Отговори
# 330
  • Варна
...
Искам да попитам вече родилите относно водичката,давате ли и каква?
Аз не давам вода. Няма кога да я предложа- само яде и спи за сега. Дори и залъгалката не иска.

# 331
Даниелка - честито ти съкровище  newsm44 newsm51 Да ви е жива и здрава дъщеричката и да бъде едно много обичано дете  Hug

# 332
честито бебче на Danielkka.Да е жива и здрава малката принцеска

# 333
Jani4ka - да тук съм си още ( за съжаление), вчера и днес какво ли не опитахме - то не бяха стълби, секс, разходки (5-6км поне), горещи душове и пак нищо  Tired
днес за записа дори и една контракция нямах, ама късмет, какво да направим, не му се излиза на младежа и това е  Crossing Arms
утре съм пак на запис и във вторник ще решаваме какво ще правим, стискайте ми палци момичета, че нервите ми вече не издържат, дори спрях да си вдигам телефона, че ми писна да ме питат още ли съм вкъщи  #2gunfire

water4e
- добре дошла в клуба на преносващите, дано не се застоиш  Hug както и ние де  Praynig

# 334
Jani4ka - да тук съм си още ( за съжаление), вчера и днес какво ли не опитахме - то не бяха стълби, секс, разходки (5-6км поне), горещи душове и пак нищо  Tired
днес за записа дори и една контракция нямах, ама късмет, какво да направим, не му се излиза на младежа и това е  Crossing Arms
утре съм пак на запис и във вторник ще решаваме какво ще правим, стискайте ми палци момичета, че нервите ми вече не издържат, дори спрях да си вдигам телефона, че ми писна да ме питат още ли съм вкъщи  #2gunfire

Да, това с ежедневното питане дали не съм родила и при мен го има. При положение, че сто пъти съм казала, че като се случи всички ще разберат. Нерви нямам вече... Tired И аз съм утре на запис, вторник отивам за изследвания и на 8ми ме приемат да раждам. Последните дни ми се сториха вечни.  ooooh!

# 335
Здравейте момичета.
Много се радвам за Даниелка и малко ми липсва, дано като се върне и вече да се включи във форума. Надявам се да се чувства добре и всичко да е минало леко и безпроблемно за нея.
Добре дошли на всички мами, които вече преживяха мигът на радостта да видят детенцето си за пръв път Wink Сега ги чака един прекрасен период в които да се научат да живеят заедно Simple Smile Стискам палци да в леко Simple Smile
При мен има новини Simple Smile
Тапата ми окончателно падна и аз както се сещате изпаднах в шок Simple Smile
Понеже върнах лентата назад и погледнах кога са почнали ражданията на мамите, които са споделили това, мислех че ще е след седмица. Е, да ама не моята лекарка ме успокои, че до два -три дена ще се видим за ГОЛЯМОТО събитие Simple Smile
Така, че ... пишете ме в чакащите най-скоро време...може с Яничка да се засечем на заветната дата 08.09.10 Simple Smile ГОТИНА ДАТА не мислите ли Simple Smile

# 336
Понеже върнах лентата назад и погледнах кога са почнали ражданията на мамите, които са споделили това, мислех че ще е след седмица. Е, да ама не моята лекарка ме успокои, че до два -три дена ще се видим за ГОЛЯМОТО събитие Simple Smile
Така, че ... пишете ме в чакащите най-скоро време...може с Яничка да се засечем на заветната дата 08.09.10 Simple Smile ГОТИНА ДАТА не мислите ли Simple Smile

Аууууу, гледай тиии...значи като ми изчезнеш ще знам какво правиш.  Wink А дано да е на 8.09....на мен лично много ми харесва като дата.  Grinning

# 337
TanitaDanaia, УСПЕХ!!! Само да ти кажа, че след като ти е паднала тапата вероятността още тази вечер да почнеш да раждаш не е за пренебрегване Wink

# 338
За водата да кажа, че на втория синковец въобще не съм давала до около 6-7м. Ако искате да давате моят съвет е да го правите с лъжичка. Peace

Моята крайна дата е 09.09.10, ако до тогава не изкочи бебка. Днес съм направила 2 дълги разходки, след това  1ironing а преди малко основно измих банята. Сега отивам  luvbed
Поне вчера и днес имам някакви контракции, че последните дни бяха спрели тотално. След малко по бтв почва Анатомията на Грей и съм решила да гледам до сред нощ.
Утре ако не съм родила ще мия всички врати вкъщи. Давайте идеи за друга домашна работа.

Последна редакция: нд, 05 сеп 2010, 23:37 от Валерия

# 339
  • в мечтите си
Danielkka ЧЕСТИТА РАДОСТ!!!

Точно днес си мислех за нея,и се чудех къде зачезна.А то...

# 340
Здравейте и от мен тази вчер. Тремина ми (07,09) наближава, но явно малкия калпазанин няма никакво намерение да излиза (сякаш знае, че стаята му още не е боядисана  Grinning) Имам леки болки вечер, но като дойде време за записи няма и бегла следа от контракций.За всеки случай "сакчето" ми за родилното седи до вратата и чака ли чака. Днес си взех и помпата за гърди и вече незнам какво остана и какво не.Ако се забави малкия може да отида да помогна с ремонта - току вижте е решил и той да помогне и започна да раждам сред ремонта Laughing newsm78

# 341
  • София
Валерия, ти си свършила цялата домашна работа, време е да отскочиш и до скоро родилите мами  Laughing Laughing Laughing(това е в кръга на шегата, не ме разбирай погрешно) Hug Hug Hug

# 342
Валерия, ти си свършила цялата домашна работа, време е да отскочиш и до скоро родилите мами  Laughing Laughing Laughing(това е в кръга на шегата, не ме разбирай погрешно) Hug Hug Hug
Нищо не съм вършила последно време. Все дом. помощница се занимава, даже днес е мила банята жената. Явно вече ме хваща инсинкта за гнездене или както там го наричат. Rolling Eyes

# 343
Aila, благодаря ти и за това мнение  Simple Smile.

Момичета, давате ли вече биберон-залъгалка? Аз съм объркана в това отношение - чудя се кога да й го предложа и изобщо до колко и в кои ситуации да го използваме. Ето сега мъжа ми само ми настоява да й дам биберон, когато плаче или е просто неспокойна. Аз му казвам, че ако се дава, се дава обикновено след първия месец. От друга страна четох вчера и днес темата за Методите на Карп за справяне с коликите (не че мисля, че имаме, но със сигурност я мъчат газове и то през целия ден, а не само вечер). Единия от методите е сукането (дори и на биберон-залъгалка). А сега четох в една статия, че сукането дори увеличава газовете, защото бебето поглъщало и въздух с биберона. Та толкова противоречива информация за всичко - май трябва да има проба - грешка, проба - грешка.

psm, вода със сигурност няма да давам първите 6 месеца. Но да ти кажа какво ми препоръча педиатърката, когато все още не бяхме отминали риска от по-сериозна жълтеница (защото кръвната й група предразполагала към това) - да я държа известно време до прозореца, но на непряка слънчева светлина, само по памперс. Но при нас така и не се разви повече от физиологичната жълтеница.

Преносващите мами - не се изнервяйте, съвсем скоро ще минете в нашия отбор... а при нас е весело  Crazy.

# 344
Здравейте от мен

Люляче аз си му давам биберонката на Мити и особено когато е гладен късно вечер а му остава още час до яденето. реве и само биберонката може да го успокои
през деня обаче не я давам.
 Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт