ДЕКЕМВРИ 2009

• 40 590
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Честит имен ден на всички именници и от мен! Да са живи и здрави и много щастливи!
Аз съм особено радостна днес, приятелката ми роди момченце, 3 кг и 49 см!

# 196
Collibri, тенк ю  Grinning
Влизам набързичко да честитя, макар е късничко, празника на всички именици! Да ви носят много здраве и късмет красивите ви имена  Hug

# 197
  • Велико Търново
Докато не е минал деня, да поздравя всички именници!

И да се похваля, че днес изследванията на Ани са добре. За сега Ани се размина с АБ и контролна урина след 1-2 месеца.

# 198
  • София
Явно денят днес е бил прекрасен и има много поводи за честитене! Честито новородено бебче! Честит имен ден на именниците и на софиянци! Скрай, браво за резултатите и аз днес съм зарадвана с добра информация за едно приятелско бебче, но друг път ще разкажа да не разбунвам злите духове...Дано не забравям някой с повод да черпи Simple Smile
Колибри, специални честитки за първия ни проходил декемвриец. Почвай да се подготвяш за мощно слабеене тичайки по лекоатлета на групата.
Отчет от днес - 7500г, 68см. Помолих доктора за направление за хирург или уролог и той запретна ръкавите и оправи пишока на половина. Другия път щял да пробва още малко. Каза, че не сме се справили и много нежно сме пипали. Баща му се препоти 3 пъти и се сви в ъгъла докато пипаха на сина му мъжествеността. Абе, тежко тежко...

# 199
Колибри, това с безразсъдството сигурно е присъщо за повечето момчета, че и моя Иван въобще не знае да се пази, засилва се да слиза от спалнята с глава надолу и други подобни неща.
Дано скоро вземат да се пазят повече.
Nista, да е живо и здраво момченцето   bouquet
scrye, хубаво е че резултатите са добри, дано повече да няма проблеми и да не се налага да пие АБ  Peace
nora di, добре е направил лекаря вместо да се мъчи детето при специалист. На Иван също му е оправен пишока от един месец насам, не помня дали писах, но баща му се справи с тази задача, а какви работи само излезнаха от под кожичката  Confused
Лека вечер

# 200
Красони, наистина са луди за връзване наште мъжоци... ама то така се учат, от проба и грешка.. за съжаление и трябва да сме постоянно около тях. А пишоците - да, много е гадно, сега като го гледам какво е шило... и как реве дори сопол да му вадя, се дере като магаре, не си представям процедурата с пишката в днешно време как би станала. За късмет се забели още на 2 месец той - докторицата помогна де, но от тогава само почистваме когато се сетим и пак протестира. Дано на тези, на които предстои тепърва, понесат добре процедурата и да минава и заминава, че да забравяме това неприятно нещо.
Норче, ако ми подейства заслабващо, ще съм му адски благодарна  Laughing

# 201
И аз да поздравя всички празнуващи докато не е свършил съвсем денят!
Момичета,благодаря ви за пожеланията за първолака,много сте мили! Hug За сега се справя добре,каза че му харесва и най-вече му харесвали две момичета от класа.Ох,какво да ви кажа само по жЕнки му е акъла,какво ще го правим не знам Twisted Evil
Честити първи крачки на Дамян HugБраво на юнака,много бързо се развиват тез деца брей!Мойто пък за пръв път се изправи онзи ден,ама тя нали си е по слаботелесна с нейните 7 килца,та хич не бърза милата.
Аз утре събирам багажи и се местим в новият апартамент,до неделя на обяд трябва да сме освободили стария,а в новия още сглобяват мебелите,направо съм се побъркала #Crazy.Много ми е притеснено дали ще успеем да се вместим във времето.Вече нямам търпение да се пренесем,става страхотно!Стискайте палци всичко да мине гладко!

# 202
  • Варна
Добър ден!
Ей, сега установих, че дЯтито ми става на 10 месеца днес.
Бре, как минава времето...

Снимки от Варната http://december2009.snimka.bg/baby/varna-esen.530816.20647934

# 203
eleni79, успех с преместването, със сигурност ще се наредят нещата както ти искаш  Peace
Колибри, мъже, какво да ги правим, нямаме избор  Wink
Free Will времето лети направо, поне на мен така ми се струва  Simple Smile
Приятен ден на всички, отивам да продължавам с домакинските задачки закачки  Tired

# 204
Здравейте,
влизам само да попитам някой ако знае добър гастроентеролог в София да сподели. Марти днес пак се скъса да повръща след ядене и вече наистина се притеснявам Sad

# 205
Момичета, благодаря ви за пожеланията и честитките за новото бебе на приятелката ми!
Ангелче, виж в Клиниката по Детска ентерология (http://kpgh.blogspot.com/) или в "Детско здраве" до Пирогов.
Моя съседка има доста проблеми с храненето на близначките си, които са на 9 месеца и ходи къде ли не. Беше много недоволна от Куманова, но каза, че други са били доволни от нея. И от Пантелеева не беше доволна. Казва, че са много зле гастроентеролозите за бебета и ако някой намери добър такъв, да кажа и на нея... Май не ти помогнах особено...

# 206
Здравейте, отдавна не съм чела, но се справих, та честито на патерица на всички, които са имали повод за празник  bouquet
Аз окончателно приключих с кърменето, просто всичко свърши и сега вече и Дюкан подкарах, но от толкова време яко ядене си ми е доста трудничко, но няма как 30 кг трябва да свалям, че съм като хипопотам! Инъче Крис, който днес става на 9 месеца продължава да се буди вечер честичко, но вместо кърма, се мъчиме с вода и АМ по 90 гр, че инъче няма мира, много е ящен миличкия, ама инъче изпива промишлени количества вода, направо в чудо се виждам вечер! А зъбите са си 2 и отгоре ми се струва, че си нямат и идея да излизат, незнам защо е неспокоен?!? Дано е криза на възрастта Laughing Инъче и фонтанелата на дребчо си е доста голяма още и пишката не е оправена, но всичко ще се нареди живот и здраве!
Общо взето това от мен, поздрави на всички и до скоро!

# 207
Здравейте и от мен!
Скоро и аз не съм влизала, но тази вечер успях да ви изчета. Прочетох и хубави и не толкова добри неща, но явно е такъв живота и всичко ни спохожда.

Радвам се, че дечицата са добре и като гледам всички горе долу са едно ниво, което е съвсем нормално.

Портман, още преди да замина за Триград ходих до Джъмборето, и много ми хареса идеята , но заминахме и така и не съм водила Фифка на занимание. Кажи кога ще ходиш с Али и може да спретнем една среща. Да ни повозите Simple Smile

Което ме подсеща, хайде да си спретнем една софийска среща, ще се радвам да се видим докато са хубави и топли дни.

# 208
Портман, Честит Рожден Ден!   bouquet Много вдъхновения и нови хубави вълнения!  Hug

# 209
  • sofia
Ей, Пепи ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Hug
Пожелавам здраве, щастие, късмет и сила да се справяш с всичко с усмивка!

Общи условия

Активация на акаунт