Отговори
# 390
Супер,

Честито бебче на мама Rosi m5 - да им е жива и здрава, да расте весела и засмяна

Имам чувството,че ние имахме повече септемврийски бебчета през август,от колкото до сега  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 391
честито на мама Роси!  Hug

# 392
Честито на мамите, които са родили вече!
Аз днес направих довършителни покупки - одеалца, завивки... и естествено се усетих, че не съм си взела мокри кърпички за бебешко дупе. Но ще оставя нещо и на свекърва ми, и без това напира здраво да купува и пере и не знам какво още... Взех си и помпата за кърма и сега остава да си прибера багажеца в раничката и утре сутринта по живо по здраво отивам да ме приемат в болницата. Ще си взема компютъра там, така че ще следя какво се случва Simple Smile
Още не мога да осъзная, че това ми се случва....

# 393
ЧЕСТИТО НА МАМА РОСИ !!! ДА ИМ Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ЗОРНИЦА !!!  newsm51

Шица, теб значи от утре те приемат. Аз утре отивам само за изследвания и после в сряда в 7.30 ме приемат.

Иначе на тоновете се отчетоха контракции, с беба всичко е тип топ.  Heart Eyes

# 394
Jani4ka на твоята бебка много и е гот в корема ти Simple Smile що го закачаш детето  Laughing Laughing

# 395
Аз ще и кажа на нея...само веднъж да излезе...  Wink

# 396
ЧЕСТИТО НА МАМА РОСИ! ДА И ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА!   bouquet  bouquet  bouquet

gala  аз вчера си мислех за Томелисе  newsm78 Дано всичко е ок

# 397
Честита дъщеря на Роси!  bouquet

# 398
Здравейте момичета,
Честито на обеббилите се мами  bouquet
На мен вече ми се изчерпва търпението,това чакане ми се отразява доста зле,изнервена съм ужасно много,уж всички ме убеждаваха че и до края на Август няма да издържа,а аз май ще си откарам до термин съвсем спокойно,нищо че съм с разкритие,затова пък контракции нямам Whistling,луда работа ,че аз в 7 мия имах повече от сега.Амааа явно на бебчо му се стои вътре Heart Eyes
Исках да ви питам ако някоя мама има помпа на Авент/ръчна/,та на мен ми дадоха такава,ползвана е два три пъти.мамчето което ми я даде не може да сети ,та затова питам вас,тази част коята се слага на гърдата,освен самата "фуния" има  гумен/силиконов накрайник който се слага в тази фуния/уж четох упътвания,гледах ,ама нещо не загрявам/,дано сте ме разбрали какво имам в предвид.
Ако трябва да има такова нещо ,знаете ли може ли да се купи отделно?Защото всичко останало е съвсем ново и мога да я ползвам евентуално. newsm78

# 399
До колкото те разбирам говориш за силиконовия накрайник който се слага на самата основна фуния, едно такова с топчета по него/по скоро овали/.  newsm78

# 400
И аз имам питане относно помпата. Аз имам електрическа на Медела - Мини Електрик. В указанията пише, че при почистване не трябва да се използва микровълнова. Но предполагам, че няма проблем да се стерилизира в стерилизатор за микровълнова?

# 401
Димяни,по-добре е да е в болницата ,а не вие да се скъсвате от притеснение ,че не иска да хапва(не ,че така не я мислите),там ще положат нужните грижи и скоро ще си я вземете. Hug

Щица,късмет мила и ще чакаме новини. Heart Eyes

Момичета Томелис, не каза ли ,че влиза в болницата да чака събитието заради кръвното newsm78или аз тотално се побърках...

Kirra,аз имам такава помпа,но не ми се е налагало да сменям вакума,обади се в Авент и питай,но мисля,че при всички положения трябва да продават и отделно.

# 402
Момичета Томелис, не каза ли ,че влиза в болницата да чака събитието заради кръвното newsm78или аз тотално се побърках...

Да, така каза. Не си се побъркала.  Wink

# 403
  • Варна
Щица,  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Ще чакаме новини от вас.

Kirra, помпата можеш и без допълнителния силиконов уплътнител да се използва.

Jani4ka, не съм запозната с този модел помпи. Но си мисля, че указанието да не се ползва МВ за стерилизация е заради метални части, които не се отделят от останалата част.  newsm78 Не съм сигурна, само предполагам. newsm78

# 404
Честито момиченце на Роси!!! Heart Eyes

Jani4ka, Щица, ще ви стискаме палци  Hug

Помпата на Авент без силиконовия накрайник май ще е голямо мъчение. Той все пак прави хубавия вакуум, по-добре да се намери такъв  Peace

Последна редакция: пн, 06 сеп 2010, 18:19 от Dana_2010

Общи условия

Активация на акаунт