Отговори
# 540
NKI аз бях добре след 24 часа от операцията. Трудно ставах от леглото, но станех ли, никакви грижи. А и като ми донесоха бебко и си го носех. Сега сме 7ми ден и вече все едно нищо не е било. Но се пазя и не правя нищо. Мама готви и чисти и пере и т.н. Аз само с бебко се занимавам, ама тати много помага, да не кажа, че той върши всичко без кърменето и така ще сме месец и половина по препоръка на докторката ми. После ще се справям сама някак.

Честито на мама Бонбон и бързо възстановяне!!!

# 541
Чеситото на Бонбон!  bouquet

# 542
ЧЕСТИТО НА МАМА БОНБОН  bouquet

# 543
Честито на мама BOONBOON! Да й е жива и здрава малката принцеска!
Аз и търсих на първа страничка кога и е термина, но не видях  Thinking

# 544
ЧЕСТИТА РАДОСТ НА БОНБОН,нека расте здрава и щастлива на мама бързо възстановяване.

Яни,Щица,Krass успех утре,и бъдете спокойни.Ех колко хубаво ще се срещнете с голямото щастие. Heart Eyes

Снощи бях на тонове,че акушерката дето ще ме изражда беше дежурна.Много нередовни контракции,см са си същите,но така ме бръкна една докторка,че тази сутрин ми падна тапата,т.е. цял ден ми пада по-малко ,но не залагам много на нея с Мая ми падна 15-20 дни преди да родя...Най-страното е ,че едвам намерихме тоновете,добри си бяха,но бебето се е качило нагоре.....и те доста се почудиха и решиха ,че просто малко се извъртяло.Това е отчета,чакам трите планувани грации за утре да родят и се нареждам веднага след тях Mr. Green

E.L.,ти май беше питала Ajla, за някакви топченца по зърната,и аз имам същите,появиха ми се след като спрях да кърмя.Но не видях да има отговор,дано да се включи скоро и да каже нещо по въпроса,ако е казала се извинявам за нахалството.Но да споделя,днес се киснах дълго в банята и по едно време реших да ги разчопля малко и 2 паднаха,не знам дали беше редно да го правя,но го направих. Rolling Eyes

Стана дълго,лека вечер на всички и до скоро Hug
И на обебилите се,спокойна нощ и никакви колики и будни бебета. Heart Eyes

# 545
Благодаря ви отново, милички!!!  Hug

ЧЕСТИТО НА МАМА BOONBOON !!!   bouquet  Hug

Аз след малко пристъпвам към операция "EVA/Q", после душ и в леглото.  Flutter Дано не огладнея много, че днес почти нищо не съм яла.  Confused

nansi_21, термина на boonboon беше на 2.09.

alximika, ама хайде де сладур, ти си следващата.   Mr. Green  Да не попаднеш и ти в отбора на преносилите... Wink

На мен ми е едно такова странно...  Mr. Green

# 546
alximika , да, аз имам "мазоли" по зърната  Laughing Aila нищо не отговори, надявам се от кърмата да омекнат.

# 547

alximika, ама хайде де сладур, ти си следващата.   Mr. Green  Да не попаднеш и ти в отбора на преносилите... Wink

На мен ми е едно такова странно...  Mr. Green

Ми то аз си  пренасям,мебели,легени,Мая... hahahaи бебетооооо

alximika , да, аз имам "мазоли" по зърната  Laughing Aila нищо не отговори, надявам се от кърмата да омекнат.

мазоли hahaha

# 548
Честито на мама BOONBOON, да сте много здравички и щастливи!!!
Успех на планираните за утре, представям си какво ви е...ама това е част от удоволствието да станеш майка  Mr. Green

И аз днес съм под голям стрес, много ме хвана шубето момичета...досега уж бях смела....Докторът ми каза, че малката е между 3.500-3.800, таза ми много тесен и не знам си каква кост там също нещо била много ниска и изхода много тесен....та по повод на това и предвид размерите на бебето каза, че трябва да родя до няколко дена и да се подготвя са доооста тежко и продължително раждане...което може да завъри и със секцио. И тъй като моята мома пък хич няма намерение да се ражда и още не е слязла достатъчно, а няма за кога да ч чакаме, доки днес реши да предприеме някаква процедура, забравих и името, скоято се подпомага разкритието....бърка и нещо върти...не беше болезнено много, но той каза, че много ще внимава...каза че къса някакви влакънца, за да подпомогне процеса....накрая каза доста поскъсах, сега може да имаш кървене и да почнат контракции....е, какво да ви кажа ни кървене, ни контракции...явно на малката и е есктра там. Но аз съм изплашена за раждането....то всички сме, ама така като ми каза, че ще е много тежко, ще е дълго и ще е с разкъсвания....някак си бая се стереснах....оф!

# 549
  • Sofia
vesy_evi , това ми говори като да е намек за секцио - не бива така да стряскат.

# 550
  • София
sweet maniche, честита годишнина! Щастлив и пълноценен семеен живот ви пожелавам, съпътстван от много детски усмивки!

boonboon, да ти е жива и здрава голяяямата госпожица, много светлина да внася в дома ви![/b]
Jani4ka, Щица, Krass
, стискам ви палци всичко да мине бързо и лесно. Нека на своя празник Богородица ви закриля и ви дари с прекрасни здрави дечица!

Благодаря на всички, които споделиха мнението си относно присъствието на таткото по време на раждането. Ние сме решили нашия да присъства. Според мен, това е най-щастливия миг в живота на всеки човек и ще се радвам да го споделим заедно.

Да дам отчет- днес бях на запис и на преглед. Тоновете са О.К., контракции няма (според апарата), 70 % изгладена шийка, 1,5 см. разкритие, центрирана главичка. Всичко е под контрол, очакваме включване.  Grinning

alximika, аз ще раждам в Шейново при Д-р Гагова. Надявам се да се засечем там с теб, ще ми е приятно да се запознаем.

# 551
  • София
Честито на всички родили тези дни!
Много здраве желая на бебчетата и късмет!  Hug  bouquet

Вал,не я изписаха вчера защото е спаднала на тегло както и днес  Confused нещо не се храни добре Rolling Eyesсвали близо 200 гр за 2 дни Rolling EyesДано от утре нещата да са по добре и да е започнала да наддва за да си ходим тези дни в  къщи! Praynig

# 552
vesy_evi , това ми говори като да е намек за секцио - не бива така да стряскат.
Ами за съжаление не е това, защото това ми го казва докторът ми на частно, при който се следя и който няма нищо общо с раждането. Имам му доверие много голямо (за клиника Малинов става въпрос), гледа ме на много добра апаратура и до сега винаги е бил прав за всичко....не знам...малко съм объркана...утре ще говоря с този, който ще ме изражда, ще му предам мнението на моя и ще видим какво ще правим...аз бих пробвала нормално, просто си ме е страх, ама...

# 553
  • Sofia
Тогава каквото каже доктора, който ще те изражда това ще е най-добре - важното е финала да е щастлив, на мен също ми се искаше нормално но.....предпочитам да не рискувам, не че има някаква гаранция и в секциото, но се оставям в ръцете на лекаря, каквото каже той, че е най-добро за мен и бебка това ще бъде.

# 554
Момичета, от повече от 30 мин имам контракции на по 5 мин, само че май очаквах да болят повече. Боли в долната част на корема и малко от кръста. Трябва ли да чакам по-силна болка?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт