Календари 2011

• 92 609
  • 403
  •   1
Отговори
# 75
Sis, тооолкова си добричка! Цена нямаш. Ама на господина му идвали мн зелени. Още го мисля де.

# 76
Момичета,при мен не се вижда проблем със свалянето на датите newsm78
Аз го редактирах файла,в началото бях качила погрешен,но сега си е както трябва в ПНГ
Съжалявам за объркването,опитайте пак да свалите файла от дадения линк във 4shared

Не става. Сиска, моля те , дай пак линк! Praynig

# 77
# 78
  • София
*Сиска*    bouquet

Пропуснах да се запиша по-рано в темичката, но добре че се сетих все пак.
В чуденка съм дали да направя един голям календар формат A3 с всички месеци или A4 по отделно. Миналата година направих пирамида, но честно казано не ми се занимава...

# 79
# 80
ух, най накрая го приключих календара, поръчах си в Аrtcow. Сега да видим дали ще пристигне преди Нова година, миналата година го получих в началото на февруари.(от китаец бързоходeц  Joy )

# 81
Oo ne me ot4ajwaj laguna, az si pora4ah edin 4adar w artscow i se nadqwam da stane do noemwri:(

# 82
  • Пловдив
Момичета от Пловдив, къде и как си поръчвате календарите?
Идеята ми допада, но съм новобранка и нямам представа как се действа   Simple Smile

# 83
  • София
Сиска много мерси за датите, но понеже правя голям календар с текущ/следващ и предишен месец ще ми кажеш ли името на шрифта с който си ги направила за да си направя за м,12,2010 много мерси

# 84
И аз съм решила тази година по-рано да приготвя календарите.

# 85
Безплатен еднолистен календар за 2011 година, на английски месеците
http://saraplays.blogspot.com/2010/09/free-calendar-2011.html

# 86
ух, най накрая го приключих календара, поръчах си в Аrtcow. Сега да видим дали ще пристигне преди Нова година, миналата година го получих в началото на февруари.(от китаец бързоходeц  Joy )

Моите книжки, пуснати на 5.12.2009 и шипнати на 19.12 дойдоха през април... явно пеша Mr. Green Аз затова бързам с календарите тая година, а и кодовете изтичат,трябваше да съм бърза Mr. Green

# 87
 Записвам се да ви следя и тези дни ще се мятам да си майсторя  Mr. Green Благодаря на сиска за съдействието и на останалите момичета за чудесните идеи  Hug

# 88
  • София
А защо си поръчвате календара точно от това място, при положение, че не са от най-експресните  newsm78 Заради качеството ли, заради цената...? Наистина ми е любопитно, при толкова фирми, предлагащи подобни услуги  Peace

# 89
А защо си поръчвате календара точно от това място, при положение, че не са от най-експресните  newsm78 Заради качеството ли, заради цената...? Наистина ми е любопитно, при толкова фирми, предлагащи подобни услуги  Peace
Сигурно защото им е било за първи път.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт