Отговори
# 690
Jani4ka ако има някои може да ти вземе свещичка Profrnid,наистина облекчава,много повече от инжекциите Peace

# 691
  • София
Честито на всички мами Simple Smile

Искам да попитам следното: На нас най- накрая ни падна пъпчето, трябва ли остатъка (раничката) да я третирам с нещо. Единственото, което знам е че не може още да се мокри. Мерси

# 692
може да я мокрите,но след баня продължете  да мажите със спирт,докато вече няма кръв и пъпчето е чисто.

# 693
Мале има ли кой да пусне новата тема.............тази май е на свършване  hahaha smile3506

# 694
Привет  wavey

Честити бебенца на Аlximika, Фъстъчка и Katyna!!!
   newsm44 newsm51 smile3525

Яничка и Щица
- бързо и безпроблемно възстанивяване, най-трудното е минало, сега е момента да сте безкрайно щастливи с малките сладурковци  Hug

# 695
Нека и аз да съобщя моята радостна новина на 06.09. в  Клиника Селена Пловдив в 3ч. се роди бебе Жана  4.270 кг тежи и е 55см. Нормално раждане при това доста лесно. Вече сме си в къщи.

Последна редакция: чт, 09 сеп 2010, 11:48 от ТАНИ

# 696
  • София
Честити рожби на Фъстъчка, alximika, ТАНИ и Katyna!!! Да растат здрави, щастливи, обичани и усмихнати деца!!!  newsm51 newsm51 newsm51

Днес имам още един повод да почерпя - помъдрявам с цяла една година. Почерпете се за мое здраве.

# 697
ТАНИ, честита ти принцеса!Браво на теб, леко раждане с голямо бебе Hug Да ти е жива и здрава и много радост да ви носи  bouquet
*Мирка*, честит рожден ден, да си най-щастливата и най-обичана съпруга и майка на света.
Eva2010, още ли си тук!Как се чувстваш?

# 698
Честити бебенца на всикчи, да са им здравички и много щастливи!!!

Тани поздравления, би рекорда  Laughing браво за лекото раждане!!! Дай боже всеки му леко раждане на голямо бебе Simple Smile

Мен след като ми падна тапата вчера, снощи и днес пълно затишие.....днес ще си направя една голяяяма разходка с кучето някъде извън София.

# 699
Честити бебенца на всикчи, да са им здравички и много щастливи!!!

Тани поздравления, би рекорда  Laughing браво за лекото раждане!!! Дай боже всеки му леко раждане на голямо бебе Simple Smile

Мен след като ми падна тапата вчера, снощи и днес пълно затишие.....днес ще си направя една голяяяма разходка с кучето някъде извън София.
Честит празник  на Мирка   bouquet  bouquet  bouquet
vesy_evi-----------------   с тази разходка след тапата ми се струва че следващата си ти.При мен явно проблема е че мирувам и стоя у нас, ако тръгна и аз на разходка съм готова сега всички симптоми си гиима просто поотлагам с ден два три #Shocked

# 700
Честити бебчета на мамите Фъстъчка, alximika, ТАНИ и Katyna! Да са ви живи и здрави момичета и на вас бързо възтановяване!

Palmirka- Относно моето раждане предизвикаха го по рано защото клиничната пътека явно свършваше аз влязах на 26.08 и на 02.09 родих, а до термин имаше още 11дни, а иначе си бях с изгладена шийка и разкритие дни наред и нищо не се получи от самосебе си.

*Мирка* - Честит празник мила! Пожелавам ти най вече здраве и късмет, много да обичаш и силно да бъдеш обичана newsm51

По повод на пъпчето така съм се изнервила, сложили са една щипка ама с такива остри ръбове че чак надира на бебка коремчето направо нямам търпение да падне вече и да ни олекне аз и слагам едно памуче ама все пак за бебе може ли такива груби неща да правят, а иначе като и го почистя със спирт поръсвам и топоцин така ми казаха в болницата и по бързо падало уж.
Сега ще кача малко снимки на бебка в албумчето Wink

# 701
  • София
 Честито на Фъстъчка, Алхимика ,Katyna и Тани  Hands Clap  party006
Май много бебчовци си харесаха датата....честити майчета, хайде кураж за останалите.... Hug
Мирка , newsm59 newsm67, ами ти си получи подаръка вече  Wink   bouquet

Последна редакция: чт, 09 сеп 2010, 12:54 от Butlins

# 702
Момичета има ли някаква промяна в паролата на албумчето не съм влизала от седмица някъде и сега не ме допуска дава ми грешен потребител или парола?

# 703
deskutu, да, има промяна и се разбрахме само Яничка да я дава паролата...аз с удволствие бих ти я дала, ама нека не нарушаваме правилата си Wink ако Яни не може от болницата ще каже и ще ти я дадем...сори, че така, ама нали за наше добро го решихме...
Палмирка, да, определено не си помагаш като си стоиш вкъщи, разходки си трябва...ако искаш да раждаш. Аз по цял ден се друсам в колата и си разхождам кучето (между другото той е много доволен от тази ситуация Wink ), ако си стоя в нас, ще я носа още 9 месеца сигурно...да не говорим, че в нас хич не ми се стои, все ми се ходи на някъде. Ти много си се втренчила в симптомите си....по-спокойно...и аз не съм раждала, но съм убедена, че ще разбера когато това се случва, така че живей си живота, бебето ще дойде скоро...Не знам дали ще съм следващата, то много желаещи има  Laughing Mr. Green

# 704
Момичета има ли някаква промяна в паролата на албумчето не съм влизала от седмица някъде и сега не ме допуска дава ми грешен потребител или парола?
Сменена е паролката Яничка я знаеше

Общи условия

Активация на акаунт