Преди няколко дни и Мишо се престраши да направи сам цели 3 крачки, но ... на спалнята. Явно там се чувства по-сигурен. За жалост обаче на земята все още го е страх да се пусне. Иначе обикаля прав, но като се държи за мебелите. Пълзенето отдавна го е усвоил /в началото на 7-мия месец/, но не мисля, че е нещо свръх-развит. От скоро пляска с ръце и дава "боц", но само със средния пръст. Лили, благодаря за инфото за малиновите листа. За радост моите до сега рядко са ме изненадвали с Т, но е добре да знам, че има и друг начин освен традиционните температуропонижаващи

Нора, аз като една от "първите", мога да разкажа доста каква беше темата още докато бременеехме - всички се подкрепяхме, тъгувахме за "изчезналите" от списъка на първа страница, бяхме загрижени когато някой беше болен, гадаеехме имената на бебенцата си, давахме си съвети за какво ли не, още помня как треперихме за резултатите от амниото на Ета...
Няма да крия, че онова време ми липсва и съм напълно наясно, че то няма да се върне...За амбициозността - напълно подкрепям казаното от Милейди, не мога да кажа, че съм амбициозна, но с каквото мога, стимулирам развитието на децата си.

. Сега почва голямото бягане за майките им.