Отговори
# 405
ЧЕСТИТО НА МАМА ROSI_M5   bouquet ДА И Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ПРИНЦЕСКА А МАМА БЪРЗО ДА СЕ ВЪЗСТАНОВИ

# 406
Момичета Томелис, не каза ли ,че влиза в болницата да чака събитието заради кръвното newsm78или аз тотално се побърках...

Да, така каза. Не си се побъркала.  Wink

Да, обаче после я пуснаха в къщи да си седи  newsm78 - мисля.

Ние и днес кръстосвахме парка,и се опитах да си сваря детето - много ми е трудно да я облека, като излизаме е хладно и я наввличам, после става топло ,ама кой да се сети да го посъблече детето .

# 407
Dana_2010, благодаря ти!  Hug

gala., след като я пуснаха пак влезе в болница, защото кръвното и пак се вдигна...май май...

antonia, ами всичко е пластмаса. Странна работа.  newsm78

Последна редакция: пн, 06 сеп 2010, 19:40 от Jani4ka

# 408
Gala, много е лесно с обличането - обличаш като теб + 1 дрешка в повече, а като е много горещо - 1 по-малко. Като сложиш и одеалцето е достатъчно.

ЧЕСТИТО НА МАМА РОСИ !!! Много хубаво име са избрали  Peace

# 409
Писах си с Томелисе , казва че няма още бебе, няма и нет и пак се местели -  newsm78  ,че те не се ли преместиха вече ? Та ,добре е, слава богу.

Shocked  Shocked  Shocked  #Crazy  #Crazy  #Crazy Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 22 нови отговора. - какво правите вие бре ????????

# 410
  • Пловдив
Честит празник!!! На съгражданките - честит празник на града!

Честито на мама Роси и от мен!  bouquet
Аз цял ден кръстосвам по главната с надеждата да ме хванат контракции, ама нъцки Rolling Eyes Само крачетата ме заболяха от обикаляне... Sad
Сега се прибрахме, за да скоча в маратонките и отиваме на зарята - дано там се поуплаши Дзверчето и реши да излиза Laughing

# 411
Днес на 3-4 пъти ми изтича някаква сополоподобна слуз, но без кафяво или розово - може ли да е тапата  newsm78
И преди малко  Toilet
Вече почвам да си въобразявам май  Confused

# 412
Аз знам, че е напълно възможно тапата да няма цвят. Т.е. или да е белезникава или бяла.

# 413
Днес на 3-4 пъти ми изтича някаква сополоподобна слуз, но без кафяво или розово - може ли да е тапата  newsm78
И преди малко  Toilet
Вече почвам да си въобразявам май  Confused
Аз голямата разбирачка ще се опитам  да кажа нещо по въпроса ако преди два дни тие зацапало нещо кафяво като течение и сега е станало като "сопол" (извинявам се ако е гнуслив някои , но и докторите така го обясняват), значи е тапата .Но след като ти падне тапата може да си изкараш спокойно до термин може и до часове да започне раждане зависи как са ти контракцийте и имаш ли разкритие

# 414
  • у нас
тук съм, но няма време да пиша Confused. Местим се от едно място на друго Crazy. На първото където щяхме да живеем сега е племенницата, която е болна и не може да се възстанови доста време вече- от едно заболяване преминава в друго....сега отидохме при на таткото майка му- та и тук хвърчат ремонти и е чудо на чудесата Crazy. Компютрите са разкачени и нямам достъп до нет. Сега пиша от една табуретка, клавиатурата ми е в краката и ми е едно удобно.... Mr. Green  ама като сте ме замислили да не ви държа в напрежение Heart Eyes.

Гала, благодаря ти че писа  Heart Eyes и сори че ти затворих сутринта, но не можеш да си представиш какво беше около мен...

иначе- никаква родова дейност. На Рая и харесва вътре и това си е. Crossing Arms  Почуквам я, побутвам я, но не ще да се излъже. Laughing

Честито на новите мами!!!! да са им живи и здрави госпожиците и много да ги радват.  bouquet

скоро ще се включвам по-често. До тогава ако имам новини за бебета ще ги очаквате от Гала.

# 415
Tommelise, лелеее...порай вас доста емоции и местеници.  ooooh! А аз си мислех, че си отново в болница... Whistling

# 416
Здравейте, Hug, ние с бебко се завърнехме в къщи. Благодаря на всички за пожеланията. Сега ще седна да ви почета и след малко ще пробваме първото къпане в къщи. Като имам повече време ще сложа снимчици в албума и ще разказвам за раждането, ако някой се интересува от Вита или от нещо покрай секциото.

Честито на всички нови мами!
Леле, Jani4ka, вие още ли се носите.

Хайде от мен толкова зесега  Hug

# 417
NKl, добре дошла  Simple Smile

# 418
охоооо, NKl  Hug

добре дошла!!!
чакам разказа с нетърпение  Wink

# 419
За тапата аз като раждах второто дете първо започна изтичането на прозрачно бяла слуз, която после стана премесена с кръвенисти нишки.
Сега от доста дни имам нещо подобно, но само бяло си стои. Тапа ли е, какво е незная.
Днес един час ходих като кон, после  luvbed обаче нищо. Днес даже нямам контракции.
ЧЕСТИТО СЪЕДИНЕНИЕ, Честит празник на Пловдивчанки.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт