ДЕКЕМВРИ 2009

• 40 579
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Колибри,Тинитка,честито и от мен  bouquet!Желая ви от всичко по много,здраве,любов,късмет и каквото ви е на сърцето Hug!Хубав празник!

# 256
Collibri, tinitka,

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН![/b][/color][/size]

Поздравявам ви с откъс от една моя любима песен "Моята приятелка, розата":

В зората съм родена,
на росата съм кръстена!
Аз откривам щастието и любовта
в слънчевата светлина.

http://www.youtube.com/watch?v=fWUj-GsR6Ww&feature=related

# 257
  • София
Благодаря ви момичета!

# 258
  • sofia
Честит Рожден ден на Колибри и Тинитка!

Нека всичко, което искате да ви се случи!

# 259
http://picasaweb.google.com/104384125992116564726/UntitledAlbum# … 20482772477850818
успях да кача малко снимки от първият учебен ден,на който му се гледа.

# 260
Колибри, Тинитка, Честит Рожден Ден. От здраве и любов да не се отървете. Весел празник!

# 261
Благодаря!  Hug

# 262
Колибри, tinitka, честит рожден ден, живи и здрави и много щастливи с всички обичани хора покрай вас   bouquet  bouquet  bouquet
Елени, първолака много готин  Wink

Последна редакция: пт, 24 сеп 2010, 22:40 от Krasoni

# 263
Честит празник скъпи мои  Hug желая ви и на двенките да сте здрави, щастливи, неуморни, винаги усмихнати и весели  Hug Hug

# 264
Добър вечер и от мен!
Колибри , Тинитка желая ви здраве и любов ! Много много усмивки и поводи за радост!
Днес и нашия любим доктор Александров имаше рожден ден!Направихме му изненада , появихме се в Аг  в Ин витро центъра да му занесем подарък , направо остана без думи!Ми то 15 жени с по едно две три деца и няколко бременни как да реагира ! Хихи !Да ни е жив и здрав и той че да прави още много двойки щастливи!
Между другото бяхме и на ДК с Емо  вече СМЕ 7600(350гр) гр и само 70 см (само 1 см) , добре е Емчо иска да го държа за ръце , да ходи или вкъщи на проходилката шета   буквално хваща метлата и  се разхожда с нея  Laughing Laughing и  така въведох и аз риба , жълтък и кисело мляко !Продължава да спи вечер  от девет до девет (пупу)  зъби само два още си има!

# 265
  • София
Честит Рожден Ден на Колибри и Тинитка!
Много здраве, късмет и хиляди поводи за радост и щастие!

# 266
  • София
Здравейте мамички,
Темата замряла...умряла. Дано бебчетата са здрави, а родителите им доволни от живота та за това да не им е до отчетни теми.
Честитя със закъснение на Тинитка и Колибри и пожелавам много нови мечти и щастливи моменти.
Ние дружно изживяхме първия си вирус. Борил в живота си, а аз от как забременях. Слава Богу мина бързо, но беше доста гадничко. Борил се посра като за световно и то с едни прозрачни зелени и 12 на брой за 36 часа. Аз повръщах и имах температура, но ми мина за 24 часа. На него за три дни след борба с Ентерол. Баща му леко се усъмни в раазтройство, но му се размина.
Искам да ви върна малко на темата с гърнетата. Ако има жива душа из кабелите и ефира Simple Smile
Една позната ми каза: Слагай го всеки ден по едно и също време, те свикват малко по малко. Дори и да не си свърши работата. И аз процедирам така, но до тук успеха е два пъти с голямата работа.
Тези дни ми пратиха един бюлетин по мейла и там как ме застреляха:
За да въведем детето е необходимо в началото да го слагаме на гърнето на всеки два часа, като всеки път, когато успее да „си свърши работата” трябва да го хвалим и да му казваме браво.Когато няколко дни детето успява винаги, когато го сложите на гърнето, можете да увеличите продължителността на интервалите, през които му предлагате гърнето. Веднага след като успее да контролира уринирането, можете вече да го запознаете и с тоалетната.
Вие как действате? Това второто ми се струва доооста (нечовешки) ангажиращо. (Кога пък да го храня ако само чакам да се из....?)
Освен това искам да честитя и оповестя появяването на бял свят на едно малко бебче Владимир, което сте виждали на снимки в корема на майка си на Иракли! Той се роди на 3ти септември в 34та седмица с опасност за живота и с вода в дробчетата и стомаха, но вече го изписаха и си е у дома! Да е жив и здрав на мама и на тати и вече да могат спокойно да отпразнуват щастието си!
за лекарите, изпуснали инфекцията на майка му от бъбречна криза след многократни оплаквания от болки в корема и спешни посещения при лекари и непълните 'и изследвания  повече не мога да коментирам, но е поредния изпуснат случай. Добре че малкия човек е жив и вече здрав!

Последна редакция: пн, 27 сеп 2010, 13:11 от nora_di

# 267
Добър ден , мамити?
Как сте? Как са бебоците? Къде избягах те всички?
Елени, честит нов дом. Да го изпълните с много любов , щастие и детски глъч.
Ние още си влачиме сополките и покашлюкваме, та не знам дали да я водя пак на доки .
Знам, че темата с храненето се дъвчи постоянно, но всички ме обвиняват, че не си храня добре детето. Не слагамсол, олио и прочие , за да стане по вкусно. Марти почти не яде . Хапне 5-6 лъжички и туй то. Глутена е още табу при нас. Кашите нещо не ги тачи. Най-обича да яде готови бананови пюрета. Но то може ли само това?! Давам сутрин каша, а след обяд зеленчуково или месно (редувам ги), но и тях почти не ги кусва. По цяла вечер сме си на цицата. Луда работа. Какви са тези млечни кремчета и как се приготвя това чудо. Също и сирене и масло не давам. То май аз не правя нещата както трябва. Колко пъти на ден трябва да има твърда храна 2 или 3? Много се заразпитвах, да не досадя. Но се уморих нон стоп да ме тормозят, че детето било гладно.
Лек и спокоен ден и много усмивки.

# 268
Брей,мноооого голямо затишие има тук тези дни.Аз да се оплача,че сутринта се събудих с болки в едната гърда,зачервено и болезнено мястото а напрежение няма,странна работа ама доста ме боли,та се чудя какво правя  newsm78 Пих лецитин,масажи,топли компреси...ако някой се сеща нещо дтуго моля да свирка.
Норче,честито бебче на приятелите ви,слава богу,че всичко е завършило благополучно.А този вирус с повръщането май на никой не се е разминал,около нас всичко живо е болно.За гърнето...ох нещо хич не ми се занимава с таз работа все си мисля,че има време.
Благодаря ви за пожеланията за новото жилище  Hug
Бамби,млечните кремчета са тези които се приготвят с мляко Laughing,но така като гледам вие не сте захранени с млечни продукти,та не съм сигурна дали е добре да и даваш,освен ако не ги приготвяш с кърма.Колкото до това,че те тормозят,че детето ти е гладно...им кажи да си гледат работата Mr. Green

# 269
eleni79, можеш да си сложиш охладени зелеви листа, на които си махнала твърдите жилки и си изрязала дупки за зърната. Също и да предлагаш по-често да суче от болезнената гърда...това се сещам. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт