Отговори
# 525
Ами пари ми раната, където е. То е болка, но е като пареща болка. Аз смятах,че даже по-бързо ще се възстановя,заради това че съм по-млада и мислех,че организма ще го преживее по-лесно, но уви...Доста си ме боли, в петък казаха,че ще ми махат конците, надявам се да поотшуми болката до тогава. И аз чувам,че повечето жени ги "дърпа" по-скоро, но мен не ме дърпа пък изобщо, само си боли. Благодаря за мненията ви, ще споделя с докторката в петък да видим какво ще излезе, но все се надявам до тогава да ни мине. А засега да са живи и здрави бабите и таткото, че без тях...

# 526
Имаме си бебе
Мама BOONBOON е родила прекрасна дъщеричка - Христомира , тежи 3990 гр и е 53 см - голяма мома  Peace и е родена на 6.08.

Да им е жива и здрава

# 527
Честито на BOONBOON !!!

# 528
  • в мечтите си

ЧЕСТИТО НА МАМА BOONBOON !!!!Да И Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ГОСПОЖИЦА!!!

# 529
  • Пловдив
Честито на мама Бонбон  bouquet Да и е жива и здрава малката голяма госпожичка и много да ги радва!
sweet_maniche много , много щастие и любов ви желая. И с тия контракции нищо чудно да получите най хубавия подарък за празника.
от твоята уста (клавиатура) в Божийте уши Hug

# 530
честито на мама бунбун!  Hug

да е жива и здрава девойката!

# 531
Честито момиченце на мама boonboon  Hug

Получих СМС от Danielkka: "Още сме в болницата, надявам се утре да ни изпишат. Поздрави на всички" Simple Smile Писах й, че се вълнуваме с нея и ги чакаме с бебка да се приберат.

# 532
Честита дъщеричка на мама boonnoon   bouquet  Да е жива и здрава и много много да ги радва  Simple Smile

Момичета, стискайте ми палци. Аз влизам утре...Дойде ми като гръм от ясно небе  #Crazy Дай боже по това време утре вече да сме се видели  Praynig

# 533
Krass, всичко ще е наред, ще видиш  Peace

# 534
Дана, благодаря ти. Надявам се  Simple Smile

# 535
Явно 8-ми Септември ще е деня, в който ще се появят няколко от нашите бебчета Simple Smile

Педиатърката дойде в 19.00 и много се притесни, че на Дани не му е паднало пъпчето още  Confused След като го прегледа се успокои, каза, че е здравичък и няма никаква инфекция. Защото непадналото толкова дълго пъпче можело да означава силна инфекция  Confused Сега ми каза никакво къпане, докато не падне, дори и на чешмата и обилно спиртосване. Дано падне скоро!

# 536
Jani4ka, Щица и Krass  Hug Hug Praynig Praynig Praynig
Момичета, с интерес прочетох разказите за ражданията ви! И обясненията за секциото! наистина действате успокоително   bouquet  bouquet  bouquet
ЧЕСТИТО НА МАМА BOONBOON! НЕКА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА ГИ ДАРЯВА С РАДОСТ И ЩАСТИЕ!

# 537

Момичета, стискайте ми палци. Аз влизам утре...Дойде ми като гръм от ясно небе  #Crazy Дай боже по това време утре вече да сме се видели  Praynig
Защо така изведнъж?
Стискам палци  Peace и кураж!

# 538
Jani4ka, Щица, Krass, успех, момичета и кураж! Утре ще гушкате бебчовците си  Heart Eyes Всичко ще бъде наред  Hug

Честито на мама BOONBOON! Да й е жива и здрава малката принцеска!   bouquet

Днес излъсках всичко вкъщи, дори и банята, изкъпах се и вече щях да си полягвам, но две колежки от университета дойдоха - първо едната, после другата, после мъжо си дойде, докато хапнем и едва издържам сега пред комп, за да ви изчета  Tired Малкият момък в корема ми обаче хич не му пука май колко движение е това и седиииии вътре без да му прави нищо впечатление... добре му е явно на детето  Crazy

Благодаря за отговорите ви за тези бутания надолу, сега вече знам, че са нормални, а утре доки ще каже докъде е стигнал с тях бебо  Laughing

Желая лека вечер на всички  newsm46 Отивам да  smile3529 и после   sleepuu

# 539

Общи условия

Активация на акаунт