Отговори
# 360
ееее, Даниелка, колко се радвам , да ви е честита малката принцеса. бъдете живи и здрави и много прексрасни мигове заедно

На въпроса с водата - давам почти след всяко кърмене с една спринцовка по няколко капки ( мл.) ,за да  и промия устичката( и въпреки всичко пак май ни е започнала млечицата, и ще купуваме прахчета,ама някай да знае как се казват ????)

Очичките още са ни сиви - баща и е с много тъмно кафяви,а моите са пъстри и си менят цвета,спрямо дрехите и светлината - та ни е много интересно чии очички ще е взела , а имаме и сини очи в родата ( майка ми ,брат ми , племенника ми ) та има избор  Mr. Green

Биберон се опитах да и дам 2 пъти- никакъв ефект , така я изтрелваше,че кучето тичаше да си играе с нея,защото си мислеше ,че нярочно я хвърля  Crazy

Ако ни видите колко сме смешни като почнем да се храним- нали от ляво яде със силиконово зърно ,а от дясно не , и е толкова смешна в началото , докато се усети как да захапе и да засуче - на мен ми е смешно,а то милото как се мъчи. Та Аила е много права,че има разлика в засмукването и може да остане вреден навик, аз само чакам да ми мине зърното и го махам .

Момичета,нещо ми е притеснено за Tomellise - не е влизала скоро , не пише , като и звъня ми затваря - силно се надявам всичко да е наред  Hug

# 361
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте момичета
честито на новите мами
Димани много се радвам за вас
ние сме още 2 в1 ,нямам търпение вече
лек ден ви желая

# 362
  • в мечтите си
Аз мога от днес да се похваля,че ще сме пълен състав  Party Heart Eyes Heart Eyes
На обяд ще ходим да си вземем и Вал!  Heart Eyes

Ех,честито!!!!!!! Много се радвам.Нй-сетне заедно! Hug

# 363
Добро утро! Много хубави новини - много бебчета тези дни! baby_neutral
Честити рожби на Мирка, anixi, ralica_s и Danielkka! Да са им живи и здрави! Много да Ви радват Hug
Много се радвам Димяни, вече ще си бъдете всички вкъщи Hug
Аз след два дена влизам в болницата.Не мога да спя вечер.Наближава денят на секциото и ме хваща шубе.
Фъстъчка значи тази седмица може да се засечем в болницата.
Хайде до скоро, че трябва да правя закуска на бъдещата кака Simple Smile

# 364
  • Варна
Добро утро!
Да споделя и аз за залъгалката. Взех си я с мен още в болницата, Дани обаче не ѝ е фен. Използваме я за малко в следобедните часове, когато се е нахранил, но не се е изакал. Тогава го гушкам с бибата, успокоява се, свършва си работата и я изплюва. По друго време не я ика изобщо.

Димяни, чудесна новина!  Hug Heart Eyes Hug                                              

# 365
Димяни, чудна новина, много се радвам!    bouquet

# 366
Здравейте, мили момичета! Влизам с още новини от EmiliArie - тя вече е по-добре, възтановява се. Малката Алекс също е по-добре. Вчера са успяли да я захранят. Мама цеди кърма вкъщи и носи в Пирогов. Страшното вече мина, щом яде. За сега не знаем нищо повече.
И още нещо, към уважаемата brilliant, благодаря за поздравленията, но аз съм на почти 17 и смятам, че правописа е жизненоважен. Не е само във форума, когато пиша правилно и на кирилица, това е нормалният начин за комуникация чрез интернет за мен. Мисля, че подготовката ми в училище и приятелите ми много са допринесли за това. Благодаря отново за поздравленията.

# 367
  • Варна
Ей, днес само прекрасни новини в чест на празника! Супер са новините за Емили и малката принцеса. Дано скоро всички да се гушкат у дома! Praynig

# 368
Добро утро!  kaffeetrmker_2

Димяни, много се радвам за вас!  Heart Eyes От тук нататък само хубави неща да ви се случват!  Hug

Момичета, Jani4ka нещо ми се губи тази сутрин...или аз пропускам нещо  Thinking

# 369
Димяни много се радвам за вас .

Аз пък цяла нощ бях с някакви адски болки. На сутринта събудих мъж ми и запалихме колата за Тина Киркова. Прегледаха ме и.........нищо. Само един см. разкритие . Питаха ме дали изкам да остана в патологията , но аз отказах, защото с това разкритие мога да си изкарам и до термин. Само че малката госпожичка се е завъртяла напречно и се притеснявам доста .Ако не се завърти ще мина под ножа. Но сега какво да се прави -само да си е жива и здрава тя пък аз ще се оправя . Еххххххххх ,че е инат тая моя сладурана. Аз вече си мислех че ще си я гушкам днес ,а тя съвсем други планове си има.

Приятен ден на всички .

# 370
...И нещо лично към теб. Знам, че си мъничка и искам да те поздравя за oтличния правопис!

....И отличния избор на музика ... Wink

Момичета, възможно ли е от близо 100 мами тук, нито една да не е в района на северния парк  newsm45 - аз с кой ще се разхождам ?????????????

# 371
Димяни много се радвам за вас .

Аз пък цяла нощ бях с някакви адски болки. На сутринта събудих мъж ми и запалихме колата за Тина Киркова. Прегледаха ме и.........нищо. Само един см. разкритие . Питаха ме дали изкам да остана в патологията , но аз отказах, защото с това разкритие мога да си изкарам и до термин. Само че малката госпожичка се е завъртяла напречно и се притеснявам доста .Ако не се завърти ще мина под ножа. Но сега какво да се прави -само да си е жива и здрава тя пък аз ще се оправя . Еххххххххх ,че е инат тая моя сладурана. Аз вече си мислех че ще си я гушкам днес ,а тя съвсем други планове си има.

Приятен ден на всички .
Ама толкова добре те разбирам  Hug само че в русенското АГ като идеш че си имал болки и ти е паднала тапата ти казват :– Как може големи хора да не знаете какви са симпотпомите на раждане???( Че аз да не раждам всеки ден).
П.С. Сега ме е страх ако ме заболи наистина много да ида пак  Weary та сигурно вече ще имам 3см разкритие като ида да раждам

# 372
  • София
Димяни, браво - чудесна новина Hug

gala. - за млечница аз слягах дактарин в устата - за 2 дена всичко отшумя. Ако има наистина млечница може и да се затрудни храненето - поне при нас беше така

# 373
Palmirka спокойно не бързай толкова  Crazy Аз по лентичката съм преди теб и все още нямам никакви симптоми.Нека да сме търпеливи-когато бебоците са готови сами ще се появят.Колкото си по-спокойна толкова по-добре  Hug
Димяни Hug  bouquet
Новините за Емили и малката и принцеса са страхотни  Peace

Даа Яничка липсва  Whistling Дано да ни зарадва,че вече са 2бр. а не 2 в 1  Hug

Последна редакция: пн, 06 сеп 2010, 12:12 от vany666

# 374
Тук съм, момичета, тук съм...ама такъв сън му дръпнха, че няма накъде. То нали през нощта много не спя от стократно ставане до тоалетната и влюбени кучета, та сутрин си доспивам. И на тонове трябва даходя ама явно ще е по-късно. Пууу, това с тоновете е доста досадно.  Crossing Arms

Димяни, ето, че момента настъпи !!! СТРАХОТНА НОВИНА !!!  Hug Да пишеш после как сте.

gala., нали сме мобилни...кеф ти Южен парк, кеф ти Северен. Аз лично нямам проблем да мятам количката в багажника и да се разхождаме по различните паркове. Само веднъж да родя.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт