ДЕКЕМВРИ 2009

• 40 583
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
Ей, колко много празнуващи имало тия дни тук!  Hug

На всички пожелавам щастие, късмет и дълги години здрав дух в здраво тяло!   bouquet

Колибри, писах преди време, че моето племенниче страда от атопичен дерматит и питах за мнения. Тук, във форума намерих една тема: "Атопичен дерматит - моето решение". Може да ти е полезна.

# 241
  • в огледалото на живота
Добро утро.Честит празник на България!Колкото и  трудно да се живеее в страната ни,в която и да е държава да сме,вярвам ,че все пак една малка частица остава някъде в нас и запазва борбеният ни  български дух!                                                                                                                                                                                                                             

# 242
Добро утро.Честит празник на България!Колкото и  трудно да се живеее в страната ни,в която и да е държава да сме,вярвам ,че все пак една малка частица остава някъде в нас и запазва борбеният ни  български дух!                                                                                                                                                                                                                             

Peace

# 243
  • в огледалото на живота
Току що научих това http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=527027.0    за Вигантол,отдавна го спрях,но все пак кофти да го науча на това място.. Thinking

# 244
Ето ме и мен,вече сме новодомци!Не мога да повярвам,че всичко мина(не без екшън разбира се).Ей,голям зор видях ви казвам ooooh!В неделя 12ч.трябваше да предам ключа от старият апартамент на новите собственици,а в събота в 9ч.вечерта още не бях започнала да изнасям багажите и в новият апартамент имаше около 5 бригади майстори,които "довършваха"туй онуй.Аз само седях и гледах отчаяно,мислейки си как никога няма да се свърши,но ей ни на вече сме тук.Добре,че 3 приятелки дойдоха да ударят по едно рамо и така след цяла нощ чистене и местене на багажи,успехме да се вместим във времето.Много ми стана криво,че нито една от най-близките ми приятелки не дойде да ми помогне,с изключение на едната,и то бременна в 5 месец.Другите две,които дойдоха не са ми толкова близки,и въпреки всичко 3 дена чистиха и лъскаха наравно с мен,а бременната и тя милата наравно с нас.Кофти е да усетиш,че хората на които си мислел,че можеш да разчиташ,ти обърнат гръб в момент когато имаш нужда Sad....но пък може и да е за добре...обикновенно човек в такива ситуации разбира кой всъщност са истинските му приятели.Е пооплаках ви се,съжлявам,че ви натоварих с мойте дрънканици,но трябваше да си кажа болката,че много ми тежеше.Е сега поне се наслаждамаме на новото си жилище,макар и още не съвсем оправено Simple Smile.Не мога да си намеря апарата в цялата галимация за да ви покажа някоя снимчица,но има време и това ще стане.Иначе децата се чувстват прекрасно тук.Валката учудващо за нас си спи с голям кеф в новата стая,при това абсолютно САМ,което нараво не е за вярване.До сега с триста зора успявахме да го накараме да си легне в леглото до нас,та камо ли в друга стая.Андреата си е между нас все още,но се надявам и тя скоро да отиде при брат си,че и ний сме хора в крайна сметка WinkОт 3 дни започнах да и давам по малко адаптирано мляко защото имам подозрения,че вече кърмата и малее.Май и аз скоро ще приключвам с кърменето Sad
Честит рожден ден на НОрчето и на ПОртман и честита годишнина на Ласи,макар и на голяма патерица!От здраве и любов да не се отървете Hug

# 245
Здравейте и честит празник на всички!
Девичка това с вигантола май няма читава партида  Tired
Елени, важното е че вече сте в новия дом, дано имате щастливи и незабравими мигове и винаги да се чува детски смях в него   bouquet

# 246
  • София
Честит празник на всички!
Имам много да чета назад, но реших поне да се разпиша на кратко.
Вече сме от 1 седмица в София, след 2,5 месеца престой по морето. Беше много приятно и на Боян му се отрази много добре.
За жалост във Варна успях да се видя само веднъж с Ета и Вени Димитрова, беше много приятно, с останалите варненки надявам се да се запозная при следващото ми идване.
Идеята ми за цяло лято на море се осъществи, но за жалост завърши с 5-дневно пребиваване в болница. В Приморско Боян хвана вирусна ангина, после във Варна ни приеха в Терапията с диагноза неуточнен бронхиолит, и в следствие на всичко това - атопичния дерматит се изостри. Sad
Иначе Боян се държа геройски, беше жизнен и игрив, а сега пълзи и с моя помощ марширува напред назад и любопитството го води да рови навсякъде.
За сега това е от нас, като ви прочета, ще се включа и по обсъжданите теми. Ако има срещи - ние сме на линия, че от 1 декември май ще се връщам на работа на половин работен ден.
Забравих да се похваля, че през лятото си направих 90-дневната диета и съм много доволна. Свалих 8-9 кг и съм почти във форма. Вече се чувствам добре в тялото си.
Лека вечер и целувки.

Последна редакция: ср, 22 сеп 2010, 23:28 от sunnyflo

# 247
Елени, честит нов дом  Hug за съжаление има такива моменти в живота, когато преоткриваш едни хора, а други те натъжават. За мен преломен момент в отношенията ми с другите беше бременността ми с Георги. Едни буквално рамо до рамо с мен избутваха всеки ден, а други уж близки така и не разбраха какво ми е коствало. Важното е, че вече всичко е наред, пък било каквото било  Laughing

sunnyflo, много неприятно Confused големи патила сте имали с тези болести.

# 248
sunnyflo, дано вече да нямате такива неприятни преживявания и колкото може по - малко да боледува малкия  Peace
Аз днес съм нещо с разстроен стомах, надявам се да мине бързо.

# 249
Дано да не съм се объркала, но:
Колибрич, честит рожден ден! С пожелание за  здраве/макар и банално е най-важно/ , любов и  вихрени нощи, и тихи семейни вечери , унесени от ромона на детските гласчета около теб. Hug Hug Hug

# 250
  • София
Добро утро момичета!
Минавам само да почерпя - днес остарявам с още една година!  party023 Какво да се прави, надявам се и да помъдрявам! Почерпете се кой с каквото му е сладко за мое здраве. Не мога да слагам снимки.

Ако Verty не се е объркала Честит Рожден Ден и на Колибри! Много здраве, късмет и сбъднати мечти!

Последна редакция: пт, 24 сеп 2010, 09:51 от tinitka

# 251
Благодаря и се почерпете днес в моя чест  Grinning - имайте прекрасен и вдъхновен слънчев есенен ден!

# 252
  • в огледалото на живота
Колибри   bouquet  Честито и от мене!
Денят, в който си се родила – да го празнуваш мнооооого години, да си млада и красива във всички възрасти! И – все така устремена, все така настоятелна и отдадена на всичко, което смяташ, че е правилното в живота ти – продължавай с Божията подкрепа…
Бъди щастлива!                                                                                                                                                                                                        
                                                                                                                                                                                                                           Тинитка,весел празник и на теб!                  bouquet

Последна редакция: пт, 24 сеп 2010, 09:20 от devi4ca

# 253
Честит Рожден ден и от мен на Колибри  smile3525 и tinitka   bouquet!
Бъдете здрави, щастливи и много обичани!

# 254
Тинитка, Честит Рожден Ден!! Да си жива и здрава!
  bouquet

Девичка, Ангелче   Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт