Отговори
# 135
Добре де, ние си говорим тук за спомагане на разкритие и слизане в таза. А моя таз като е толкова тесен, че не може да побере главичката??? Някой има ли и методи за "разчекване" ???  hahaha
СЕКС ???? Simple Smile  Party  Joy Joy

# 136
Добре де, ние си говорим тук за спомагане на разкритие и слизане в таза. А моя таз като е толкова тесен, че не може да побере главичката??? Някой има ли и методи за "разчекване" ???  hahaha
СЕКС ???? Simple Smile  Party  Joy Joy

Ами нали Eva2010 каза, че ще действат...ще я изчакам първо да сподели дали е имало резултат и тогава може да се цаня и аз.   Joy 

# 137
И моя термин е на 17-ти. Моята ЖК казва, че размерът на бебето изобщо не зависи от това колко яде майката и колко е напълняла. Също така твърди, че в последните години средното тегло на бебетата е намаляло спрямо едно време. Причината била в некачествените храни, които приемаме. Възможно е, аз като цяло и вярвам. Аз съм се родила 3700, а брат ми 4150. Сега тя прогнозира моето дунди да е около 3200. Аз лично не искам да става тукмаче, че как ще се измъкне......

Добре де, ние си говорим тук за спомагане на разкритие и слизане в таза. А моя таз като е толкова тесен, че не може да побере главичката??? Някой има ли и методи за "разчекване" ???  hahaha
Това сигурно ли е? Мисля, че се доказва само с рентгенова снимка, другото е предположения на база външния таз (или както там се нарича). Сексът само спомага за контракциите...

# 138
Стига си чакала, че то 3-ти мина вече Simple Smile
На мен днес лекарката ми каза, че в следващите 15 дена няма да раждам, та си търся компания за кафе, че всички родихте, сега няма с кого и на училище да ходя Sad

Последна редакция: сб, 04 сеп 2010, 00:24 от TanitaDanaia

# 139
Също така твърди, че в последните години средното тегло на бебетата е намаляло спрямо едно време. Причината била в некачествените храни, които приемаме. Възможно е, аз като цяло и вярвам. Аз съм се родила 3700, а брат ми 4150.

Ами аз без да съм лекар точно това го говоря на всички. Едно време са се раждали много по-големи бебета от сега точно заради храните, с които са се хранили нашите родители. Аз съм се родила 4000гр, мъжа ми 4300. А нашата мома няма да е много голяма. Ние в момента се храним с такива боклуци, че чак лошо ми става като си помисля.

За секса и контракциите го знам. Много ясно, че не може да ти се разшири таза от правенето на секс.  Crazy   Но при мен е сигурно едно, че главичката е високо и не успява да се намести там където трябва. И при положение, че не успее да слезе до 7ми на 8ми я вадим. Повече от 8 дни преносване няма да рискувам, при положение, че на моя позната и почина бебето 20 часа след раждане поради 12 дневно преносване.

# 140
Стига си чакала, че то 3-ти мина вече Simple Smile
На мен днес лекарката ми каза, че в следващите 15 дена няма да раждам, та си търся компания за кафе, че всички родихте, сега няма с кого и на училище да ходя Sad

Мина и замина...и 4 и 5 ще дойдат и ще отминат...и теми ще се изпишат, а аз все още ще съм си тук... Rolling Eyes

А ти къде си се разбързала...имаш още 20 дена до термин... Whistling    Grinning

# 141
  • Пловдив
Аз пък да Ви кажа, че секса, поне при мен, не води до контракции newsm78
Пробвам се, ама неще и неще да излиза диването Laughing Тия дни попрекалявам с разходките, дано те вече помогнат Crossing Arms
btw днес ходих и до Кауфланд (на 400-500 метра ми е) и се прибрах с торбите Whistling Малко си ме пристяга коремчето оттогава Mr. Green Ще взема и утре да поизхарча малко пари Laughing Laughing Laughing

# 142
А ти къде си се разбързала...имаш още 20 дена до термин... Whistling    Grinning
А не съм, малката е още 2700. Хич не ми се иска да се ражда преди 3 килограма, че много малко ми се вижда това Simple Smile
А и искам ако може да е везничка Wink

# 143
Здравейте момичета...Някои  може и да  ме  помнят - други не... Казвам се Диана и съм на 28 години. За мен  това е 2 - ра  бременност - първата беше  неуспешна /казвам това, за да се представя, защото  преди  няколко  дни получих много сериозна  реакция при искане  на  паролата  за  албума/. От  2 дни официално спрях работа и сега ще си стоя вкъщи и  ще бездействам докато малчо се появи..Така че ще имам  време не само да ви чета, но и да пиша по някой и друг ред.
В момента съм  в Щатите и е доста по различно от всичко това, което  чувам за ставащото в българските   болници. Малчо  беше  доста тих тези дни и отидохме  на доктор  в  сряда, та аз мога да се  похваля  с 2 см. разкритие и според  докторката раждането може да е  всеки момент.
Иначе "познавам" всички  ви, защото през последните месеци постоянно  ви четях. Радвам се от  сърце на  всяко едно  бебе в темата, защото това е най - хубавото  нещо, което може да ни се  случи.
До писане, без  лоши мисли, много бебета и много  усмивки...

newsm03 newsm03 newsm03

# 144
Ей, момичета, съвсем сте се разпасали днес Laughing. Лошо няма... със смях и закачки ей сега ще се обебите и вие... време не остана.

Ние днес ще правим първата "мокра" баня - във ваничката. Изчаках няколко дни след като й падна пъпчето, да зарастне съвсем, въпреки че то си изглеждаше добре още в деня, когато падна.

LITA, нямам търпение да разбера колко е качила Дара, защото последно бяхме на консултация на шестия ден, и след това ни записа час за след 3 седмици, което е на 11-ти. Но не съм притеснена въобще, защото пълним здраво памперсите почти на всяка смяна, освен това е направила бузки, дори и ние можем да го кажем, въпреки че си я виждаме всеки ден. Иначе в крачетата и ръчичките си е слабичка, но предполагам, че и там е качила. И едно коремче има... чак мъжа ми ме пита дали е нормално  Simple Smile. А днес ми дойде поръчката на голям кашон с памперси за новородено на Памперс, смятам, че ще си ги изразходваме преди да минем на 1-ца, защото си се роди мъничка, както и твоя Митко. Тези имат жълтата линия по средата, която се оцветява в синьо-зелено като е пишкала, та поне да не я проверявам излишно. При вас има ли ги тези?

Ох, днеска ми  е много неспокойно детето. Примерно сутринта я накърмих и като се дръпна от гърдата и ревна. После порева още няколко пъти, а деня не е свършил. Но се чудя възможно ли е да са колики. Нали коликите са предимно вечер и нон-стоп по няколко часа. А и тя не си свива крачетата към коремчето. Та доста често я кърмя, че поне тогава се успокоява... въпреки че с триста зора захапва гърдата, но то така беше и преди на моменти. ... Та се чудя дали е временно това.

dianjelly1982, привет отново  Simple Smile! Пиши по-честичко... не че ще ти остава много време с появата на малчо, но все пак.

# 145
Какво писане - досега не  ми оставаше време, та Ивка от  Чикаго ми се караше постоянно. Работех по 6 дни в един ресторант в Myrtle  Beach, ама с бебко се чувствахме добре и нямаше смисъл да спирам. Бях планувала да работя  до Labor day, ама докторката като ме изненада с  туй ракритие не искам да рискувам. Люляче радвам се, че сте добре и  че сехраните  както трябва..Днес бях на един клас за кърменето и една черна госпожица съвсем се опита да ме уплаши...

# 146
Боже не мога да спя. Явно предродилната треска яко ме хвана.  cry
Бонбон при Виолета Паскалева раждам.

# 147
dianjelly1982 , и ти като мен - и аз щях да си работя до края, много добре се чувствах. И в никакъв случай не мога да кажа, че ходенето на работа е предизвикало по-ранното раждане, моята работа е предимно седяща. Най-вероятната причина е двурогата ми матка, споменавала съм го вече. Но при теб работата е била свързана с повече движение, та може и да е права докторката ти.
Защо те е уплашила черната?

# 148
Добре дошли на всички завърнали се маминки с бебчета!!! Hug
Честито на всички празнуващи!!!!   bouquet  bouquet  bouquet
Как ви се радвам като ви слушам как си разхождате бебчовците  Hug Опитвам се да обясня на мъжа ми, че това с 40-то дена в къщи е отживелица и трябва да престане да слуша майка си  #Cussing out ,защото аз не мисля да си стоя у нас толкова дълго време!!!  Crossing Arms
dianjelly1982 Ееееее най-после! Добре дошла отново в темата  Wink Hug И добре, че е лекарката ти че да те спре малко на едно място момиче!! Я наистина кажи защо те е оплашила черната, че и на мен ми стана интересно???  newsm78

# 149
Ами  черната днес ми вика: Няма да се  притеснявате ,  то  е лесно. През  3  часа кърмиш за по  40 мин., преобуваш, оправяш и то след  1  час време  за  другото кърмене. И  задължително  будене през  нощта за кърмене -  поне  3 -  4  пъти. Незнам, аз от  мойта  майка знам,  че  аз  лично /кърмено  бебе съм  била/ след  първата седмица съм  си  спала  по  5 -  6 часа  всяка  вечер.
Въпросът днес  май беше, че  мацката явно се опитваше  да ни навива за формула. По лесно  за нея - като  консултант  по  къмене  е  задължена да ни посети  в  болницата.  Така  поне  си  мисля. А  днес бяхме  4 - 5  първескини  във въпросния  клас и тя  май повече  се опитваше  да  ни  стресне  отколкото  да даде  някакво инфо. Аз казано  честно нито съм се  стреснала   Crazy, нито  пък ще  оставя  някой толкоз  лесно да  ми  промие  мозъка,  но   ми  беше  чудно как може,  човек  който  уж  трябва да  ти  помогне -  не  върши  никаква работа...

Както и да е...Ще  се  оправим.  Малчо днес е  много  див и  не си намери място цял ден.

Ивка какви  40  дни, какви  5 лева, ай сектир  Crazy.  Още  на  седмица - навън - на въздух. Няма да забравя имах една колежка  в  БГ преди  години  която  роди юни месец. Вън  жега  30 градуса, те го извели  бебко  с  вълнени  чорапки и 2 ката дрехи. Горкото  зачервено не  може да диша, ама  бабата казала  така.  smile3514 smile3515 smile3514.
Тук  съм  ги  виждала - дойде да се  наяде  в ресторанта с  бебето, още  в  деня  на изписването. И аз я  питам  е не те  ли  е  страх с  туй  малко  бебе на  2 дена да  ходиш  в ресторант, толкоз   много хора -  всеки  минава кашля, киха  наоколо..Тя  вика нищо  му  няма, цяла бременност чакам да  дойда  тук. Така  че хора всяккави..Ума не  ми  го  побира.. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт