ДЕКЕМВРИ 2009

• 40 594
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Здравейте и от нас с Коки!
Елени, новият ти дом е много стилен и в същото време уютен. Само хубави емоции да изживявате. Ние в приключението - купуване на ново жилище ще навлезем малко по-късно, може би след година, когато Коки стане на две годинки и се наложи да му направим детска стая. Просто не ми се мисли, но аз и в момента се оглеждам.
Аз правих кус-кус, овесени ядки, торти с обикновени бискивити, но нищо не се приема така, както попарата. Просто я обожава, имам чувството че може да яде попара на закуска, обяд и вечеря (ако я предлагам разбира се Mr. Green)
Четейки поста на Жени се чудя, дали да не пробвам и да го инсталирам да спи в преносимата кошара в другата стая. Мисля го все още, но ако се окаже че ние го будим ще купуваме апартамент много по-рано.
Замислям се за детска ясла и връщане на работа, но само докато го пиша и ми се свива сърцето.
Много хубав ден и приятни разходки!

# 601
Честит, първи рожден ден на Емо!Да расте здрав,умен,послушен и добър!! bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni
Ха добро утро!
Девичка-благодаря  bouquet
Marleen-аз давам на децата "Мултисаностол"сироп.На Коката 1с.л.,а на Дария1ч.л.,всяка сутрин.Започнах на 20.10 и ще засека за колко време ще я изпият,толкова дни ще почиват(дано си ме разбрала).Стискам всички възможни палци Hug
За крема-така ми каза да го правя доФторицата,и аз знам,че не трябва да завира АМ,но .....каквото ми кажат правя.И супи така съм й правила,млечни.
Нора и Елени-страхотни снимки Heart Eyes
Ето и от нас малкоhttp://www.facebook.com/photo.php?fbid=161866797179223&set=a.132451856787384.15282.100000677118947
Лек ден на всички

# 602
Marleen, след една кошмарна първа година с яслата на баткото, вече преминах на 'алтернативната" медицина - хомеопатия и много билки. До съвсем скоро въобще не вярвах в разните бабини лекове, но вече почти половин година виждам, че работят Simple Smile Така че гледам да давам химия възможно най-малко. Аз намерих спасение в препоръките на др Михайлов - който се появява в Денят е прекрасен по бТВ, и в форума към предаването има голям раздел, където има описани много случаи. Не го казвам за да го рекламирам или нещо подобно, просто видях, че става.  Освен, че преборваме разните градински сополи и кашлици, преборихме (поне засега) една бактерия в урината на малкия, без да пием АБ.
Та сега им давам сребърна вода, клеева тинктура, ехинацея, осцилококцинум - по разни схеми на пиене; ако те интересува, мога да ти кажа как точно.
а какво и е на каката?

# 603
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕМО!
ДА БЪДЕ ЗДРАВ, УМЕРЕНО ПАЛАВ И МНОГО ВЕСЕЛО ДЕТСТВО!

# 604
  • Варна
Честит първи рожден ден на Емко! Да расте здрав, послушен и много обичан от всички!

Марлиин, аз давам на малката Ексберитокс  на капки и Инфлуцид таблетки, че покрай каката все ме е страх да не лепне нещо от градината.  Peace

# 605
Честит рожден ден на Емо! newsm59 Да расте здрав, весел, палав и щастлив !
Да се отчета от вчерашната консултация - 9.950кг и 75см.
nora di прекрасни снимки на малкия сладур.
Marleen, скорострелно оздравяване!
eleni79, и аз мисля, че ни надушват. Аз например не мога да я приспя, без да е на гърда,колкото и да и се спи, направо пощурява докато не и дам, дърпа ми дрехите и т.н., докато мъжо само и пее 5 мин и е заспала... Поздравления за апартамента, изглежда много функционално направен и уютно обзаведен.
за яслата мисля, че са още малки...знам ли... ама като няма друг начин. Аз засега, ако се наложи да я пускам на ясла, съм се спряла на една частна, близо до нас. Мамите я хвалят много, новичка сграда, топличко и чистичко, на две дечица се пада по една лелка, а храната я карат от Ози, долкото разбрах. За сега, аз докато съм на работа, се гледат с таткото, пък после се сменяме и така....ще видим до кога.
И на мен ми беше ужасно, ама ужасно криво като трябваше да се върна на работа, пък и Валето плачкаше сутрин и се гушкаше в мен но да си призная, започнах да посвиквам, пък и тя вижда, че излизам и се прибирам Simple Smile
за млякото - не съм давала още прясно, и аз ще поизчакам до годинката, пък и педиатърката ме посъветва същото. Кисело не съм давала до сега, но от 8-мия месец и давам от йогуртчетата на Нестле и много ги обича.
сиренето го обожава, и аз имам чувството, че може само на попарка да кара, на овесените ядки се мръщи малко...
Говеждото го харесва, давам го от 8-мия месец, също, купувам и от готовите пюренца, че не готвим говеждо в нас .
за рибата  - бях чела в едно списание, че е хубаво да се започне с бяла риба - хек, треска и т.н. После от по-мазните като скумрия, например.
Оставям ви, че трябва да работя Simple Smile atwork
Слънчеви емоции и приятни разходки на всички Simple Smile

# 606
  • Велико Търново
Честит Първи Рожден Ден на Емо! Желая му най-щастливото детсто и хиляди усмивки!

Миленка, честит празник и на теб, да ти е жив и здрав, и нека винаги пълни очите ти със сълзи от радост!

# 607
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА  ЕМО! newsm38 newsm59 hbday
Да расте весело, усмихнато, палаво и безгрижно!
Весел празник и на семейството му!

# 608
  • Варна
Честит рожден ден на Емо!!

# 609
Лелееее имаме си рожденик! Честит Рожден Ден, малък Емо! Жив и здрав да си, много послушен и лъчезарен, да радваш много мама и тате!

# 610
  • в огледалото на живота
Честит 1-ви Рожден ден Емчо!Много здраве и щастливо детство![/center

# 611
Честит Рожден Ден на Емо и весел празник на семейството му! bdbaloni  bigdance2

# 612
Честит Първи рожден ден  Емил.
 Малко сладко момченце на мама и тате, пожелавам ти да си много щастлив , здрав и усмивката да не слиза от лицето ти. Безгрижно детство и много игри.

Милена, честит празник!
п.с. аз бях вестителката на Емо, върнах се 1 година назад и си спомних колко радост ни донесе новината.

# 613
Честит Празник, Миленче!   bouquet
Да ти е жив и здрав рожденика!
Желая на Емко приказно детство с много шарени мечти и весел смях!
Много поводи за гордост и радост да носи на мама и тате!

# 614
Имаме си ходещи крачетаааааааа!! Crazy

Общи условия

Активация на акаунт