Отговори
# 705
Вестителска новина!!!!  Dessynik1 е родила син Николай на 08.09.2010 - 3 кг. и 49 см!  Simple Smile Да й е жив и здрав!!

Новината е получила Даниелка, която от утре ще има нет  Simple Smile

# 706
  • Пловдив
VESTITELSKA NOVINA: dnes v 12:03 na bql svqt, chrez speshno sekcio se e poqvilo bebe Mira na mama Rossi. Malkata e sys zavidnite merki 3.750kg i 51sm.   

# 707
Здравейте настоящи и бъдещи мами! Hug
Лелеее, какъв бебевалеж  newsm44 newsm44 newsm44

Честити рожби на всички новообебили се мами!  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 Да растат много здрави, весели и обградени с любов!

Исках лично да честитя на всички, но за 10-те дни, в които ме нямаше преброих 26 нови мами и се притеснявам да не пропусна някоя.

Мирка   bouquet newsm59 Желая много здраве, късмет и сбъднати мечти! Весел празник!

Няма ли информация от Krass или аз съм пропуснала нещо newsm78

Докато пишех и две нови бебета! newsm44

Честито на мама Dessynik1 и мама Rossi!  smile3525 newsm51 Да са ви живи и здрави, кротки и усмихнати сладките бебчета!

Последна редакция: чт, 09 сеп 2010, 13:39 от nels1

# 708
  • в мечтите си

Ехааа ЧЕСТИТО НА МАМИТЕ Dessynik1 И  Rossi !!!!!!!!!!!!

Ох,момичета супер притеснено ми е за утрее...като знам какво ме чака и ми се е свило сърцето...нещо и на рев ме кара постоянно.Хем искам вече да си гушна малката,хем ме е много страх

# 709
Добре дошли на Николай и Мира  Hug Hug Hug Браво на техните мами  newsm44 newsm44

# 710
  • Пловдив
Chestito na novite mamcheta! Da sa im jivi i zdravi bebchetata i mnogo da gi radvat! byrzo vyzstanovqvane! p.s. Blagodarq na vsichki Vi za strahotnite pojelaniq!

# 711
Leleee...tova ne e bebevalej, a bebeporoi Simple Smile
Chestito na novite mami!!!!! Da sa I'm jivi I zdravi municite!
Mirka, chestit rojden den! Ti vse pred praznici gi rajdash Simple Smile))
Vesi,ami da, izprati ti na deskutu parolkata Wink Az si misleh, che na neja sum I ja pratila ama javno ne.
Na nas shte ni vkliuchvat antibiotik za 2 dena, che imame zavisheni pokazateli. Ne e nishto strashno, no e po-hubavo da se tretira navreme. Ne e bolnichka, no tova se pravelo prevantivno.

# 712
  • в момента Германия
Ей... 1 ден ме нямаше и се оказа, че има не само бебевалеж, ами направо бебепотоп Wink
Честито на всички нови мами! Да са им живи и здрави бебоците и много да ги радват!  newsm51 newsm51 newsm51

Чеситит рожден ден на Мирка! Много щастие, любов и късмет!  smile3525

Ние сме си още 2в1 и ако продължаваме в тоя дух от утре ще се преносваме... Направо ви се чудя как си докарвате контракции с миене на прозорци и ходене... Аз какво ли не опитах и не става - явно на моя бебок не му се излиза въобще. Надявам се обаче скоро и това да стане, че това чакане си е многоооо изнервящо!

Хубав ден на всички!  Hug

# 713
  • гр.Варна
И аз да вляза в ролята на вестителка:
Мама бейби дол,роди преди малко(малко по-рано от предвиденото-13.09.2010) със секцио момченце,което тежи 4.140кг.
Да им е жив и здрав малкият младеж:)

Ех,че е хубаво да съобщаваш толкова хубави новини:)
Маги е отишла днес на консултация и там са й изтекли водите:)Секциото беше в 12:30! Hug  bouquet

# 714
Ехееее, колко много бебчета са се появили днес и снощи

Честито на
Dessynik1
Rossi
Фъстъчка,
 Алхимика
Katyna
Тани

бейби дол

Да са ви живи и здрави рожбите, много да папкат и слушкат, малко да плачат  Grinning

# 715
 Joy РАДОСТ  ЧЕСТИТО И НА МАМА БЕЙБИ ДОЛ

# 716
Леле, колко многог бебета! Честито на всички мами! Нека малките рожби да растат живи и здрави и да им носят само радост!

Моят бебко пък не иска да сучи от гърдата. Само се цедя и му давам от шише. Слагам го всеки път, но не иска даже да захапе, ако случайно улучи зърното не засмуква, ами започва да си мърда главата наляво-надясно. Някой има ли подобен проблем? И да питам дали ще стане проблем за гърдите ми като се цедя за всяко хранене? Благодаря, ако някой може да помогне.

# 717
ЕЕЕХХЕЕЕЕЕ НАИСТИНА ГОЛЯМ БЕБЕВАЛЕЖ НАСТАНА  Grinning
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВОИЗЛЮПИЛИ СЕ МАМЧЕТА И ТЕХНИТЕ МАЛКИ ШУШУЛКИ   bouquet
САМО РАДОСТ И УСМИВКИ ДА ИМ НОСЯТ

# 718
Лелееее, колко много бебета само за няколко часа!   newsm44
Честито на всички нови мами! Няма да изброявам, че този път риска да пропусна някой е голям  Simple Smile
Мирка, честит празник! Да си жива и здрава и само хубави неща да ти се случват!  newsm59

# 719
  • София
ехааа, колко много бебета се родиха вчера и днес!  Joy

[color=purple]katyna, ТАНИ, dessynik, Rossi, baby doll, честито на всички вас! Добре са ви дошли малките душички! Да са ви живи и здрави, много послушни и много щастливи! [/color] [/size]

Мирка, честит рожден ден! Нека всички твои желания бъдат наши пожелания!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт