Отговори
# 270
  • София
аз да ви кажа,купих си силиконово зърно и върши работа - пак боли ,но не е като преди .
и понеже имам везна в къщи я пробвах вчера - след баня без силиконовото зърно от тази дето все още е читава  изяде 140 гр. ( не е много сигурно,защото първо я мерих с празен памперс, а после с пълен  ooooh! , ама то дали на вън , дали вътре , не е ли едно и също  newsm78 като грамаж)
а сутринта в 6 със силиконовото зърно изяде 100 гр, - което според мен си е супер .
  Много се радвам, че нещата се пооправят при вас  Simple Smile Ако си я мерила с еднакви дрехи и не си сменяла памперса, разликата е точно изсуканото количество. Като 140 мл е доста сериозно количестов, а 100 мл е супер.
  Хубаво е обаче и със силиконовите зърна да внимаваш за правилното поставяне на бебчето на гърад и да поема правилно гърдата. Защото е възможно ако захапва само зърното отново след време да се получи разраняване на друго място. Хубавото е че щом изпитваш по-малко болка, значи има подобрение и това ще помогне да се възстанови останалата част от зърното. След нормализиране на кърменето и разраняването е добре обаче постепенно да опиташ да махнеш силиконката

# 271
  • София
Здравейте милички!

Първо искам да поздравя вече родилите мами. Мирка, да е жив и здрав Никола, да расте обгърнат с много любов и внимание!
ralitsa s, anixi, честито и на вас! Много радост и щастие да ви носят малките душички!

Момичета, които кърмите, явно това е голямо изпитание на волята и нервите. Много ми се иска да се справите бързо с проблемите, бебенцата ви да засучат нормално и вие да се успокоите. Стискам ви палци. После ще ви търсим за съвети.

# 272
  • София
Добро утро, мили момичета! Да се похваля - и моето момченце реши да засуче, малко вяло, но е напредък

# 273
  • Пловдив
Привет Simple Smile
Снощи тъкмо си мислих, че момента е дошъл, подготвих се аз, чантата на видно място, документи, ала-бала... и нищо Shocked ... Легнах уж да ме поотпусне малко и като съм заспала - до сега Rolling Eyes Събудих се зверски гладна (и как няма, та вчера от обед съм или smile3550 , или  Sick).
Днес съм решила да направя една разходка от 10-15 километра, ако и при тези обстоятелства не реши да излиза бебока - е вече не знам...

Hug на всички и като се върна довечера (ако се върна Crazy Mr. Green ), да има много новоизлюпени мами Hug  bouquet
Лек и усмихнат ден Ви желая!!!

p.s. beb4o_fb браво ан малкия мъж

# 274
beb4o_fb, супер, много се радвам  Peace

гала, и за теб ще дойде по-лек период сега, ще видиш Simple Smile Бебка явно хапва предостатъчно, не се тревожи. Аз Дани изобщо не го знам по колко яде  newsm78 и пак не се притеснявам  Simple Smile

geryaleksandrova, точно заради притеснението, че нямат достатъчно кърма, много жени почват да дохранват с АМ и си отбиват бебето. Истината е, че изключително малко са майките, които наистина са с недостиг на кърма. Ако се тревожиш, просто претеглете бебето през няколко дена - педиатърката няма да ти откаже  Peace а ти ще се успокоиш. В момента и Дани иска да яде постоянно, но снощи например от 18 до 23 часа е спал непробудно, просто защото беше само в ръцете на баща си. Ако го бяхме оставили в креватчето, щеше да се събуди и да реве за ядене, гаранция.

# 275
  • София
Гала ,благодаря за предложението ,аз живея в Младост 2 ,ако не се лъжа ти беше доста далеко.Ще отида при педиатъра да я тегля във вторник.
Задължително ли е когато ти се пълнят гърдите с мляко да го усещаш?Аз само по едно време ги усещам твърди ,но правя разлика защото не я кърмя от двете гърди едновременно ,а ги редувам.
Майка ми ме ядосва за всичко ,постоянно се опитва да е отгоре ,не се съобразява с мен и ми натяква за каквото й дойде на ум!И не е разбран човек ,ако я изгоня сега ,цял живот няма да ме остави да го забравя!

# 276
Здравейте, мили мами. sweet_maniche ме попита за мама и малката Алекс и влизам да ви кажа, че Emili Arie си е вече вкъщи, но ще се възтановява дълго време. Току-що отидоха да видят Алекс. Тя също се възтановява, но в Пирогов все още. Мама благодари на всички Ви за подкрепата и молитвите и обещава, че когато се почувства по-добре сама ще ви пише. За сега толкова.
Честито на новите мами от нас двете, пожелаваме им да отгледат красиви и силни бебчета, които много, много да ги радват.  Heart Eyes

# 277
  • Пловдив
Зори, благодарим за информацията Hug
Прати специални поздрави на мама и знайте, че ние сме с Вас Hug

# 278
Момичета, имам една чудесна новина  Simple Smile получих следния СМС току-що:

От Danielkka:

Днес в 11.15 се роди 3500 53 см малката ми принцеса Дияна. Нормално раждане. Поздрави на всички!

Ураааааа, аз родих адашче на Даниелка и тя ми роди адашка Simple Smile Да й е жива и здрава малката принцеса Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 05 сеп 2010, 12:46 от Dana_2010

# 279
ЕЕЕЕЙ, СТРАХОТНА НОВИНА !!! ДАНИ, ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ДИЯНА !!! МНОГО, МНОГО РАДОСТ ДА ВИ НОСИ!!!   newsm51 newsm51 newsm51

# 280
Ее супер  Grinning

Danielkka, да ви е жива и здрава девойката! Само радостни мигове!

Честито и на Мирка  Hug

ralitsa s, anixi, честито и на вас, момичета!

# 281
Аз влизам и си надничам за бебенца и...имаме си бебее!  newsm44
Честито на Danielkka! Да й е жива и здрава малката Дияна и много да я радва!   newsm51

# 282
Честито на Даниелка, да и е жива и здрава малката Дияна, да се радва на щастливо детство и да прави горди мама и татко!

# 283
  • София
Danielkka, честито, мила - да ви е жива и здрава принцесата! От кога чакам някой да ни извести за твоето бебе Heart Eyes

# 284
  • Варна
Честито на Даниелка, малката Дияна да е много послушна!

За Емили много  Hug. Накрая ще се гушнат с малката Алекс.  Praynig

Гала, ГериАлександрова, не се навивайте излишно с мисли, че няма да успеете с кърменето. Важното е да сте спокойни. Кърменето ще се получи, лесно и приятно, ако сте настроени положително. Бебетата наистина усещат, притесненията ни и нервноста ни.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт