Елени, новият ти дом е много стилен и в същото време уютен. Само хубави емоции да изживявате. Ние в приключението - купуване на ново жилище ще навлезем малко по-късно, може би след година, когато Коки стане на две годинки и се наложи да му направим детска стая. Просто не ми се мисли, но аз и в момента се оглеждам.
Аз правих кус-кус, овесени ядки, торти с обикновени бискивити, но нищо не се приема така, както попарата. Просто я обожава, имам чувството че може да яде попара на закуска, обяд и вечеря (ако я предлагам разбира се
Четейки поста на Жени се чудя, дали да не пробвам и да го инсталирам да спи в преносимата кошара в другата стая. Мисля го все още, но ако се окаже че ние го будим ще купуваме апартамент много по-рано.
Замислям се за детска ясла и връщане на работа, но само докато го пиша и ми се свива сърцето.
Много хубав ден и приятни разходки!

Така че гледам да давам химия възможно най-малко. Аз намерих спасение в препоръките на др Михайлов - който се появява в Денят е прекрасен по бТВ, и в форума към предаването има голям раздел, където има описани много случаи. Не го казвам за да го рекламирам или нещо подобно, просто видях, че става. Освен, че преборваме разните градински сополи и кашлици, преборихме (поне засега) една бактерия в урината на малкия, без да пием АБ.
Да расте здрав, весел, палав и щастлив !