Отговори
# 480
Гала,все се каня да те питам как съжителстват кучето и бебето?Как се справяш и ти?

# 481
Да питам тези от вас който има уговорка с лекар с каква сума смятате да се отблагодарите? newsm78

# 482
Честито и от мен на всички мами, които вече гушкат малките съкровища Simple Smile
Janichka и Щица, стискам палци за утре! Бон кураж, момичета!
Димяни и Емили  Hug

А аз не съм писала, защото при мен искаха да индуцират раждане още миналата седмица, че и по-миналата и нещо се бях стресирала и депресирала. Днес съм на тонове да видим какво ще е..

# 483
Благодаря за милите думи на всички ви !!! Определено ми вдъхвате кураж !!!   Hug

# 484
  • Sofia
Валерия , моя лекар не иска нищо допълнително, каза каквото си е по касата това се плаща!
Докато предишния път бях при друг лекар, който си каза тарифата допълнителната - извън тази, която си платих на касата!
Щица и Яничка, успех милички, ще стискаме палци и ще чакаме веднага, когато сте в състояние да пишете, всичко да мине леко,бързо и безпроблемно!  Hug Praynig
Моя син тази сутрин си сцепи брадичката - падна от люлката, не ме питайте какво изживях, като шурна оная кръв......блокирах и се чудех какво да правя, обадих се на мъжа ми, та той на една моя приятелка и тя дойде и ни закара с колата до поликлиниката, сърцето ми се късаше, едвам издържах....зашиха го и сега е добре горкия....той не искаше да излиза, ама аз не та не ще излезем да платим сметките......сега е добре това е най-важното!

# 485
Jani4ka и от мен успех утре Hug
Роси тя и моята не иска и не казва суми. Точно за това ми е трудно да преценя. Като раждах 2009 се орентирах горе долу другите жени колко са дали макар, че всеки сам преценя колко има възможност да отдели. Сега се чудя от тогава до сега как са се променили сумите и дали?!

# 486
  • Sofia
Аз за моя лекар съм поразпитала и знам, че наистина не взима допълнително, мисля да купя някаква почерпка евентуално. Но да цените са се променили, но все пак е и до възможности.

# 487
Аз убеждавах таткото да присъства, в началото беше ужасен, после се съгласи, но в крайна сметка се отказах от този вариант. Той е по-голяма паника от мен, и ще трябва да се грижа и за него, не мерси  Laughing Съветват в такива случаи да се намери друг близък човек, приятелка, майка, но аз не се сещам за някой подходящ.

Относно плащането аз ще си платя само официалната тарифа, тя не е никак малка. Знам, че голям процент от нея отива за лекаря, а по-малък за болницата - така че, не е редно да искат допълнително "под тезгяха".

# 488
Giada ще платиш офицялно сигурно защото в частна болница. Иначе аз като съм в държавна имам 300лв. ако родя във вода, 100лв. за вип стая. На лекарката офицялно не плащам тъй, че за нея нищо няма да има ако не и дам лично.

# 489
Jani4ka,Щица кураж момичета!
Всичко ще мине леко и безпроблемно!!! Hug Hug Hug
Утре съм при моя доктор да видим докъде са стигнали нещата и да решим какво ще правим.
И аз снощи като всички бебчета  като се събудих в 4.00 ч. за поредното посещение на
тоалетната и неможах да заспя. Почнаха ме едни болки ниско долу,но поотшумяха.
Целия ден ми е  Sick .Не ми яде нищо и ми е едно притиснено.
Искам да попитам вече родилите момичета дали са използвали в болницата от следродилните гащи и дали са им били удобни ,че съм нещо в newsm78.

# 490
  • Щастлива мама на 3 слънца
Да питам тези от вас който има уговорка с лекар с каква сума смятате да се отблагодарите? newsm78

ЗДравейте момичета
Jani4ka успех мила
аз сумата моята акушерка каза 200 лева да дам за раждането на уговорения лекар,той нищо не ми е казал.
лек ден на всички
п.с нямаме ли бебенца днес

# 491
  • в мечтите си
Щица,Jani4ka стискам палци!!!!Успех и кураж!Всичко ще бъде наред. Hug Hug

Аз сега се пазя много,че окончателно решихме датата да е 10 септември.Та остана ми много малко и направо не мога да повярвам.В петък влизам в 7 за нормалните процедури..и живот и здраве към обяд ще е секциото.
Целувки и прегръдки от мен!
Сега отивам да си взема детето от градина /най-сетне/  Crazy

# 492
Яничка, Шица  Flowers Four Leaf Clover  късмет за утре и не се притеснявайте излишно, всичко ще е наред. Утре ще се надпредварваме коя първа да пълни форума с поздравления за бебоците ви  Hug

# 493
  • София
Искам да попитам вече родилите момичета дали са използвали в болницата от следродилните гащи и дали са им били удобни ,че съм нещо в newsm78.

Аз ползвах такива и ми бяха доста удобни, доста високи са и по този начин обхващат корема, което помага и да го поприберат, а са и непропускащи....

# 494
Jani4ka и от мен успех утре Hug
Роси тя и моята не иска и не казва суми. Точно за това ми е трудно да преценя. Като раждах 2009 се орентирах горе долу другите жени колко са дали макар, че всеки сам преценя колко има възможност да отдели. Сега се чудя от тогава до сега как са се променили сумите и дали?!
Във Варна за уговорка искат между 200 и 500лв, според известността на лекаря и финансовите възможности. За София не знам, но би трябвало да е пак нещо такова.
Butlins , кой вид гащи ползва, тези ли : http://www.papagal.net/index.php?main_page=product_info&products_id=1487

Общи условия

Активация на акаунт