Календари 2011

• 92 561
  • 403
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Чудесни календари видях, отдавна следя темата, но все отлагах направата.Благодаря на момичето пуснало месеците с празниците, позлвах го и за моя календар, ето го и него, в последния момент, но все пак готов за празниците Simple Smile

1 by Eli Mishe, on Flickr и пак там останалите листи

# 331
Към Atadar
Относно цените за календарите, според мен най-доброто място е Mania Print. Там качеството е много добро и цените са добри. Няма проблем за печат на А3 формат (аз обикновено ползвам този формат) и предпочитам да е картон 200 g. Съответно и за по-доббра трайност на клалендара накрая го ламинирам.
Mania Print има на няколко места в София -  Студентски град, на Шипчески проход до зала Универсиада.
Simple Smile

# 332
Календарите са вече у дома и са ПРЕКРАСНИ!
Благодаря ти, Дамаянти!  Heart Eyes  bouquet

# 333
Здравейте! Календарите ви са страхотни, искам да ви питам откъде си намирате рамките, аз искам еднолистен, но не намерих подходяща рамка за момиченце Sad

# 334
ЗДРАВЕЙТЕ!!Аз издирвам миналогодишната си спасителка за календарите,защото хич не става..Ако види това моля пак за помощ!!Имам шаблони снимки и пак нищо не става... newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

ако имаш предвид готовите календари, които някой беше пуснал малко преди Нова година, наистина бяха супер  Mr. Green

За Пловдив как са цените на АЗ ? В Капана онзи ден мярнах студио с надпис 2.50 за АЗ, но нямах време да видя как са откъм качество  newsm78

# 335
Здравейте, искам да споделя какво съм направила до момента:

http://gingerina.snimka.bg/family/kalendar-2011.554694.21680794

Ще се радвам на всякакви забележки и съвети. А има ли някой, който да е ползвал print.bg. При мен бройката се очертава да е голяма.

# 336
  • София
gingerina, хубав ти е календара   bouquet Но за си призная, само шрифтовете нещо не ми харесват, но това все пак си е мое мнение  Peace Един от тях е твърде заврънтулчест и неразбираем. Другият пък го докарва по-академичен  Grinning Може би някакво средно положение...

# 337
  • Варна
Моето творение- http://i150.photobucket.com/albums/s105/elissa_kv/calendarA3.png - Благодаря за информацията, която споделяте, справих се с ваша помощ!!!   bouquet

Разпечатването ми струваше 17 лв. с ламинат и дебел картон, 5 бр. А3.

# 338
Здравейте момичета.Тази година за първи път искам са направя сама календарите, та въпроса ми е в този сайт www.copona.org....или www.copona.com мога ли да изтегля календар безплатно или всичко изисква въвеждане на код от sms (изключвам регистрацията, нея я направих).Да ме извиняват напредналите мамита на тема календари.Благодаря и весели празници.

# 339
  • София
gingerina , аз съм позлвала print.bg, там печатам коледни картички, и съм доволна от качеството, цената също беше приемлива, на дебел картин 350г излязоха чудесни.Сега пуснах и календарите, които правя пак там, довечера ще са при мен и ще дам отзиви.

# 340
Здравейте, ето и моят календар за новата 2011г. Не е нищо особенно, но чесно казано нямам много вреве а и нещо ме мързи и не ми идват идеи, но пък знам че бабите и на толкова ще се радват  Grinning

# 341
Извинявам се, но май ще се забавя с качването на снимката.  Sad

Сега мисля, че трябва да съм успяла

Е не не мога, за това ще го видите тук
https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

Последна редакция: ср, 22 дек 2010, 10:18 от rali.84

# 342
EliG ,календара ти е страхотен.Интересен е и много ми допада Hug

# 343
EliG, много ми хареса  Simple Smile

Здравейте! Календарите ви са страхотни, искам да ви питам откъде си намирате рамките, аз искам еднолистен, но не намерих подходяща рамка за момиченце Sad

Рамките си ги правим сами. Виж в темата за фотошоп-архива, има елементи в промишлени количества, също линкове към четки, с които дори елементи няма да са ти нужни  Peace

Ето и моят, през 2011, живот и здраве ще е първокласничка, затова и календарът е такъв  Simple Smileутре ще го печатам, малко ме притесняват почивните дни в/у черното, но и да не се виждат добре, няма значение Simple Smile
http://free.hit.bg/vathceco/14.jpg

# 344
  • София
Не се сърди, човече , Сиска, благодаря ви  Heart Eyes

Взех моите календари, и да ви кажа подробности, за който се интересува от печат в принт.бг. С моята съседка поръчахме по 5, общо 10 броя, на хартия 250гр,мат, излезе ни  по 9.40 единичната бройка от 6 страници.Доволна съм, на хартия изглежда много по-добре отколкото на монитора, и цветовете са хубави, въобще съм без забележка към печатницата.Смалих с по 3 мм отвсякъде и не ми е изрязвано, нито пък имам бяло поле.Следвах инструкциите , които имат за подготовка на файла за печат.Ми това е , харесват ми, и мъжа ми, който не се впечатлява отдавна от моите творения (омръзнало му е така да се каже) също ги хареса, и ще си носи в работата един, което е прецедент, досега дори снимка на децата не си е слагал на бюрото, мъже... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт