Календари 2011

• 92 554
  • 403
  •   1
Отговори
# 360
И аз тази година трябва по-рано да ги почна  newsm78

# 361
  • Варна
аз вече ги започнах, за първа година правя и сигурно оттам идва нетърпението ми  Crazy

# 362
  • София
Добро утро на всички.Още е раничко за календари,но и аз вече се замислям.Някой откри ли вече шаблони с дати,аз намерих на руски език,но ми се искаше да има и на български или май доста бързам...

# 363
  • София
Много е лесно сами да си напишете датите, защо са ви тия шаблони?  Peace И без това има достатъчно време до Нова Година.

# 364
И аз започнах календарите, но не мога да намеря почивните, тоест празничните дни за 2012г. Помогнете ми, ако ги знаете!

# 365
  • Варна
Аз ги гледам от тук: BulgarianStatutoryHolidays
Великден като подвижен празник го няма там - на 15 април ще е.

# 366
Аз ги гледам от тук: BulgarianStatutoryHolidays
Великден като подвижен празник го няма там - на 15 април ще е.
Аз нещо не се ориентирах. Какви са тия точки? Помогни ми, моля те! Обясни!

# 367
  • Варна
Точката означава, че в този ден има някакъв празник, но така на общ изглед не се вижда какъв, избирай си ги отделно месец по месец (цък на името на месеца). Тогава отдолу под датите има различни менюта, от меню Отиди на можеш да избираш между няколко опции - Официални празници, Църковни делници, Църковни недели, Църковни празници и Именни дни, оттам можеш да сменяш и месеца. От Избери няколко можеш да ги виждаш в различни комбинации като ползваш Ctrl, аз примерно ползвам официалните празници + именни дни  Peace

# 368
 Embarassed  Благодаря! Сега разбрах! Много ти благодаря!

# 369
И аз вече започнах да ги правя моделите,датите ги завърших.Сега ми трябва муза и свободно време да довърша календара от 12стр  Grinning

# 370
Сис миналата година беше пуснала датите, моля те ако ги имаш пак да ги дадеш.  Praynig Praynig Praynig

# 371
Добре де,  великден не е ли на 22ри април

Последна редакция: нд, 16 окт 2011, 00:25 от laguna

# 372
Писах го Великден на 15ти април като не ми помага никой Laughing пък да видим.
Използвах кода от кравичката за 9 долара.

Free 10 Photo Books & 10 Wall Calendars!!!
от ArtsCow на 15 октомври 2011 г. в 07:54

A selection of goodies carefully chosen for you to prepare yourself for the upcoming year. You are just a few clicks away from getting a set of 7" x 5" and 6" x 6" photo books (five of each size) along with seven regular-sized custom wall calendar credits. To spice things up further, we've added 3 free credits for our brand new mini-sized calendars too. Worth over $170, what are you waiting for? Tell friends and family now!

Coupon Code: BKSNCALS
Expiry Date: 10/22/2011
Effective Period: 35 Days

# 373
  • Варна
Така де, на 15ти април ще е Simple Smile

# 374
Здравейте,
мисля, че дойде време за новите календари, някой няма ли да пусне нова тема?
Аз миналата година си направих в  Artscow, но сега като намерих вие какви великолепни неща си правите сами, мисля и аз да опитам. Сама ще си направя датите, в уикипедия намерих кога е Великден, там има всички "плаващи" празници, както и тези, на които датата не се променя. Ще ми е хубаво да имам с кого да споделям докъде съм, ама като сега се включвам в тази тема, как да отворя нова- не върви,според мен... Та, ще имам ли съмишленички тази година  Blush

Общи условия

Активация на акаунт