Календари 2011

• 92 550
  • 403
  •   1
Отговори
# 375
# 376
Здравейте момичета  Simple Smile Искам да питам дали няма някакви готови шаблони за календари,където мога направо да си сложа снимката,понеже съм много зле с всякакви програми и не мога да се управя въобще  Sad

# 377
  • Варна
Виж това:
http://allday.ru/index.php?newsid=493964

В този сайт има още много  Peace

Последна редакция: ср, 09 ное 2011, 13:52 от зимна

# 378
Момичета ако ви попаднат месеците в PNG формат, моля споделете ги. Аз не мога никъде да си намеря Sad

# 379
# 380
# 381
Цитат
Виж това:
http://allday.ru/index.php?newsid=493964

В този сайт има още много 

Благодаря много Simple Smile

# 382
Следих темата миналата година, но така и не направих календар, тъй като не зависеше и само от мен (трябва да са и двете внучета на снимките). Направих обаче картички на фотошоп. Получиха се сравнително добри. Тази година се глася да направя календари, дори и само за едните дядовци и баби, затова и отрано препрочитам темата отново. Вижда ми се трудно... Обаче знам, че каквото и да сътворя ще е по-добро от миналогодишните.
Надявам се и на помощ от съфорумките, на която ще съм много благодарна   bouquet
П.С. за Варна къде принитрате?  Hug

# 383
Правите ли календари по поръчка? Миналата година си бях поръчала календар и тази година бих искала също да си имаме календар. Бих искала да разгледам нещо интересно.

# 384
unique_v, възползвах се и аз, благодаря!  bouquet

# 385
Записвам се и тази година в темичката да ви следя Hug

# 386

Да се изтипосаме тук. Hug

# 387
  • Пловдив
И аз  тук за ви следя и искам да попитам.Миналата година правих календари,но по ред причини не ги отпечатах.Къде в Пловдив отпечатвате вашите календари момичета?

# 388
И аз  тук за ви следя и искам да попитам.Миналата година правих календари,но по ред причини не ги отпечатах.Къде в Пловдив отпечатвате вашите календари момичета?
Зебра или 1 студио, близо до сектора на Волга.
Айде още 1 календар от мен.

# 389
Шушулче , Hug

unique_v , благодаря и аз, добри са месеците. Само дето ще трябва да ги "разместя" някак , за да започва седмицата от понеделник.

Общи условия

Активация на акаунт