ДЕКЕМВРИ 2009

• 40 596
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
  • тук
аз не знам вие за какво стоене, клякане и прохождане говорите, защото Алекс вече шофира

Албе, дано да не е случайно
Дорита, голяма красота и честито християнче Hug
Това за хубостта важи и за Ани, - много нежна кукла

# 181
Хехехехеее, Пепи, тУри ни У малкия си джоб! Кажи му да не пие, преди да шофира  Laughing Mr. Green

Доритка, чудна ти е християнката  Heart Eyes

Мезатр, благодаря за отговора! Явно отново ще трябва да се замисля какво да ям и какво да не ям... аман... Ами той е почти на 10 месеца, дано да може скоро да се изследва, за да не бием на сляпо.

За буйките, чета са ви широки... ами на Думби са му тесни  Laughing, даже не мога да ги закопчая с ципа догоре - а на дължина са му добре - явно има пуФкаво краче  Mr. Green

# 182
Здравейте и от мен! Не пиша много, но редовно чета, и май е ред да на правя месечния  newsm78 отчет...
Честито на всички, които имат повод - честито християнче на Дорита, жив и здрав да е рожденика на Меза, честит любознателен първокласник на Елени, и разбира се - честити първи крачки на Дамян! Аз бях заложила на Али на Портман или Андрей на Ета за прохождането, но я виж ти кой бил най-смелия!
Дорита, много хубави снимки с много хубави модели, красота!
Скрай, Ани ми е слабост още от първите снимки, а става все по-сладка... Все пак НИ е адашка!
Отчетът от последната консултация е 8800 гр и 72 см, т.е. +200 гр и +1 см. Как е успяла да наддаде, при условие, че беше болна една седмица, с раздразнен стомах и повръщане, не знам  Thinking
И последно, че стана малко дълго, ако имате малко свободно време и нужда от малко зареждащ смях, надникнете в тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=519103.0 Доста се посмях!

# 183
Ааа, Андю не го бройте към прохождащите скоро  Laughing Аз ще търся каишка и наколенки (може и надланници) за разходка, не обувки.

# 184
Ааа, Андю не го бройте към прохождащите скоро  Laughing Аз ще търся каишка и наколенки (може и надланници) за разходка, не обувки.

ета, винаги съм си мислела, че доброто пълзене е предпоставка за по-умелото прохождане  Simple Smile. Може пък да те изненада Андрю тези дни.
И не на последно място - Честит Имен Ден на Хубавата София и на всички празнуващи днес !

# 185
  • тук

ета, винаги съм си мислела, че доброто пълзене е предпоставка за по-умелото прохождане  Simple Smile. Може пък да те изненада Андрю тези дни.
И не на последно място - Честит Имен Ден на Хубавата София и на всички празнуващи днес !

Фейче, умелото пълзене прави светът достъпен и така бебето няма мотивация да прохожда - нали стига навсякъде и докопва всичко, какво значение има как Simple Smile

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА СОФИЯ и всички софиянки Simple Smile

# 186
  • sofia
Аз да кажа, че снощи пак дадох вечеря и този път спа непробудно до 2,30. А друг път се буди поне 5-6 пъти до това време.
Пепи, вече  мисля че не е случайно. Hug А Алекс направо е голям шофьор. Между другото мъжа ми малко се депресира като го видя как ходи, пълзи и се движи навсякъде. А нашия... Laughing

Честит Имен Ден на всички именници!

# 187
Черпя за здравето на София!  Simple Smile Тази година не сбърках рецепКата, получиха се  Mr. Green

Андрейко още се буди за мляко в 24 и в 3ч  Confused Яде вечеря, слагам бишкоти в млякото, обаче той е точен като часовник.
Ми храня си го  Grinning То добре, че е човекът-мускул и няма грам пухкавина по него, та поне това не ме тормози.

# 188
Честит празник на всички празнуващи  Simple Smile!   bouquet
Днес бяхме на ДК и  съм много доволна, най-накрая младежа да мине заветните 8 кила. От 3-4 месеца почти нищо не наддава юнака, но вече е 8200г (+650). Аз също от месец някъде давам за вечеря каша и може би затова добре е качил, иначе преди това лягаше почти гладен, с млякото само се мъчихме и аз и той, защото той отказа млякото доста отдавна, но аз тъпо и упорито давах. Сега вече вечеря каша и до 4ч сутринта спи, като се събуди давам малко водица и така до 7. Питах доки за повръщането, което е доста често и ако този месец продължи, другия ще го водим на гастроентеролог  Cry .

Ета Благодаря за почерпката, да ти е здрава София и винаги толкова лъчезарна!
allba_a нащия Марти също е доста мързелив, едва преди 2-3 дена започна да пълзи, супер бавно, но аз не бързам за никъде де... Wink
stuffinka много се смях с писанията в темата, която си пуснала. Честно казано и аз колко много изцепки имам, лелеее ooooh! Мъжа ми все ме бъзика с мръсните дрехи, които сложих в мивката, вместо в пералнията, ама така е то мозъка с кърмата изтича  Laughing
dori_ta четито Ви християнче! Малката е много сладка.
Не помня дали се похвалих, но от няколко дни Марти си има едно зъбче и второто е на път, та сега е лееееко кисел, но ще го изтраем Simple Smile.

# 189
Честит празник!
Марти от вчера ми е с температура. Ужас. Не се бяхме сблъсквали с това чудо. Много е крива и няма угодия. Бяхме на доки , но сме си само на сиропчето на всеки 6 часа за температура. Доки каза , че е много слабо гърло. Аз пък мислех да не е от зъби, но той каза, че 39,4 не се вдига от зъби. Взеха ни кръв за да ни видчт левкоцитите и са ок, но ако не минава утре и урина ще вземеме.
Мами , да Ви питам. Точно 8 месеца след раждането ми дойде цикъл за първи път. Но ето вече почти 2 месеца не ми е идвал. Правих си тест , показа отрицателно. Но преди да забременея винаги ми е бил като швейцарски часовник. Та исках да Ви попитам при вас как е?
Лек и спокоен ден.

# 190
Добър ден и честит имен ден на София на Ета и всички останали именници    bouquet
portman, браво на шофьора, много е готин  Heart Eyes
Бамби, дано скоро се оправи детето, а за цикъла на мен ми дойде още докато кърмех и си идва всеки месец редовно.
Лек ден

# 191
  • Sofia
Ета честит имен ден на малката София   bouquet Да ти е здрава и много щастлива . Почерпката е страхотна  Peace
Честит имен ден и на всички празнуващи!!!
stuffinka благодарско за линка човек има нужда да се поразтовари малко  Hug
portman Браво на Алекс  Peace само така.
angel4eto^^ Честито ви зъбче и безпроблемно изкарване на второто.
Петър продължава да си будува нощем за по няколко часа  Tired отивам малко при мама, че да поеме нощите  Twisted Evil все пак никой не е длъжен да гледа внуците на бабите  Laughing
Бамби скорошно оздравяване  Peace . А относно цикъла - той си търпи промяна след раждане, докато се нормализира бъди спокойна.

До скоро, че на село нямам РС.

# 192
Честит Празник на София на софиянки!
Честит имен ден на всички Софии, а така също и на Вяра, Надежда, Любов (но май нямамаме нито едно от тези хубави имена в темата)  Simple Smile
Да са живи и здрави София на Аva и София на Ета!

Мишел носи второ име София, та ще си го отбелязваме празника и у дома от сега нататък!  Wink

# 193
Честито на всички празнуващи!   bouquet Да носят с гордост хубавото си име! Hug

Празник и на столицата ни е, но както винаги, хич не се усеща. Не знам защо, по-малките градове много хубаво си правят празника, а тук нищо.

Дамянските опити за ходене са супер безразсъдни. Продължават с пълна пара - прави по 2-3-4 крачки, след което полита. Или се хваща за нещо, или лети и пада - обикновено на меко - диван, кошара, спалня и това много му харесва, пак става и пак почва да лети и така до умопомрачение. Адски смел е, чак ме плаши да го пускам на пода, да не почва и там да лети. Пълзи със страшна скорост вече и се катери много умело.
Спи ужасно неспокойно последните 4-5 нощи... направо ми е мъка като се свечери като знам какво следва... Буди се през час, мрънка, хленчи, търси ме, не го устройва обаче кърмене и гушкане, не знам какво му е... спи до мен и само тогава е по-спокоен, но се буди по 7-8 пъти на нощ и ми става криво от това. Дано отминава скоро този невротизиран период.
А днес се разхождах с бременна приятелка - той седи в количката и я държи за ръчичка - като малко детенце точно - беше много умилителна гледка - и си търси контакт - ако може някой да си държи за ръчичка е много щастлив.
Бузите му пак са червени, днес не разбрах защо, не беше ял мляко, а пиле с грах и моркови. Сериозно почвам да подозирам морковите. Лошо, ако е това, че са основна съставка почти винаги.
Но, каквото такова.

# 194
Честит празник на всички именници! Да им е живо и здраво името!

Общи условия

Активация на акаунт