, мила - да ви е жива и здрава принцесата! От кога чакам някой да ни извести за твоето бебе Heart Eyes

И аз вчера я надничах откога не е влизала и си мислех за нея. Simple Smile
Присъединявам се към пожеланията.

# 286
Честита принцеса Дияна на Даниелка!!!!!!!!!!!!!! ДА и жива и здрава и многоооо щастлива!!!!!!!!!!!

# 287
честито на мама даниелкка!

да е жива и здрава госпожицата!

# 288

Днес съм решила да направя една разходка от 10-15 километра, ако и при тези обстоятелства не реши да излиза бебока - е вече не знам...

По повод разходката ти от толкова километри, май и аз скоро ще направя един такъв маратон. Майка ми е преносила с няколко дни брат ми, т.е. 1-та бременност, и докторът й казал "Движение! Тръгваш и се разхождаш!" Та хванала майка ми баща ми под ръка и тръгнали да обикалят града, ама го обиколили в буквалния смисъл hahaha Прибрали се и вечерта се събужда от болки, брат ми напира да излиза  Laughing Не знам колко е спомогнало ходенето, но явно си има намеса, щом докторът я е посъветвал така  Thinking...
А моя мъж ме пита как да предизвикаме по-бързо вече раждането (побъркал се е вече и той милия, но и мен ще побърка  #Crazy) и аз му казвам за вашите идеи, трамвая и секса и т.н., а той ми вика "а най-добре тогава секс в трамвая"   Joy

# 289
Емили  Hug

Момичета, наистина съм в голяма чуденка за помпите. Да взимам ли предварително или не...? Като имате предвид, че след месец ще съм сама, няма да има кой да ми помага и все ще се наложи да оставя таткото с бебето, за да мога да свърша нещо навънка...?

# 290
ЧЕСТИТО НА МАМА ДАНИЕЛКА
baby

# 291
Jani4ka, взимай, че като слезе кърмата в началото, без помпа си за никъде Peace

Ех, как се радвам за бебчето на Даниелка  newsm44

# 292
  • София
Jani4ka, , аз успях благодарение на помпата да увелича лактацията си - с две ръце съм "за" вземането й предварително

# 293
  • София
Честито на Даниелка   bouquet ! Да й е жива и здрава малката принцеса!Все пак нейните предчувствия се оказаха верни -момиченце.

# 294
  • Варна
Jani4ka, аз помпа взех от една приятелка. Използвах я 3-4 пъти докато бях в болницата. Докато беше само коластра, Дани добре си засукваше. После като ми дойде кърмата, така ми се препълваха гърдите, че трябваше да изцеждам малко за да може добре да захване зърното. Така че и аз подкрепям предварителното приготвяне на помпа за кърма.  Peace

# 295
Момичетата с бебенца, какъв им е цвета на очите? Навремето сина ми се роди със сини очи, така си и останаха, дъщеря ми с тъмнокафяви, и нейните не се промениха. Сега обаче Дани е с чисто сиви очи, ясно, че няма да са такива, но идея си нямам какви ще станат  Thinking

# 296
Честита дъщеря на Даниелка!  bouquet
Palmirka ти още ли си тука? Laughing

# 297
Еее супер, още едно бебе.
Честито на Даниелка, да й е жива и здрава Дияна.
Подкрепям всички мами и им желая успех от все сърце и здрави нерви.
Аз хич нямам опит и съм много стресната и притеснена как ще отглеждам бебето си. Rolling Eyes
Много помага това, че ви има и когато човек има нужда от две добри думи да знае къде да ги намери.  Hug

# 298
За очите и на двамата ми сина бяха сини и мътни. На големия станаха кафеви, на малкия само се избистриха и си останаха сини.

# 299
Благодаря ви за отговорите!  Hug В такъв случай ще ходим след малко да вземем помпата.  Grinning

Таткото иска и на разходка да ходим, но аз вече не мога да се движа. Едно, че получавам болки и второ имам жестоки схващания на сухожилията между корема и краката. И отпред и отзад. Толкова са силни, че приклякам изведнъж.  ooooh! Да идва 8ми по-бързо, че скоро вече ще убия някой, ужасно изнервена съм.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт