Календари 2011

• 92 555
  • 403
  •   1
Отговори
# 345
запис и аз

# 346
Аз имам доста за тази година,но успях да направя три
за Стринка-

за Малките-

Фирмения-

# 347
Ето и втори опит Simple Smile :
http://gegovi.multiply.com/photos/album/17/Calendar_2011

Тези са за настолни календари (12x12см). Много съм доволна, защото ги направих за два дена (по Коледа Simple Smile) , с подръчните картинки, които имах (без интернет връзка) и с начинаещи знания по фотошоп. Поръчах ги в принт.бг. Имам вече настолните, а стенните незнам защо ги бавят, качеството е доста добро.

# 348
ето да покажа и моите тазгодишни календари
първо тези два са с помоща на ivelina_k

този съм го сътворила сама и затова не е толкова хубав, малко недообмислен е

Последна редакция: чт, 30 дек 2010, 08:37 от deni4ka_m

# 349
gingerina ,видях една моя рамка в календара ти Wink

Един мой от 12стр.

# 350
.

Последна редакция: чт, 30 дек 2010, 08:38 от deni4ka_m

# 351
*Сиска* , октомври или ноември сигурно Simple Smile. Другите си ги правих аз, а готовите рамки даже вече нямам спомен откъде са. Но са много хубави Wink.

# 352
*Сиска* , октомври или ноември сигурно Simple Smile. Другите си ги правих аз, а готовите рамки даже вече нямам спомен откъде са. Но са много хубави Wink.

На месец март.Спомням си,че я бях правила преди време за един от конкурсите на ДДД.Изрових си рамката да ти я покажа  Peace

http://multiply.com/mu/sisee2008/image/2/photos/6/600x600/230/be … mp;nmid=126146003

Даже си мисля,че я запя в ПСД вариант,мога да ти я пратя без надписа Be happy  Peace

# 353
Честита Нова Година, момичета!
Аз се включвам в темата, не закъсняла, а ултра- закъсняла с календара, но...имам нужда от помощ. Вчера рових къде ли не за шаблон на календар. Този на Сиска ми излиза някак с черно и не може да се ползва, не знам поради каква причина...Търся вариант такъв, че да стои на всякакъв фон, т.е. ако го сложа на мой фон да се виждат само букви и цифри, а не да се копира бялото поле. Дано ме разбрахте...мислех, че е PNG, обаче вчера пробвах да направя в този формат и пак не се копира по този начин. Мин. година такъв намерих тук в темата и си направих.
Моля за съдействие, поне да ме насочите за формата или и аз не знам какво...
Плийййййз... Praynig
Благодаря ви предварително.

# 354
Трябва да е .psd формат или ако календара е правен на корел да е запаметен текста на прозрачен фон, за да може да го слагаш на какъвто искаш фон. Аз имам няколко на прозрачен фон, готови, за еднолистови календари, ако искаш мога да ти пратя.

# 355
Мерси, *Сиска* , много си мила Simple Smile.   bouquet
Календарите са разпечатани и почти раздадени, много ги харесаха всички.

# 356
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Леле, момичета, какви красоти правите  Shocked
Къде съм бляла досега, че съм ви пропуснала  ooooh! Седя, гледам и се кефя на чудесийките, които творите...Е, моите поздравления. Аз дадох сума ти пари тази година за едни плЕшави календари и си мисля, че са красиви...а сега като видях тази тема  Crazy останах без думи  Heart Eyes

# 357
Календарите Ви са невероятни,мойте нищо не струват:(
Поздравления момичета.Догодина ще черпя от вашите идей!!!

# 358
  • Варна
не стана ли време за Календари 2012  newsm53

# 359
  • София
Еее, раничко е още Wink Аз ще започна от средата на октомври  Peace

Общи условия

Активация на акаунт