Отговори
# 675
от БашАлхимикА за малко да помисля че знаете преди мен Simple Smile))))))))

# 676
от БашАлхимикА за малко да помисля че знаете преди мен Simple Smile))))))))

ЕЕЙЙ ХИМИЧЕ ЧЕСТИТО ТИ МОМЧЕНЦЕ   bouquet ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ И САМО УСМИВКИ ДА ИМА ПОКРАИ МАЛЧОВЦИТЕ(И КАКАТА Е ВСЕ ОЩЕ В ТАЗИ ГРУПА)

# 677
Вчера сутринта нашето ново мамче Katyna гушна своята принцеса Мария-Константина. Малката красавица е цели 3100гр и 51см .......... А аз съм най-щастливата леля Simple Smile

# 678
добро утро!
гледам "купони" е имало по нощите тук!  Joy

честито на alximika!  Hug
да ти е жив и здрав сина!   bouquet

# 679
  • в мечтите си

ЧЕСТИТО НА ФЪСТЪЧКА И АЛХИМИКА Simple Smile

Бързо се възстановявайте!И ви чакаме на линия!
Мамите с бебчета ,какви капки за колики купихте? Аз се насочих към колииф,но ще видим.Вчера си взех свещички ЕВА КЮ /някой от тук ги беше препоръчал/ . Та утре сутрин ставам в 6 за клизма в домашни условия,да ми е по-леко в болницата и беж да ме няма Simple Smile

# 680
  • София
Еха супер за новите бебета. Честито на Фъстъчка, Алхимика и Katyna Simple Smile

При мен настана такова спокойствие от снощи ... Дано това да означава, че бебо събира сили за по-добра засилка.
Утре съм на преглед - може и в болница да вляза за индукция, предупредиха ме миналата седмица. Така искам да излиза.
Пък и нашата кака снощи обясняваше в градинката - 'Бебе вика какоо'. (бебето щяло да и вика како Simple Smile )

# 681
Ето го и бебевалежаааааа Grinning.Честито на Щица, Яничка, Фъстъчка, alximika.Да са ви живи и здрави бебешорите и много радост да ви носят!!!

Аз с един много тъп въпрос относно направлението.В направлението за хоспитализация нямам попълнена дата на изпращане, а направлението на бременна до родилно заведение ми е от дата 12.08.Предполагам става въпрос за това за хоспитализация, нали?

# 682
  • София
Добро утро, момичета! Страхотни новини - имаме си мноооооооого бебчета. Честито на Jani4ka, alximika, Фъстъчка,Katyna и на всички други мами - да са ви живи и здрави дечицата и много да ви радват! На всички, които са още 2 в 1 - хайде момичета, време не остана, присъединете се към бебешкия купон Grinning

# 683
Честито на Jani4ka, alximika, Фъстъчка,Katyna

# 684
Честито на Алхимика, Фъстъчка и Катина , бързо възстановяване на Яничка и Щица newsm51 newsm51 newsm51
Сега се събуждам и гледам приятни новини, поспала съм днес незнам как даже не съм  усетила мъжа чя заминава на работа.Някоя от мамите вчера чистеше в 11,00 и бършеше прозирци да знае че гаранция с тези прозорци ще има контракций  Naughty
Аз се преавам вече вчера болки тази нощ контракций сега  боли все едно съм настинала от сутринта..... имам чувството че изпитах всички видове предродилни сипптоми #Crazy #Crazy #Crazy

Последна редакция: чт, 09 сеп 2010, 09:46 от Palmirka

# 685
Добро утро и от мен!
Много хубави новини имаме тази сутрин Simple Smile

Честито на Алхимика, Фъстъчка и Катина! Да са ви живи и здрави малчовците! На мамите бързо възстановяване!   bouquet

Аз, въпреки всичките ми надежди днес да сме двама, все още сме 2 в 1. Снощи към 9 ми падна и тапата и си пада и досега. Вече се чувствам много уморена от тези контракции #Puppy dog. Отивам пак в леглото, та дано подремна малко.
За прозорците - да, 100% контракции. Аз ги измих преди 2 седмици горе-долу.

Палмирка, чудиш се кое да засичаш - болки или контракции. Мога да ти кажа на мен доктора как ми обясни, за да позная, че започва раждането и да му се обадя: Контракциите се засичат от момента на втвърдяване на корема до неговото отпускане. Болката може да е заедно с втвърдяването, а може и по време на него. За всеки случай болка има обаче и тя трябва да е усилваща се. Всяка следваща контракция ти е по-болезнена или болката трае повече от предишната.Контракциите са с продължителност между 30 сек и 1мин и 30 сек. Това е, което на мен ми каза доктора. При това положение му звъня. И така стана де - около час с контракции на 5 мин и  с усилваща се болка и му звъннах. През този час все се чудех дали не са подготвителни. Иначе останах изумена как точно на 5- тата мин започва следващата! Природа - иди я обясни!

Айде лек ден от мен и пълен с нови бебешоци!   bouquet

# 686
  • София
Ех ,настана бебевалежа май!

Честити на всички новобебили се мами!Бързо възстановяване и да сa им живи и здрави дечицара![/colort

Последна редакция: чт, 09 сеп 2010, 12:56 от geryaleksandrova

# 687
Добро утро и от мен!
Много хубави новини имаме тази сутрин Simple Smile

Честито на Алхимика, Фъстъчка и Катина! Да са ви живи и здрави малчовците! На мамите бързо възстановяване!   bouquet

Аз, въпреки всичките ми надежди днес да сме двама, все още сме 2 в 1. Снощи към 9 ми падна и тапата и си пада и досега. Вече се чувствам много уморена от тези контракции #Puppy dog. Отивам пак в леглото, та дано подремна малко.
За прозорците - да, 100% контракции. Аз ги измих преди 2 седмици горе-долу.

Палмирка, чудиш се кое да засичаш - болки или контракции. Мога да ти кажа на мен доктора как ми обясни, за да позная, че започва раждането и да му се обадя: Контракциите се засичат от момента на втвърдяване на корема до неговото отпускане. Болката може да е заедно с втвърдяването, а може и по време на него. За всеки случай болка има обаче и тя трябва да е усилваща се. Всяка следваща контракция ти е по-болезнена или болката трае повече от предишната.Контракциите са с продължителност между 30 сек и 1мин и 30 сек. Това е, което на мен ми каза доктора. При това положение му звъня. И така стана де - около час с контракции на 5 мин и  с усилваща се болка и му звъннах. През този час все се чудех дали не са подготвителни. Иначе останах изумена как точно на 5- тата мин започва следващата! Природа - иди я обясни!

Айде лек ден от мен и пълен с нови бебешоци!   bouquet

Благодаря вече ще пиша, когато заминавам с болки  newsm03 само дано не е през ноща....чакаме бебчета днес  newsm44

# 688
Честито на Jani4ka, Щица, alximika, Фъстъчка,Katyna!    bouquet
Много радост и щастие да ви носят малките бебоци!  Hug

Напоследък ( покрай моите проблеми и тревоги) нямам много настроение да пиша, но следя темата и се радвам много на всички нови септемврийчета.
Хайде, дано и днес продължи бебевалежа и да имаме много хубави новини!

# 689
Dobro utro ot nas Simple Smile
Dana_2010, oh dano oshte malko da sa tezi bolki,che napravo ne znam veche. Snoshti vecherta ne mi biha injekcia za obezboljavane I v 4 sutrinta bolkata beshe neturpima. Ne mojesh da si poemesh vuzduh Sad Az si se razdvijvam kolkoto moga.
Hubavoto e,che ja slagam na gurda I tja mnogo dobre zasukva. Sled 10min pak shte ja slagam,che doide vreme Simple Smile
Alximika, chestitooooo milichka!!! Otchetoh snoshti,che te njama Wink
Katyna, chestita rojba I na teb!!!

Общи условия

Активация на акаунт