Защо с лошо, моля недейте!

Какво става с тези деца и моя Коко от два дена е с хрема. Няма температура и е весел. Поръчах му помпата за нос - бейби вак. Мислех да мина без нея, но едно мислим, друго става. С нея му дърпам сополите, но не с прахосбукачката (защото го е страх от нея) а собсвеноустно
Моя Константин също се храни много чисто и бързо. Да не са му уроки, ама яде юнака.
Амбър - браво на Димана!
Алба, не го знаех това за яслите, ама и не съм се интересувала. Ще трябва да проуча има ли покрай нас! На мен изобщо не ми се връща на работа, още повече че обстановката там е корено различна, но.... ще видим. Добре ми е вкъщи с детенцето ми.
Мезатр, мислиш че може хремата да е алергична реакция? А като си спряла попарата има ли подобрение? Дан бързо преодолеете алергията.
Аз овесени ядки още не съм давала, но ще опитам.
Жени, аз също ценя амбициозността.
Поне за сега.От обяд Лизи е с Т,не много висока-до 38,5 ,но я свалихме и поддържахме с това чайче.Значи в 0,500мл. вряла вода слагам 2 с.л. листа от малини за 10-тина минути,прецеждам и подслаждам леко с мед (за Лизи).След като я свали,после се дава по 1-2с.л. на 15 мин,но аз й давам по няколко глътки когато се сетя.Надявам се да съм полезна на някой!
за бебетата! 

. Рапорт даден