ДЕКЕМВРИ 2009

• 40 584
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
  • тук
Благодаря на всички за поздравленията и милите пожелания.
Трогнахте ме   bouquet

П.С. ще чета, когато остане време и ще коментирам, ако мога да бъда полезна

# 226
Привет,

ние  се завърнахме от пътуването в Тоскана - чудно пътешествие! Насладихме се на много красота и спокойствие, на хубаво вино, на безкрайните лозя и узрялото грозде, на изпълнения с аромат на босилек и лавандула въздух.
Имахме и някои премеждийца, но се прибрахме живи и здрави - това е най-важното. Макса се представи повече от отлично - пътува спокойно и в самолета и в колата, изтърпя стоически всички туристически обиколки.
Чудно беше - ам бързо свърши Wink

ПП Почерпете се за наше здраве - днес имаме годишнина от сватбата - цели 13 години! По тоз повод младоженеца се изнесе в командировка, та всеки ще празнува самосиндикално прегърнал спомените от оня далечен слънчев ден, когато си казахме "Да" Laughing

# 227
  • София
Бързи закъснели честитки и от мен за рожденния ден на Пепи! С пожелания за още една чудна година от живота.
Ласи, още не мога да си представя толкова дълготрайни споделени отношения, но се надявам всички да сме така удовлетворени от живота на вашия етап от връзката ви, а на вас желая още повече щастливи емоции заедно! И разбира се с една послушна и доволна челяд наоколо Simple Smile
Борил, от 5 дни отказва ядене и се храним едва ли не с бой и шамари. Ама то и така не става, така че го карам на кърма, която разбира се беше понамаляла, защото беше свикнал да яде по 150-180г по два пъти на ден нещо друго и сега се виждам в чудо нощем. Чакам пусти 4 горни зъба да се покажат и се надявам да се кротне и пак да почне да похапва. А те как са посинели....Подути и пълни с кой знае какво...

# 228
Честито на всички за празниците им, на Пепи рождения ден, на Ласи годишнината и ако съм изпуснала някой е неволно и на него да му е честито.
Виждам, че говорите за мерки и теглилки. Аз да споделя за моето малко бебенце, на 9 месеца е 63 см и 7.050кг. И още и става космонавта от миналата година  Mr. Green
Прочетох Ви по диагонал, че задачи ме чакат.
За среща съм за другата седмица, че ще ми е минал големия зор, ако се срещнете преди това Ви желая хубава среща, а ако на някой му се идва до Св. Троица е добре дошъл  Mr. Green
Ласи благородно ти завиждам за почивката.
Нора дано по-бързо излязат зъбите, че горкото дете.
Аз днес ентусиастката ще ходя на повишителен изпит, че си нямам друга работа, в метрото по прочетох туй, унуй и накрая ми се паднаха лесни въпроси, но бях блокирала и нищо не се намира в тая глава бе. По едно време се чудех какво правя там?
Спирам, че ревеее

# 229
Добро утро,

с голямо закъснение, но да не пропусна да честитя празника на Портман и семейния празник на Ласси   bouquetЛасси, нещо снимки от Тоскана, м?
Вени, Алекс е много красива, наистина бонбон  Heart Eyes
Ангелче, като минете на преглед, пиши какво ви казаха.

За нас какво да кажа. Георги е подстриган. Малко се увлякох с машинката, та заминаха русите пирги. Вчера се преби за пръв път, но кухата му майка е виновна  ooooh! падна / в буквалния смисъл/ жертва на фотографията. Сега си имам вече паднал мъж. С избледняваща от мораво към жълто цицина. Сутринта му разправям на нашия:
"Маме, кажи ма-ма, ма-ма!"
той - "Га!"
аз-"Не, бе, ма-ма!"
той-"Па!"
аз-леко разлютена-"Ма-ма, ма-ма!"
той- "Ба-бау!"
 Twisted Evil Crossing Arms

# 230
  • в огледалото на живота
Добро утро дами!Въпреки ,че е мрачно,дано денят ви е хубав и изпълнен с емоции.Ласи,добре си дошла,честит ви празник със закъснение,мн.любов и щастие със любимия до теб,да се наслаждавате винаги един на друг,да се обичате и радвате на своите деца,да греят от щастие вашите очи!Наздраве!   bouquet                                                                                                                                                                                                             ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НОРА!С пожелание за крепко здраве, много щастие и усмивки, жизнерадост и дръзновение във всеки миг от живота ти, сполука, пари и професионални успехи! И една голяма и всепоглъщаща любов!                                                                                                                                                                                                                                                                  

# 231
Норе, Честит Рожден Ден!! От здраве да се не оттървеш! Любовта да те спохожда и окриля! Дребното да се държи мило, голямото грижовно Simple Smile)   bouquet

Ласи, добре си си дошла! Чакаме невероятните ти снимки от невероятната Тоскана!

Денерис, искрено ме развесели с изпълненията на Гогича!  Mr. Green
Във връзка с говоренето- Дамян вече казва Лампа хахахаха - не точно така - но сочи лампата и казва Па или Мпа или Ама - но все за нея се отнася - бях споменала, че обожава кръглите неща, е от тях лампите са му фаворит - всякакви домашни и улични такива събуждат в него див възторг! Така че що годе може да се брои за първата му дума  Mr. Green

Вчера водихме децата с Портман и Алба на музика кръжок  Laughing - голямо пеене падна, дрънкане с разни дрънкалки в ритъм, ритмичен, пък неритмичен... мани мани... основната забава беше срещата помежду им на 10тина себеподобни пълзящи и лялякащи. Има малко нови снимки в албума. Тази сутрин Дамян хвана едно флаконче стеримар и започна да го дрънка като дрънкалка и да пее - ла ла ла - част от вчерашните упражнения - предполагам памет вади..

# 232
Ласи, Честит празник с малко закъснение. Много любов и щастие.
Нора, Честит Рожден Ден! Здраве, щастие и любов!
Ние преди малко се върнахме от доки, че след температурата сме с кашлица и сополки, но сме само на сироп, гърдичките са чисти и доки каза да изчакаме 2-3 дни дали ще се пребори сама , но ако започне да хърка да отиваме. Мене също ме тръшна този вирус и съм никаква. Пия и аз сироп та дано да се разминеме. Трябваше утре да ни повтарят БСЖ-то, но сега ще изчакаме.  Вчера ми хапна половин плодово пюре и туй то. Явно я боли гърлото. Като види милата сиропа и доктора и започва да вика "не-не-не" и рев.
Лек и спокоен ден.

# 233
  • Варна
Честит празник Нора живо и здрава да си!

За снимки от Тоскана и аз да се наредя, Ласкооо  Hug.
Бърз отчет от консултацията 9500 гр., 74 см. добре е.
Избиха му почти наведнъж горните резци, крив е до
безобразие, сам не се трае, какво остава за околните.
Много готино това с кръжок-музика... С Майчето, миналата
седмица атакувахме Монтесори зала "Чуден дом", ама
пусто... греда...собственичката по спешност я оперирали
и остава за по нататък да се занимаваме, идеално ще
е за дъждовни дни,като няма начин да се мерят улиците.
Хубав Ви ден!

# 234
браво на Дачко за размерите - и ние днес тая работа свършихме - 9350г, 73см - бива.
Докторицата рече - атопичен дерматит - да избягваме кравешките неща и въпросните моркови, които аз подозирам. Ще го израсте. Пък дано е по-бързо.

Лек ден и от мен!

# 235
  • София
Цял ден се опитвам да пусна едно благодарско и чак сега ще го направя! Ето на БЛАГОДАРЯ!!!
Черпя ви един български черноморски изгрев. Не съм го снимала аз. По това време съм спяла в палатката.

Koлибри, дано го израсте бързичко. Аман вече от тази диагноза...Мили деца...
Денерис както винаги разби с диалога! Хаххаха
Ние се хилихме вчера на проплаканата реплика "дайдаям, дайдаям", като съм убедена, че искаже да каже обратното, защото аз бях с лъжица в ръка, а той си въртеше кифлата със сълзи в очите. Горкото дете...ама баща му се съсипа от смях Simple Smile

# 236
Ау, каква съм заплесната....Норчеее, дружке мила, от здраве и късмет да не се оттървеш! Двамата мъже на ръце да те носят  Hug

Ми, то какво да ви кажа, примирих се, че в социалната стълбица на малкия съм доста под кучетата, котките и гълъбите.  
Аферим, че ги водите дребосъците по забавления. Аз нямам енергия за подобни мероприятия на този етап. Достатъчна ми е Алис, която ходи на половиндневна градина, а тази седмица тръгва и на балет и театрална школа. Гогата да се радва, че успявам да го замъкна за няколко часа до парка.

Колибри, това с атопичния дерматит е до второ мнение, нали знаеш. Алис на дърти години я набедиха, че страда от него. После било дерматит на нервна почва. Сега нещо си трето...пие хомеопатия, но екземите се задълбочават. Незнам вече...

# 237
  • sofia
Норче, честит рожден ден. Много здраве, щастие, късмет за теб и любимите ти хора.
Страхотен изгрев. Peace

Ласи, честит празник и  очакваме  разкази за Тоскана  и на живо!

Като се замислих за вашите мерки и теглилки и се сетих, че съм пропуснала датата за нашата консултация. Ама къде ми е акъла, не знам. Сякаш имам друга работа, та да забравя.

Вчера беше много гот, и забавно за бебоците. Добре, че е Портман да ни организира. Пак ще го посетим, сигурна съм, че след няколко посещения ще има ефект. Колибри благодаря за снимките Hug

# 238
Норче, да си жива и здрава, много щастлива и най - обичаната майка и съпруга   bouquet
Ласи, честит празник с малко закъснение, да сте все така заедно дълги години   bouquet Аз също се нареждам на опашката за снимки  Wink
Колибри готини снимки, а за организацията на бебоците е повече от прекрасна.
Денерис, диалога е бил на високо бебешко ниво  Simple Smile А за думите мама и тата при нас също са мисия невъзможна още, само бабосва, гагосва и какосва  Party
Лека вечер на всички

# 239
Влизам на бързо и гледам, че имаме повод да празнуваме: Норче, честито! Много любов  и здраве!

Прочетох, че Ласка ходила в чужбинско, как не те беше срам да не вземеш някои от нас, ами и ние искаме, ииииий. Сега ще гледаме само снимки.

Видях, че има и болничко бебче. Да се оправя бързо.

Общи условия

Активация на акаунт