Отговори
# 660
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           ylinfant   ЧЕСТИТО ФЪСТЪЧКА !!!!!!!!!!!! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА ВЕРОНИКА , А НА ТЕБ БЪРЗО ВЪЗТАНОВЯВАНЕ !!!!!!  baby

Kissing Heart                Kissing Heart                Kissing Heart               Kissing Heart                    Kissing Heart

# 661
Да е жива и здрава малката Вероника на мама Фъстъчка! Честито!

# 662
Shica, chestiti Specialno na Fustuchka! Eeeh, strupahme se na 8mi Simple Smile))
Az ne sum ja kurmila oshte, hranih ja s shishence. Utre zapochvame. Shte vidim dali shte imam s kakvo da ja hranja. Inache az veche puplja nasam natam. Mnogo me boli I hich ne e lesno, no se spravjam. Mahnaha mi abokata I katetura.

# 663
Jani4ka , Щица ,Фъстъчка  Честити ви бебешоци!!!!!    ylinfant newsm51 smile3525 newsm51

Да са ви живи и здрави много да се слушкате и да растете бързо!!!

Ехххх, че хубаво... Вече искам и аз...  newsm17
Представям си всеки ден как си го гушкам това малко съкровище..... baby
Айде аз продължавам с  clean prostor clean newsm79  и после  newsm71  food002

# 664
ЧЕСТИТО НА МАМА ФЪСТЪЧКА, ДА Й Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ВЕРОНИКА newsm51 newsm51 newsm51

# 665
  • София
Честита бебка на мама Фъстъчка!   bouquet
Да им е жива и здрава и много послушна!  Grinning Heart Eyes  bouquet

# 666
  • София
ЧЕСТИТО НА ФЪСТЪЧКА от една октомврийка, ДА Й Е ЖИВА И ЗДРАВА МЪНИЧКАТА ЩЕРЧИЦА  Heart Eyes

# 667
Ей мили момичета, толкова много ме развълнувахте с тези новини днес.
Първо искам да ви честитя прекрасните събития.
Яничка стискам палци всичко да мине бързо покрай възстановяването и съвсем скоро да се насладиш на най-приказния момент изцяло без следа от болка.
Щица, видях прекрасния Марти на снимки във фейса и да ти кажа всички около мен не повярваха, че това е новородено бебе. Толкова е красив и добре оформен. Пожелавам ти успех в кърменето и във възстановяването. И една персонална молба към теб. Моля те честити лично на Фъстъчка от мен и и пожелай всичко най, най, най от мен. Дано всичко да е наред а името на бебка е прекрасно, поздрави я за избора Simple Smile
И последни новнини около мен: Все още сме 2 в 1. Вече вдигам телефона не с "ало", а с "още не съм родила" Grinning
Мисля ако до петък не родя да се чуя с докторката и да видим какво ще правим. Знам че падането на тапата не е начало на раждането на 100 %, но всеки ден в който чакам вече ми е досаден и тежък. Щастлива съм, че при мен са майка ми и майката на мъжът ми за това мога да съм спокойна, че ако стане нещо около мен ще има човек на който мога да разчитам, но все пак ми се иска раждането да започва вече, че това чакане доста ме измори и малко ме изнерви.
Искам и аз скоро да си гушна малката принцеса Wink , но всички около мен твърдят, че корема ми е доста високо все още и няма как да родя в скоро време, а това още повече ме обезсърчава и ме изнервя.  smile3511 smile3511 smile3511 smile3516
Вече мога да кажа, че всичко което ми трябваше за бебенце е готово включително и новите документи на мама и татко, че иначе не се знаеше къде щяха да я запишат Simple Smile На опашката за получаване на документите не искаха да ме пуснат и ме питаха къде съм искала да ходя. Голяма забава се получи, аз нали не си оставям магарето в калта, та на бързо ги поставих на място.
За сега това е от нас. Още веднъж честито на всички родили мами, ако съм пропуснала някоя моля да ме извини. Било е неволно, но много волно и изпращам всичките си положителни мисли и им пожелавам щастливи мигове.

# 668
Честито момиченце на Фъстъчка  Hug

Jani4ka, трудни са само първите 2 или 3 дена след секцио, съжалявам, че не ти е добре сега. Дано ти размине по-бързо! А за кърмата - аз никога не съм имала коластра или кърма първите 3 дена, това да не те притенсява. Ще имаш след 2-я ден някъде със сигурност. Но слагай бебчето и преди това на гърдата, за да свикне да суче и после да ви е лесно  Simple Smile

Последна редакция: чт, 09 сеп 2010, 03:12 от Dana_2010

# 669
Честито на Jani4ka, Фъстъчка, Щица и Isito5 bouquet! Живи и здрави да са ви бебчетата!
Ехааа, днес колко попълнения имаме само!

geryaleksandrova, ето една статия, която си бях запазила от преди, а и Aila също постна тук по повод моите терзания http://xedra.wordpress.com/2009/06/26/nippleshield/ . По въпроса за цеденето след кърмене - аз мисля, че това не е нужно. Ти пак ще си имаш кърма, и то точно толкова, колкото е нужно на твото бебе. Друг е въпроса, ако примерно искаш за се запасяваш в случай, че излизаш и трябва да се дава от шише. До колкото знам в този случай е добре да се изцеди не от гърдата, която бебето вече е изпразнило, а от другата. Но нека и Aila да си каже мнението, все пак тя е специалиста.

alximika, естествено, че не е спор (не че има нещо лошо и в това де) - интересно е човек да научава на практика някои неща как се получават. Въпреки че е ясно, че всяко дете си е различно.

nat003, за заспиването на гърда и съответно ококорването след това - същата работа и при нас  Rolling Eyes. Да не говорим, че с това нейно напъване и ръмжене изобщо не спи спокойно напоследък, и като я оставя в кошарката й, съвсем се събужда. И в резултат - последните 3 нощи спи при нас. Което ама толкова не е добре! Държа я много близо до мен, за да не я смачка мъжа ми. Но и така не е добре, нито е напълно безопасно. Да не говорим, че аз не мога да се обърна на другата страна. Чакам сега консултацията в събота, да видим има ли някакъв реален проблем с това ръмжене и дали ще можем да я облекчим някак си, за да спи по-добре.

*Мирка*, пожелавам си раждане като твоето за второто ми детенце живот и здраве  Simple Smile.

# 670
Здравейте!

Първо, Честито на всички нови мами! Нека са живи и здрави дечицата ви и много да ви радват!!!

Второ,

ВЕСТИТЕЛСКА НОВИНА! [/color][/size][/b]

В 02.30 ч. alximika роди малкия-голям мъж Любомир - 3.800 г. - 51 см. И двамата са добре, пращат ви поздрави!

Ние още сме 2 в 1 и чакаме Simple Smile Всичкоцхубаво и до скоро!

# 671
Алхимиче, честит ви син Любомир   bouquet! Жив и здрав да ви е, и нека ви носи много щастие и радост!

# 672
                   alximika, честита рожба . Mnooooooooogо здраве и късмет на МАЛКИЯ ЛЮБОМИР .

ехаааааа така ми харесва. Нека да има бебевалеж.

А кой ще пусне новата темичка ? Аз не мога Embarassed. А и на първа страничка не са добавяни новите ни попълнения , а Даниелка като я изпишат не вярвам да има време да се занимава с оформлението. Има ли някоя мама , която може да поеме тази отговорна задача ?

ЗНАМ , ЧЕ СЪМ МНОГО любопитна ,но ще питам Фъсъчка дали таткото е присъствал  на раждането? И с какви мерки е малката фъстъчка с красивото име Вероника?

чао мацки !!!!!!!!!!!! Отивам да подремна малко- ако мога ,че нещо май се понаспах

Щица ,малки Мартин е невероятно сладък. Пу-пу-пу.  Hug и за двамата .

Последна редакция: чт, 09 сеп 2010, 04:58 от nansi_21

# 673
  • София
поредна безсънна нощ... но пък новините от форума са страхотни

Фъстъчка, alximika, честито! Да са ви живи и здрави бебчовците, да растат щастливи и обичани и само положителни емоции да ви носят!

Щица, Яничка, бързо възстановяване ви желая!

Мирка, добре дошла у дома! Дай, Боже, всекиму такова леко раждане като твоето. Сладки гушки вкъщи с малчо и каката!

Дана, благодаря ти за отговора. Аз имах същите опасения, че е възможно седмица-две след раждането да има промяна във формите и размера ми (или поне неистово се надявам да е така  Simple Smile). Ще изчакам да видя какъв ще е резултата след излизането от родилното и тогава ще си ги купя и аз.

# 674
  • Пловдив
Privet Simple Smile Chestiti radosti na Janichka i Shtica! Da sa jivi i zdravi malchovcite! Na mamite - byrzo vyzstanovqvane! Chestiti bebcovci i na Fystychka i alhimika! Nie s Deo sme ekstra Simple Smile Kyrmim se uspeshno i da ne mu e uroki, no ako ne papka, shte spinka Simple Smile Imen veche shevovete ne me opyvat, ta si krystosvam iz koridorite. Jivot i zdrave, utre shte sme si vkyshti.

Общи условия

Активация на акаунт