Материя, подходяща за шалте, незадържаща кучешки косми

• 1 605
  • 5
  •   1
Отговори
  • Варна
Моля, ако някой е ползвал подобна материя, подскажете ми!

# 1
Не съм ползвала, но единствените материи ,за който се сещам са онези промазаните или басма. И аз имам същият проблем, но калъфите ,които смятам да си поръчам едва ли ще са от такива материи, вероятно ще наблегна на по-честото пране и изтупване  newsm78

# 2
Моля, ако някой е ползвал подобна материя, подскажете ми!

Това с космите е трудна работа...Наистина в този случай избора се свежда до промазка ,сатен ,коприна...изобщо хлъзгави материи, но пък дали са оправдани парите и трудната поддръжка ? Имам приятелка с ангорски котки ,която по тази причина ползва калъфи за дивана си от истинска коприна , много красиво ...но .Един съвет от мен ако приемаш..избери цвета на тъканта според цвета на кучето ако е възможно . Може да звучи смешно ,но поне няма да те дразнят космите ...сиво-бежавко нещо ,и дано не е в разрес с дизайна на интериора .Имам котка и разбирам проблема ти .

Последна редакция: сб, 04 сеп 2010, 21:02 от TITI63

# 3
Ми гладки материи-сатен и т.н. Но пък ако кучето се качва отгоре ще стане много зле за отрицателно време материята.

# 4
Ми гладки материи-сатен и т.н. Но пък ако кучето се качва отгоре ще стане много зле за отрицателно време материята.

Така е ,пълно щастие няма .А колкото до това ,дали ще се качва ...ами ако не го прави ,няма да е нужно шалтето в случая. Wink

# 5
  • Варна
Благодаря ви за отговорите. Ще търся някакъв промазан по-твърд плат, да издържа и на драскане... даже и да трябва да се сменя по-често. Това, на което най-често попадам, е все тип "полар" или памук, като че ли.

Общи условия

Активация на акаунт