Отговори
# 495
Jani4ka Щица много късмет и за секциото няма нищо страшно-само като видиш бебето и забравяш,а и това после ти е стимул да ставаш  bouquet

# 496
  • София
Искам да попитам вече родилите момичета дали са използвали в болницата от следродилните гащи и дали са им били удобни ,че съм нещо в newsm78.

Аз ползвах такива и ми бяха доста удобни, доста високи са и по този начин обхващат корема, което помага и да го поприберат, а са и непропускащи....
На мен също ми бяха много удобни ,даже все още ползвам такива  Crazy.Препоръчвам взимането на по-дълбоки или по-скоро по-големи.

Относно плащането ,ние не дадохме нищо повече ,като пари ,над офицялната тарифа , но тъй като съм много доволна от лекарката ми /тя все пак ми спести секцио/ и взехме бижу и почерпка.

# 497
На мен ми подариха точно тези между другото. Въпреки, че в болницата където ще съм аз дават някакви, но аз ще ги взема и тези за всеки случай. Ще кажа после отзиви...ако не си родила дотогава.  Wink

Един въпрос към мамите родили със секцио...докато го правят чувстваш ли се замаян?

# 498
  • Пловдив
Яничка, Щица и от мен успех утре Hug Дано всичко си мине, както по учебник и бързо да се възстановите.
Аз убеждавах таткото да присъства, в началото беше ужасен, после се съгласи, но в крайна сметка се отказах от този вариант. Той е по-голяма паника от мен, и ще трябва да се грижа и за него, не мерси  Laughing
Това все едно аз съм го писала Mr. Green

Аз имам един въпрос към вече обебилите се... От сутринта съм си контракции, а от час-два насам взеха, че се регулираха, май... Laughing Едната е през 9 минути, следващата - през 11, после пак след 9 и така... Та сега се чудя - да влизам ли да си хвърля едно душче и да прегледам пак чантата за болницата или отново са фалшиви тревоги newsm78 hahaha

# 499
Яничка, Щица и от мен успех утре Hug Дано всичко си мине, както по учебник и бързо да се възстановите.
Аз убеждавах таткото да присъства, в началото беше ужасен, после се съгласи, но в крайна сметка се отказах от този вариант. Той е по-голяма паника от мен, и ще трябва да се грижа и за него, не мерси  Laughing
Това все едно аз съм го писала Mr. Green

Аз имам един въпрос към вече обебилите се... От сутринта съм си контракции, а от час-два насам взеха, че се регулираха, май... Laughing Едната е през 9 минути, следващата - през 11, после пак след 9 и така... Та сега се чудя - да влизам ли да си хвърля едно душче и да прегледам пак чантата за болницата или отново са фалшиви тревоги newsm78 hahaha

Оф да добавя към въпросчето дано не съм много нахална трябва ли да има задължително болки илиможе само регулярни контракций (мисля че е фалшива тревога и аз съм така по 5 часа контракций на по 10мин и после нищо)

# 500
До колкото зная трябва да са на около 5 мин. Почакайте още малко и ако не спират отидете. Най-много да ви върнат.
Иначе еднократните гащи за следраждане са супер.  Peace

# 501
Мъниче, благодаря ти много, както и на всички други мами !!!  Hug  А болезнени ли са контракциите?

# 502
  • Варна
Jani4ka, ако си със спинална, ще усетиш едно разлюляване и омотване на главата в момента,в който вадят бебето. Но анестезиолога ще те предупреди за това. Иначе няма от какво да ти е замаян преди или след това.
Стискам палци на теб и Щица.

sweet_maniche , аз на твое място бих се поприготвила.

# 503
antonia, ясно. Мен единственото, което ме притеснява е, че съм с ниско кръвно, а ми казаха, че от упойката пада още повече. Но утре докато ме вкарат да раждам със сигурност ще съм го вдигнала.  Crazy

# 504
  • у нас
Тук съм за малко:) Яничка успех утре и много прегръдки за всички Heart Eyes
ние още се ослушваме Whistling и ни е добре в коремчето на мама Crazy

# 505
Jani4ka, аз съм имала 2 раждания със спинална упойка, напълно различни  Crazy Преди 5 години с дъщеря ми се чувствах сякаш съм седнала с приятелки на кафе, толкова добре ми беше. Говорехме си и се шегувахме с екипа през цялото време. Тя анестезиоложката винаги ти стои до главата и ако ти стане лошо, ти подава кислород и се оправяш  Peace

Сегашното ми секцио - нещо се прецака при мен май, така че да не се шашне някой. Анестезиоложката ми сложи веднъж упойката и реши, че я е сложила някъде, където имам сраствания от предишната  newsm78 Заради което ме изправиха да седна и ме прегъваха и натискаха 10 минути, докато ми сложат втори път упойка. Това с голям корем е крайно неудобно, но се изтрайва. Накрая ми я сложиха и оттам нататък цялото раждане ми беше лошо в интерес на истината. За капак около час след началото почнах да повръщам, което в легнало положение е кофти и трудно изпълнимо. Даже ме приспаха за десетина минути, макар че не исках, защото се оплаквах и пречех много на лекарите.  #Crazy Обаче като се освестих - възстановяването ми беше светкавично  Peace Раждането отминава и се забравя същия ден - гранатирам ти. На 4-я час катерех стълби и нямах болки, абе супер си бях. Така че и да ти стане нещо лошо - не е фатално. Моето секцио продължи по-дълго - над 2 часа, защото е трето подред и по-сложно, на който е първо, минава за нула време.  Simple Smile Само си представяй как вече няма да бъдеш бременна и ще си видиш бебенцето ще ти стане едно леко и весело  Hug

# 506
  • Пловдив
Болезнени са, но определено не е болка за умиране Laughing
Аз си мислих, че ще боли много повече Laughing Laughing Laughing

# 507
  • Варна
antonia, ясно. Мен единственото, което ме притеснява е, че съм с ниско кръвно, а ми казаха, че от упойката пада още повече. Но утре докато ме вкарат да раждам със сигурност ще съм го вдигнала.  Crazy
Още преди да те вкарат в операционната ще ти включат банка с чист разтвор(без лекарства вътре) и после непръкъснато ще ти се следи кръвното. Ако видят, че започва проблем ще реагират с медикаменти. Ти нищо няма да разбереш. Само бъди спокойна, останалото ще го свърши екипа.

# 508
Болезнени са, но определено не е болка за умиране Laughing
Аз си мислих, че ще боли много повече Laughing Laughing Laughing

Има време до многото повече smile3503

# 509
Ееееех, добре, че сте вие. Сега се чувствам по-подготвена!  Hug

Мъниче, и аз мисля, че имаш време. Да не говорим, че може и да отшумят.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт